Reclamă

Lucruri normale pe care copiii regali nu au voie să le facă. Cum s-a ajuns la aceste reguli stricte pentru familia Prințului William

Vacanțele de lux, frecventarea unei școli de top și viața într-un palat, nu există nicio îndoială că viața regală vine cu o mulțime de avantaje. Cu toate acestea, există și lucruri normale pe care copiii regali nu au voie să le facă. Cum s-a ajuns la aceste reguli stricte pentru ei, care sunt adesea invidiați pentru statutul lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 septembrie 2023, 8:13

Dar pentru Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, viața regală are un preț. Există un set strict de reguli pe care trebuie să le respecte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucruri normale pe care copiii regali nu au voie să le facă

De la interzicerea tabletei de către Kate și William până la reguli stricte pentru perioada în care servesc masa, ai mai jos o listă cu restricții pentru tinerii copii regali.

Interdicția lui Kate Middleton pentru tabletă

Se pare că nu există mult timp pe ecran pentru George, Charlotte și Louis. Potrivit unei persoane din interior, stilul parental al Prințului William și Kate se concentrează pe timpul de joacă și activitățile creative. Ei pun mai mult accent pe utilizarea dispozitivelor electronice, scrie TheSun.

Sursa a declarat pentru Us Weekly: „Sunt considerate foarte mult ca jucării pentru adulți, nu pentru copii. Fiind doi oameni care au crescut ei înșiși fără gadgeturi, William și Kate cred ferm în jucării, joacă în aer liber și încurajează imaginația activă a celor mici”.

Reclamă

De asemenea, potrivit autoarei Louise Heren, care a petrecut un an la prestigioasa Școală Norland pentru bone din Bath, unde a fost instruită bona Maria Teresa Turrion, copiii petrec mult timp în natură.

Louise a spus pentru Fabulous: „Se joacă mult timp în aer liber.. Fac multe plimbări cu bicicleta, se joacă cu câinii lor, grădinăresc. Da, devine plictisitor să stai cu mâinile în pământ, dar înveți cum să plantezi”.

Kate Middleton și Prințul William alături de cei tri copii ai lor, Prințul Louis, Prințul George și Prințesa Charlotte în timp ce merg pe covorul roșu
Kate Middleton are o regulă strictă când vine vorba de educația copiilor ei / Getty Images
Reclamă

Alimentele ambalate nu sunt acceptate în familia lor

Când William și Kate așteptau primul lor copil, Prințul George, marca de alimente organice pentru copii Plum i-a dăruit Ducesei de Cornwall, Camilla, o ladă cu piureuri gata de consumat. Cu toate acestea, fostul bucătar al Reginei Elisabeta, Darren McGrady, a declarat pentru Today că este puțin probabil ca acesta să fi fost consumat de Prinț.

El a spus: „Cu siguranță nu am văzut niciodată mâncare ambalată pentru niciunul dintre bebelușii regali. De ce ar cumpăra mâncare ambalata când Regina avea 20 de bucătari personali?”

Bucătarul a explicat apoi că, atunci când William și Harry erau tineri, primele lor mese erau formate din piure de mere și pere aburite, care erau date prin sită de două ori pentru a elimina toate impuritățile.

Bucătarul a continuat: „Pe măsură ce înaintau în vârstă, aveai un bucătar în bucătărie care făcea puiul. Unul care făcea legumele și apoi totul era amestecat. Era o operațiune majoră să gătească pentru ei”.

Nu este permisă aruncarea mâncării

Nu numai că alimentele ambalate sunt excluse, dar, deși mulți copii ar putea fi pretențioși la masă, un astfel de tratament nu se aplică pentru George, Charlotte și Louis cu privire la mâncarea care le este dată.

O persoană din interior a declarat pentru The Sun că copiii trebuie să mănânce tot din farfurii, fără excepție.

George poate purta pantaloni, dar Louis are voie să folosească doar pantaloni scurți deocamdată

S-ar putea să fii surprinsă să afli că există o regulă vestimentară care nu se aplică pentru George. Cu toate acestea, Louis trebuie să o respecte.

Există o tradiție de lungă durată în Marea Britanie în care băieții regali nu poartă pantaloni până la vârsta de aproximativ opt ani. Este obișnuit în cercurile aristocratice engleze să vezi băieți tineri în pantaloni scurți și șosete înalte în primii câțiva ani ai vieții lor. Acest lucru nu a fost diferit pentru George și Louis.

Stilistul pentru copii Sophie Mirman a declarat pentru People: „Cred că este cu siguranță un look pentru familia regală. Există acest lucru destul de ciudat în școlile engleze. Copiii trebuie să poarte pantaloni scurți, chiar și iarna, este aproape ca un cod nescris.”

Copiii regali au o rutină strictă zilnic

Când vine vorba de viața de zi cu zi a tinerilor copii regali, se dovedește că aceștia nu au prea multe de spus în negocierea programului lor.

Rutina lor riguroasă este pusă în aplicare de bona familiei, Maria Borrallo. Aceasta s-a format la prestigiosul Norland College din Bath, instituție renumită pentru pedagogia sa excepțională în îngrijirea copiilor.

S-a aflat că Maria, alături de William și Kate, se asigură că copiii din Țara Galilor au o rutină zilnică consistentă. Louise Heren a explicat cum este viața copiilor, în timp a spus pentru Fabulous despre creșterea „fără prostii” a copiilor.

Ea a susținut: „Când îi vezi pe William și Kate mergând la o ceremonie, iar copiii nu sunt cu ei, cel mai probabil ei dorm.”

Ora de culcare este 19:00. Alimente noi sunt introduse în mod regulat, iar joacă are loc afară, indiferent că e ploaie sau soare.

Louise a spus: „Nu există excepție. Asta pentru că Maria e conștientă că, în timp ce coboară din avioane, ținându-se de mână mamei, zâmbind și făcând cu mâna mulțimilor, nu pot exista crize de plâns sau furie.”

Prințul Louis cu mâinile în aer, în timp ce se distrează la balconul Palatului Buckingham
Copiii Prințului și Prințesei de Wales sunt mai tot timpul în atenția presei / Profimedia Images

Nu au voie să păstreze cadourile

Când vine vorba de cadouri de la fani, acesta este un subiect dificil pentru copiii regali. Conform protocolului regal, atunci când vine vorba de primirea cadourilor, lucrurile se pot complica destul de mult.

Pe site-ul Familiei Regale scrie: „Cadourile oferite de persoane private care locuiesc în Regatul Unit, care nu sunt cunoscute personal de Membrul Familiei Regale, ar trebui refuzate în cazul în care există îngrijorări cu privire la oportunitatea sau motivele donatorului sau cadoul în sine”.

Cu toate acestea, cadourile oferite de membrii familiei nu se încadrează în această regulă strictă.

Când Louis a fost botezat, unchiul său, Prințul Harry, ar fi plătit 8.000 de lire sterline pentru a obține o primă ediție a Winnie The Pooh a lui A. A. Milne.

O sursă a dezvăluit pentru The Mirror: „Una dintre cele mai fericite amintiri din copilărie ale lui Harry a fost că mama lui îi citea o poveste înainte de culcare.

„Ea iubea toate poveștile vechile clasice. Harry a avut ideea genială de a înființa o mică bibliotecă cu primele ediții. În acest fel, Louis, Charlotte și George să se bucure de ea.”

Comportamentul lor trebuie să fie exemplar în public

Nu numai că se așteaptă ca cei mici să respecte regulile cu privire la alimentele pe care le consumă, dar ar trebui să urmeze sfaturi stricte cu privire la comportamentul lor atunci când participă la evenimente publice.

Pentru George, Charlotte și Louis, pregătirea pentru evenimente publice a început când erau foarte mici.

Conversația despre comportamentul copiilor regali în public a fost amplificată în preajma nunții Prințului Harry și Meghan Markle. George și Charlotte au primit roluri destul de importante.

Specialistul în etichetă, Myka Meier, a spus că copiii regali ar fi primit o pregătire prealabilă pentru aceste evenimente destinate publicului.

Ea a explicat: „Pregătirea de etichetă pentru membrii regali începe de îndată ce aceștia sunt suficient de mari pentru a sta la o masă. Sunt crescuți având mese formale. Merg la evenimente formale și exersează totul. De la nivelurile vocii până la îmbrăcarea adecvată. Primesc sfaturi și despre cum să facă o reverență și să se încline”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×