Reclamă

Prințul William a făcut un gest nepotrivit față de Regina Camilla. Ce spun experții regali despre relația acestuia cu mama sa vitregă

Prințul William a făcut un gest nepotrivit față de Regina Camilla. Experții regali au analizat comportamentul fiului Regelui Charles în raport cu mama sa vitregă. Se pare că William „i-ar fi rămas loial” Prințesei Diana, după cum spun specialiștii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 iunie 2023, 6:27

Prințul William și-a arătat sentimentele adevărate față de mama sa vitregă în timpul ceremoniei de încoronare. Experții regali au remarcat faptul că acesta nu a făcut o plecăciune în fața Reginei Camilla în timpul ceremoniei de încoronare. Specialiștii susțin că gestul a fost unul nepotrivit, însă William a ales să-i rămână „loial” mamei sale, Prințesa Diana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a făcut un gest nepotrivit față de Regina Camilla

Decizia Prințului William de anu face o plecăciune în fața Reginei a încălcat protocolul regal, spun experții pentru The Mirror. Un expert în limbajul corpului a analizat mai bine mișcările Prințului William din timpul încoronării. William a fost extrem de respectuos față de tatăl său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William și Prințesa de Wales la încoronarea Regelui Charles
Prințul William și Kate Middleton au impresionat la încoronarea Regelui Charles al III-lea / Profimedia Images

Acesta s-a înclinat în fața Regelui, apoi l-a sărutat pe obraz. Cu toate acestea, în momentul încoronării Reginei, William a decis să nu se încline în fața Reginei. Experții susțin că gestul a fost nepotrivit, dar involuntar.

Reclamă

Aceștia spun că decizia a arătat dragostea pe care William i-o poartă în continuare mamei sale, Prințesa Diana. De altfel, William nu a fost singurul care a luat această decizie, susține xperții.

Cei mai mulți membrii ai Familiei Regale au ales să nu facă o plecăciune în fața Reginei, ci doar a Regelui. Unii specialiști susțin că William ar fi încercat să-i evite privirea Reginei Camilla în timpul încoronării.

Aceștia susțin că William s-a simțit incomod să o vadă pe Regina Camilla în rolul pe care mama sa l-ar fi putut avea dacă mai era în viață.

Reclamă

Ce relație are Prințul William cu frații săi vitregi

Prințul William și Prințul Harry au devenit frați vitregi în momentul în care tatăl său s-a căsătorit cu Camilla Parker Bowles. Regina Camilla are doi copii din căsătoria anterioară. Laura și Thomas au ales mereu să stea departe de lumina reflectoarelor.

Aceștia și-au dorit să-și păstreze intimitatea vieții private. Deși nu apar foarte des în public, aceștia participă la evenimentele importante din viața Familiei Regale Britanice. Laura și Thomas au fost prezenți la nunta mamei sale, dar și la încoronarea acesteia.

Experții regali au remarcat faptul că Prințul William și Prințul Harry nu au interacționat foarte mult cu frații săi vitregi. Aceștia susțin că lipsa interacțiunii ar putea fi pusă pe seama timpului limitat din timpul ceremoniei.

Cu toate acestea, frații vitregi s-ar înțelege destul de bine între ei susțin unii apropiați ai Familiei Regale. Băieții Regelui și-au exprimat în trecut temerile privind căsătoria dintre Rege și Camilla parker Bowles.

Cu toate acestea, timpul a trecut iar copiii Regelui Charles au ajuns să o accepte pe Regina Camilla în rolul de mamă vitregă. Experții regali susțin că între copiii Regelui Charles și cei ai Reginei Camilla există o relație de respect. Prințul William este întotdeauna atent când vine vorba de protocolul regal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×