Reclamă

La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul

Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. O să aibă un avion personal, altul față de cel destinat familiei sale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 septembrie 2023, 7:54

Prințul George ar putea fi nevoit să călătorească separat de tatăl său când va împlini 12 ani. Se susține că Prințul William a început să călătorească fără restul familiei sale la această vârstă. Cu excepția cazului în care a primit „permisiunea scrisă” a Reginei Elisabeta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis se instalează din nou în rutina școlii după vacanța de vară. Se crede că au petrecut-o la Castelul Balmoral cu Regele Charles și Regina Camilla. Familia este extrem de importantă pentru Prințul și Prințesa de Wales, care se pare că împart atribuțiile atunci când pot. Se spune că sunt părinți practici, echilibrând viața ca viitor Rege și Regina Consort cu creșterea copiilor lor. Pentru că părinții lui Kate îi ajută cu cei mici, se spune că ei urmează „modelul Middleton”.

Dar, în ciuda dinamicii lor unite, Prințul George ar putea să experimenteze peste câțiva ani o distanțare mai mare față de familia sa. Copilul de zece ani este al doilea în linia regală de succesiune. Acest statut l-ar putea obliga ca plecările în familie de acum să se transforme în deplasări fără rigoare părintească peste câțiva ani.

Prințul William alături de Kate Middleton care îl ține în brațe pe Prințul George
Ducii de Cambridge au dezvăluit problemele pe care le întâmpină în educarea Prințului George. Moștenitorul tronului Marii Britanii are 8 ani / Getty Images

Prințul George, pe urmele tatălui său

Reclamă

Acesta a fost și cazul Regelui Charles și al Prințului William. Așa cum a dezvăluit fostul pilot al Majestății Sale, Graham Laurie în timpul podcastului A Right Royal de la Hello!. Conform lui, Prințul William a putut zbura cu tatăl său, Prințesa Diana și Prințul Harry, până când a împlinit 12 ani în 1994. În mod tradițional, moștenitorii direcți ai tronul nu călătoresc împreună după ce au o anumită vârstă. Acest lucru a fost decis pentru siguranță, în cazul unui incident care ar pune în pericol urmașii la tron și pentru asigurarea continuității monarhiei.

„Interesant, am zburat pe toți patru: Prințul, acum regele Charles, prințesa Diana, prințul William și prințul Harry, până când prințul William a împlinit 12 ani. După aceea, a trebuit să aibă un avion separat.”

Potrivit lui Graham, singura dată când s-a făcut o excepție și au putut zbura „toți patru împreună” a fost când Prinții erau „tineri”. De asemenea, după ce William a împlinit 12 ani s-a întâmplat numai dacă piloții primeau „permisiunea scrisă a Majestății Sale”.

Reclamă

„Când William a împlinit 12 ani, el zbura normal cu un 125 de la Northolt. Noi zburam cu 146 cu ceilalți trei”, a adăugat fostul pilot regal.

Sunt șanse mari ca Prințul William să cedeze pentru confortul fiului său

Dacă afirmația lui Graham că Prințul William a început să călătorească separat de la 12 ani este corectă, atunci poate că Prințul George mai are doar câțiva ani înainte să înceapă să facă călătorii cu un avion separat. De asemenea, este posibil ca Prințul William să înceapă să călătorească separat. În acest fel, el îl poate lăsa pe Prințul George să facă excursii cu Kate și frații săi mai mici. Acest lucru ar însemna că viitorii regi nu sunt împreună.

S-ar putea să fie deosebit de sfâșietor pentru Prințul George un astfel de moment. Se crede că Prințul are o legătură incredibil de strânsă cu tatăl său. Atât de mult încât expertul regal Duncan Larcombe și-a exprimat anterior convingerea că Prințul William este „eroul” copilului de 10 ani. Se pare că el l-a inspirat să poarte un costum pentru a urmări un meci de fotbalul în 2021, la UEFA EURO 2020.

„Prințul William este eroul absolut al lui George. El crede că tatăl său este cea mai perfectă persoană de pe planetă”, a susținut Duncan, înainte de a adăuga mai târziu: „George îl idolatrizează pe tatăl său. De aceea l-am văzut arătând atât de deștept în costumul lui. Își dorea foarte mult să se îmbrace ca William.”

Prințul George și Prințul William au continuat să apară împreună la evenimente sportive de atunci. Ei au participat inclusiv la meciuri de rugby și cricket.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×