Reclamă

La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul

Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. O să aibă un avion personal, altul față de cel destinat familiei sale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 septembrie 2023, 7:54

Prințul George ar putea fi nevoit să călătorească separat de tatăl său când va împlini 12 ani. Se susține că Prințul William a început să călătorească fără restul familiei sale la această vârstă. Cu excepția cazului în care a primit „permisiunea scrisă” a Reginei Elisabeta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis se instalează din nou în rutina școlii după vacanța de vară. Se crede că au petrecut-o la Castelul Balmoral cu Regele Charles și Regina Camilla. Familia este extrem de importantă pentru Prințul și Prințesa de Wales, care se pare că împart atribuțiile atunci când pot. Se spune că sunt părinți practici, echilibrând viața ca viitor Rege și Regina Consort cu creșterea copiilor lor. Pentru că părinții lui Kate îi ajută cu cei mici, se spune că ei urmează „modelul Middleton”.

Dar, în ciuda dinamicii lor unite, Prințul George ar putea să experimenteze peste câțiva ani o distanțare mai mare față de familia sa. Copilul de zece ani este al doilea în linia regală de succesiune. Acest statut l-ar putea obliga ca plecările în familie de acum să se transforme în deplasări fără rigoare părintească peste câțiva ani.

Prințul William alături de Kate Middleton care îl ține în brațe pe Prințul George
Ducii de Cambridge au dezvăluit problemele pe care le întâmpină în educarea Prințului George. Moștenitorul tronului Marii Britanii are 8 ani / Getty Images

Prințul George, pe urmele tatălui său

Reclamă

Acesta a fost și cazul Regelui Charles și al Prințului William. Așa cum a dezvăluit fostul pilot al Majestății Sale, Graham Laurie în timpul podcastului A Right Royal de la Hello!. Conform lui, Prințul William a putut zbura cu tatăl său, Prințesa Diana și Prințul Harry, până când a împlinit 12 ani în 1994. În mod tradițional, moștenitorii direcți ai tronul nu călătoresc împreună după ce au o anumită vârstă. Acest lucru a fost decis pentru siguranță, în cazul unui incident care ar pune în pericol urmașii la tron și pentru asigurarea continuității monarhiei.

„Interesant, am zburat pe toți patru: Prințul, acum regele Charles, prințesa Diana, prințul William și prințul Harry, până când prințul William a împlinit 12 ani. După aceea, a trebuit să aibă un avion separat.”

Potrivit lui Graham, singura dată când s-a făcut o excepție și au putut zbura „toți patru împreună” a fost când Prinții erau „tineri”. De asemenea, după ce William a împlinit 12 ani s-a întâmplat numai dacă piloții primeau „permisiunea scrisă a Majestății Sale”.

Reclamă

„Când William a împlinit 12 ani, el zbura normal cu un 125 de la Northolt. Noi zburam cu 146 cu ceilalți trei”, a adăugat fostul pilot regal.

Sunt șanse mari ca Prințul William să cedeze pentru confortul fiului său

Dacă afirmația lui Graham că Prințul William a început să călătorească separat de la 12 ani este corectă, atunci poate că Prințul George mai are doar câțiva ani înainte să înceapă să facă călătorii cu un avion separat. De asemenea, este posibil ca Prințul William să înceapă să călătorească separat. În acest fel, el îl poate lăsa pe Prințul George să facă excursii cu Kate și frații săi mai mici. Acest lucru ar însemna că viitorii regi nu sunt împreună.

S-ar putea să fie deosebit de sfâșietor pentru Prințul George un astfel de moment. Se crede că Prințul are o legătură incredibil de strânsă cu tatăl său. Atât de mult încât expertul regal Duncan Larcombe și-a exprimat anterior convingerea că Prințul William este „eroul” copilului de 10 ani. Se pare că el l-a inspirat să poarte un costum pentru a urmări un meci de fotbalul în 2021, la UEFA EURO 2020.

„Prințul William este eroul absolut al lui George. El crede că tatăl său este cea mai perfectă persoană de pe planetă”, a susținut Duncan, înainte de a adăuga mai târziu: „George îl idolatrizează pe tatăl său. De aceea l-am văzut arătând atât de deștept în costumul lui. Își dorea foarte mult să se îmbrace ca William.”

Prințul George și Prințul William au continuat să apară împreună la evenimente sportive de atunci. Ei au participat inclusiv la meciuri de rugby și cricket.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care stă pe un trunchi de copac, într-o rochie albă
Horoscop
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații
Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să...
2
Gogoși berlineze umplute cu dulceață
Rețete
Gogoși berlineze. Rețetă de gogoși pufoase, umplute cu dulceață
Dacă îți plac gogoșile și obișnuiești să le prepari în modul clasic, încearcă și rețeta de gogoși berlineze. Este o rețetă de gogoși mari și pufoase, aromate cu vanilie și coajă de lămâie și...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Apă de cuișoare pusă într-un pahar elegant
Frumusețe
Beneficii uimitoare ale apei de cuișoare pentru piele. De ce e recomandat să o incluzi în rutina de îngrijire
Apa de cuișoare a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni. Cercetările recente au arătat că are și multiple beneficii pentru piele. Specialiștii au oferit mai multe...
5
O banană verde tăiată pe un blat de bucătărie
Sănătate
Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi o banană verde
Dacă ai consumat până acum o banană verde, probabil ai realizat repede că are un gust destul de diferit față de cele coapte și galbene. Și nu neapărat într-un mod bun. În loc de...
PARTENERI
×