Reclamă

Prințul William a făcut un gest nepotrivit față de Regina Camilla. Ce spun experții regali despre relația acestuia cu mama sa vitregă

Prințul William a făcut un gest nepotrivit față de Regina Camilla. Experții regali au analizat comportamentul fiului Regelui Charles în raport cu mama sa vitregă. Se pare că William „i-ar fi rămas loial” Prințesei Diana, după cum spun specialiștii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 iunie 2023, 6:27 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:21
Prințul William ar fi făcut un gest nepotrivit față de Regina Camilla. Totul s-a întâmplat în timpul încoronării Regelui Charles, susțin experții regali / Profimedia Images

Prințul William și-a arătat sentimentele adevărate față de mama sa vitregă în timpul ceremoniei de încoronare. Experții regali au remarcat faptul că acesta nu a făcut o plecăciune în fața Reginei Camilla în timpul ceremoniei de încoronare. Specialiștii susțin că gestul a fost unul nepotrivit, însă William a ales să-i rămână „loial” mamei sale, Prințesa Diana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a făcut un gest nepotrivit față de Regina Camilla

Decizia Prințului William de anu face o plecăciune în fața Reginei a încălcat protocolul regal, spun experții pentru The Mirror. Un expert în limbajul corpului a analizat mai bine mișcările Prințului William din timpul încoronării. William a fost extrem de respectuos față de tatăl său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William și Prințesa de Wales la încoronarea Regelui Charles
Prințul William și Kate Middleton au impresionat la încoronarea Regelui Charles al III-lea / Profimedia Images

Acesta s-a înclinat în fața Regelui, apoi l-a sărutat pe obraz. Cu toate acestea, în momentul încoronării Reginei, William a decis să nu se încline în fața Reginei. Experții susțin că gestul a fost nepotrivit, dar involuntar.

Reclamă

Aceștia spun că decizia a arătat dragostea pe care William i-o poartă în continuare mamei sale, Prințesa Diana. De altfel, William nu a fost singurul care a luat această decizie, susține xperții.

Cei mai mulți membrii ai Familiei Regale au ales să nu facă o plecăciune în fața Reginei, ci doar a Regelui. Unii specialiști susțin că William ar fi încercat să-i evite privirea Reginei Camilla în timpul încoronării.

Aceștia susțin că William s-a simțit incomod să o vadă pe Regina Camilla în rolul pe care mama sa l-ar fi putut avea dacă mai era în viață.

Reclamă

Ce relație are Prințul William cu frații săi vitregi

Prințul William și Prințul Harry au devenit frați vitregi în momentul în care tatăl său s-a căsătorit cu Camilla Parker Bowles. Regina Camilla are doi copii din căsătoria anterioară. Laura și Thomas au ales mereu să stea departe de lumina reflectoarelor.

Aceștia și-au dorit să-și păstreze intimitatea vieții private. Deși nu apar foarte des în public, aceștia participă la evenimentele importante din viața Familiei Regale Britanice. Laura și Thomas au fost prezenți la nunta mamei sale, dar și la încoronarea acesteia.

Experții regali au remarcat faptul că Prințul William și Prințul Harry nu au interacționat foarte mult cu frații săi vitregi. Aceștia susțin că lipsa interacțiunii ar putea fi pusă pe seama timpului limitat din timpul ceremoniei.

Cu toate acestea, frații vitregi s-ar înțelege destul de bine între ei susțin unii apropiați ai Familiei Regale. Băieții Regelui și-au exprimat în trecut temerile privind căsătoria dintre Rege și Camilla parker Bowles.

Cu toate acestea, timpul a trecut iar copiii Regelui Charles au ajuns să o accepte pe Regina Camilla în rolul de mamă vitregă. Experții regali susțin că între copiii Regelui Charles și cei ai Reginei Camilla există o relație de respect. Prințul William este întotdeauna atent când vine vorba de protocolul regal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×