Reclamă

Kate Middleton a purtat un pandantiv cu inițialele copiiilor ei. Cum arată bijuteria superbă pe care o ține mereu aproape

Kate Middleton a purtat un pandantiv cu inițialele copiiilor ei. Vezi și tu cum arată bijuteria superbă pe care o ține mereu aproape, mai ales la evenimentele care îi ocupă toată ziua și o obligă să stea departe de cei mici.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 septembrie 2023, 6:30

Recent, Prințesa de Wales a vizitat HMP High Down, o închisoare din Surrey, în sprijinul unuia dintre patronatele sale regale, Forward Trust. Acolo, ea a aflat despre modul în care organizația de caritate îi sprijină pe cei care sunt încarcerați pentru a-și recupera libertatea. De asemenea, a vorbit cu participanții la diferite programe derulate de Trust. Kate a vizitat, de asemenea, Clink, un restaurant care pregătește oamenii încarcerați în domeniul ospitalității.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a purtat un pandantiv cu inițialele copiiilor ei

În timpul vizitei, reporterii au observat că două dintre degetele lui Kate de la mâna dreaptă erau bandajate împreună. Palatul Kensington a spus că acestea au fost rănite în timp ce se juca cu copiii ei pe trambulină. Potrivit unui purtător de cuvânt al Palatului, a fost o „rănire mică, nimic grav”.

Mâinile lui Kate Middleton, cu două dintre degete bandajate
În timpul vizitei, reporterii au observat că două dintre degetele lui Kate de la mâna dreaptă erau bandajate împreună / Profimedia Images

Pentru vizita ei la închisoarea din Surrey, Kate a purtat un costum Alexander McQueen. Ea și-a accesorizat ținuta cu un colier cu pandantiv de la Daniella Draper. Acesta are inscripționate inițialele celor trei copii ai săi: Prințesa Charlotte, Prințul George și Prințul Louis.

Nu este prima dată când Kate a purtat colierul cu pandantiv personalizat. Ea l-a mai avut recent în timpul unei înregistrări pentru podcastul „The Good, The Bad and the Rugby” al lui Mike Tindall. Acolo a discutat despre Cupa Mondială de Rugby cu Prințul William și Prințesa Anne.

Reclamă

Kate Middleton poartă des ținute Alexander McQueen

Prințesa de Wales a adus, se pare, un omagiu pentru Sarah Burton cu ținuta ei recentă. Designer-ul a anunțat că va renunța din funcția de director de creație al Alexander McQueen.

În urma veștii, Kate, în vârstă de 41 de ani, a optat pentru un costum albastru de la acest brand. Decizia ei de a repurta ținuta de designer a venit după ce casa de modă a confirmat că show-ul de primăvară/vară 2024 la Paris pe 30 septembrie va fi ultimul pentru Sarah.

Reclamă

Sarah, care s-a alăturat companiei în 1997 ca stagiar și doar trei săptămâni mai târziu a devenit șefă de îmbrăcăminte pentru femei, a ajuns la faima mondială după ce a proiectat rochia de mireasă complexă a lui Kate.

Kate a purtat de atunci Alexander McQueen pentru o serie de evenimente și ieșiri importante. A ales casa de modă și pentru portretele ei aniversare. De asemenea, a purtat o creație a brand-ului și în 2018 pentru nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

Soția Prințului William a purtat o ținută Alexander McQueen și la Încoronarea Regelui anul acesta. Prințesa de Wales fost strălucitoare într-o rochie roșie tot de la același brand la Royal Ascot.

Kate Middleton este o susținătoare a celebrei Sarah Burton

Kate și-a arătat sprijinul pentru designerul născut în Macclesfield purtând o ținută Alexander McQueen. Sarah a preluat conducerea companiei, în calitate de director de creație, când fondatorul mărcii, Lee Alexander McQueen, s-a sinucis la vârsta de 40 de ani în 2010.

Brandul și-a lăudat „viziunea și creativitatea”. Atunci Sarah a spus: „Sunt atât de mândră de tot ce am făcut. De echipa mea incredibilă de la Alexander McQueen.

„Aștept cu nerăbdare viitorul și următorul meu capitol și voi purta mereu acest timp prețuit cu mine.”

Plecarea ei a provocat speculații că și-ar putea înființa propriul brand.

Sarah Burton a fost distinsă cu Ordinul Imperiului Britanic în 2012 pentru serviciile oferite industriei modei. Ea rămâne una dintre cele mai importante figuri din moda britanică. A avut un impact uriaș asupra stilului de zi cu zi și a ținutei formale. Ea a proiectat ținute pentru unele dintre cele mai cunoscute nume din lume.

Casa de modă nu a oferit detalii despre cine o va înlocui pe Sarah Burton.

În 2022, vânzările lui Alexander McQueen au fost de 830 de milioane de euro, în creștere față de 758 de milioane de euro în 2021, potrivit Vogue. Aceasta este o creștere uriașă față de 2014, când vânzările au fost estimate la 220 de milioane de euro.

Pe lângă Kate, marca este favorita zecilor de celebrități, printre care Michelle Obama, Nicole Kidman și Lady Gaga.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×