Reclamă

Prințul Harry a consumat alcool și a lăsat bacșiș mare la o petrecere organizată pentru ziua sa de naștere. Meghan Markle i-a fost tot timpul alături

Prințul Harry a consumat alcool și a lăsat bacșiș mare la o petrecere organizată pentru ziua sa de naștere, scrie PageSix. Meghan Markle i-a fost tot timpul alături. Deși părea o petrecere discretă, informații de la eveniment au apărut în presă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 septembrie 2023, 13:07

Ducele și Ducesa de Sussex împreună cu mai mulți consilieri ai lui Harry au sărbătorit cea de-a 39-a aniversare a fiului cel mci al Regelui Charles. Ei au mers la o fabrică de bere germană numită Schumacher din Düsseldorf. Grupul a băut acolo bere produsă local și a mâncat preparate tradiționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry a consumat alcool și a lăsat bacșiș mare

Prințul Harry și grupul său de prieteni au ocupat două mese la restaurant. Ei au fost serviți de chelnerul șef Frank Wackers, care lucrează acolo de aproape patru decenii.

Wackers a declarat pentru DailyMail.com că Prințul Harry a băut șase beri mici. Markle în schimb, în vârstă de 42 de ani, a consumat doar una.

El a mai adăugat că cei doi și grupul lor au mâncat feluri de mâncare tradiționale. Au comandat șnițel, cârnați, friptură și piure de cartofi. În timpul mesei, angajații i-au oferit prințului un tort cu ciocolată albă pentru a-l aniversa așa cum se cuvine.

Meghan Markle și Prințul Harry, pe scena Invictus Games 2023, în timp ce susțin un discurs
Meghan Markle a susținut un discurs la Invictus Games 2023 / Profimedia Images
Reclamă

„Au fost foarte fericiți”, a spus Wackers. „Este un bărbat drăguț și au fost atât de respectuoși toți.”

El a mai spus că garda de corp a lui Harry, Chris Sanchez, l-a avertizat în glumă că „l-ar ucide dacă berea ar fi proastă”. Dar amenințarea a fost în glumă, deoarece Sanchez a pozat fericit cu câțiva angajați alături de Harry și Markle.

De asemenea, s-a mai aflat că Prințul Harry a lăsat personalului un bacșiș uriaș. Pentru ieșire, autorul „Spare” a combinat blugi și pantofi asortați, în timp ce actrița „Suits” a purtat o bluză roșie cu dungi, jeanși albi și pantofi nude.

Reclamă

Ce a spus proprietarul restaurantului despre Ducii de Sussex

Proprietarul restaurantului, Thea Ungermann, a recunoscut că i s-a făcut pielea de găină când cei doi au intrat în localul ei și a spus că „nu-i venea să creadă” că sunt acolo.

Ea a mai spus că abia își încăpea în piele de încântare și că cuplul „drăguț” părea „foarte relaxat”. Se spune că Prințul Harry chiar i-a îmbrățișat și a părut tot timpul foarte vesel.

O sursă apropiată lui Harry a declarat pentru presa că grupul s-a întors la hotelul lor din apropiere „abia la miezul nopții” pentru a-i cânta „La mulți ani” și a se răsfăța cu tort.

Harry și Markle sunt în oraș pentru Jocurile Invictus, evenimentul lor internațional anul organizat pentru soldați și veterani răniți și bolnavi. Cu toate acestea, nu a trecut neobservat că nimeni din Familia Regală nu au participat încă la competiția din acest an. Cei doi au participat la diverse competiții și au urmărit evenimentele din tribune. Ei s-au întâlnit cu sportivi și familiile lor, s-au pozat împreună și chiar au semnat autografe.

„Sunt cu adevărat foarte mândră că fac parte din această familie Invictus cu voi toți. Sunt recunoscătoare pentru toți cei care sunteți aici”, a spus Meghan în timpul unui discurs, potrivit Mirror.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×