Reclamă

Meghan Markle a ieșit de ziua ei la o cină romantică împreună cu Prințul Harry. Cât costă rochia mulată pe care Ducesa de Sussex a purtat-o

Meghan Markle a ieșit de ziua ei la o cină romantică împreună cu Prințul Harry. Zilele trecute s-a spus că există „tensiuni“ în mariajul lor. Jurnaliștii de peste hotare au dezvăluit cât costă rochia mulată pe care Ducesa de Sussex a purtat-o cu fericita ocazie.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 4 august 2023, 12:24

Astăzi, 4 august 2023, Meghan Markle împlinește 42 de ani. Iar în imaginile surprinse de paparazzi, fosta actriță radiază de fericire și a fost mai mereu cu zâmbetul pe buze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a ieșit de ziua ei la o cină romantică împreună cu Prințul Harry

Meghan Markle a ieșit cu ocazia zilei sale de naștere la o cină romantică alături de Prințul Harry. Ei au împreună doi copii: Archie și Lilibet.

Apariția în public a cuplului vine în contextul în care unele surse au declarat că există „tensiuni“ în mariajul lor. Însă, zvonurile au fost imediat negate de apropiații Ducilor de Sussex, conform Daily Mail.

Vedeta din „Suits“ și soțul ei s-au delectat cu preparate fine de la un restaurant italienesc exclusivist din Montecito. Este vorba despre localul Tre Luna, care se află în topul preferințelor mai multor celebrități.

Kourtney Kardashian și Ellen DeGeneres se numără printre vedetele din SUA care aleg să mănânce la acest restaurant.

Reclamă

Așa cum se poate observa în pozele realizate de paparazzi, Meghan Markle avea o stare de spirit excelentă. Ea și Prințul Harry au fost surprinși în timp ce părăseau localul de lux. Și, se pare că, în timpul cinei romantice li s-a alăturat Matt Cohen. El este soțul lui Heather Dorak, care este una dintre prietenele vechi ale vedetei.

Înainte să iasă în oraș, Ducesa de Sussex a ales să îmbrace o rochie lungă, elegantă și mulată, dar fără bretele. Jurnaliștii de la Daily Mail au scris că ținuta fostei actrițe costă 239 dolari. Rochia cu alb și negru și-a asortat-o cu o pereche de sandale negre și o geantă cu un design aparte.

Reclamă

Meghan Markle a purtat bijuterii scumpe

În privința bijuteriilor, Meghan Markle a făcut o alegere simplă și elegantă, au comentat specialiștii. Ea nu și-a pus niciun colier, însă, cerceii și brățările purtate au completat foarte bine ținuta ei. Printre brățările pe care le avea se numără cea Cartier Love, în valoare de 5.427 de dolari. Dar și una realizată de Jennifer Meyer, care costă 4.758 de dolari, conform hellomagazine.com.

Prințul Harry a purtat o cămașă albastră de in și pantaloni albi. După ce au plecat din restaurantul Tre Luna, cei doi soți nu s-au ținut de mână.

Aceasta e cea de-a doua apariție publică în California a cuplului regal, după săptămâni bune în care nu au fost văzuți împreună. Recent, ei au vorbit cu beneficiarii Responsible Technology Youth Power Fund. O parte din conversație a fost filmată, iar imaginile au fost făcute publice pe YouTube.

Totodată, din cauza relațiilor distante cu Familia Regală Britanică, s-a spus că un divorț între Prințul Harry și soția lui ar fi iminent. Vestea venită de la surse a fost la scurt timp infirmată de unii dintre apropiații cuplului regal.

Meghan Markle și Prințul Harry nu au fost invitați la ceremoniile organizate în memoria Reginei Elisabeta a II-a

Ieșirea romantică a Ducilor de Sussex are loc și în urma teoriilor care susțin că au fost ignorați de Familia Regală a Marii Britanii pentru evenimentele ce marchează comemorarea primului an de la moartea Reginei Elisabeta a II-a.

În plus, cuplul care își are domiciliul în California nu a fost invitat să o deplângă pe Majestatea Sa. Toate acestea se întâmplă, deși, ceremonia organizată în memoria Reginei a fost programată cu doar 24 de ore înainte de începerea Jocurilor Invictus ce au loc la Düsseldorf.

Ediția din acest an a evenimentului sportiv dedicat militarilor răniți în urma participării la misiuni în teatrele de operații va debuta pe 9 septembrie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×