Reclamă

Prințul Oscar al Suediei a furat din nou toate privirile. Băiețelul în vârstă de șapte ani arată adorabil la Jubileul Regelui Carl XVI Gustaf

Prințul Oscar al Suediei a furat din nou toate privirile. Băiețelul în vârstă de șapte ani arată adorabil la Jubileul Regelui Carl XVI Gustaf. Acesta a fost fotografiar intens atunci când a început să le facă cu mâna de la balconul palatului celor prezenți la eveniment.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 septembrie 2023, 13:25

Fețe regale din întreaga lume au fost în Suedia pentru a marca cel de-al 50-lea Jubileu al Regelui Carl XVI Gustaf. În timp ce rochiile elegante au fost purtate de Prințese și Regine din Danemarca, Suedia și Țările de Jos, un tânăr prinț a furat din nou tot spectacolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Oscar al Suediei a furat din nou toate privirile

Prințul Oscar al Suediei, în vârstă de șapte ani, a cucerit în mod adorabil mulțimile. Ei a fost analizat când s-a alăturat familiei sale pentru a sărbători Jubileul de Aur a bunicului său la Stockholm.

Micul regal, a cărui soră mai mare Prințesa Estelle este moștenitoarea tronului, a putut fi văzut făcând semn mulțimii. El și-a acoperit fața cu mâinile în timp ce stătea pe balconul regal alături de rudele sale.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Oscar al Suediei, alături de părinții lui, la balconul palatului regal
Micul regal, a cărui soră mai mare Prințesa Estelle este moștenitoarea tronului, a putut fi văzut făcând semn mulțimii / Profimedia Images
Reclamă

La un moment dat, părinții săi, Prințesa Moștenitoare Victoria și Prințul Daniel au părut să se aplece pentru a discuta cu el. Între timp, Prințul Alexander, fiul fratelui Victoriei, Carl Philip, arăta la fel de adorabil.

Regele Carl XVI Gustaf, care este un văr îndepărtat al Regelui Charles, este primul rege din istoria de peste 1.000 de ani a monarhiei suedeze. El a ajuns la 50 de ani pe tronul țării.

Carl Gustaf, în vârstă de 77 de ani, părea să fie foarte vesel când a ajuns la Biserica Palatului Regal din Stockholm. A avut alături o mulțime de invitați pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare pe tron.

Reclamă

Cum s-au îmbrăcat membrii regali la Te Deum

Sărbătoarea a fost Te Deum, o slujbă religioasă suedeză, bazată pe cântarea de imnuri de mulțumire. Printre cei care au sărbătorit s-au numărat Prințesa Moștenitoare Victoria, precum și copiii ei Prințesa Estelle și Prințul Daniel, Prințesa Madeliene și Prințul Carl Phillip.

Regele Carl a îmbrăcat un costum bleumarin pe care l-a combinat cu o cămașă albă și o cravată bleumarin. Regina Silvia a arătat elegantă într-un costum albastru, pe care l-a combinat cu o pereche clasică de pantofi cu toc.

Pe de altă parte, Prințesa Victoria a Suediei, în vârstă de 46 de ani, și Prințul Daniel al Suediei, în vârstă de 50 de ani, păreau foarte energici și zâmbitori în timp ce intrau în eveniment.

Victoria, copilul cel mare al lui Gustaf, a îmbrăcat o ținută cu imprimeu floral pentru această ocazie. Ea a accesorizat ținuta cu o bonetă mov elegantă și o pereche de pantofi cu toc ascuțit într-o nuanță asortată.

Soțul ei, Prințul Daniel, a optat pentru un costum bleumarin, o cămașă albă și o cravată albastru pal. Aceștia au fost fotografiați în timp ce mergeau ușor în fața moștenitorului tronului Suediei, Prințul Carl Phillip al Suediei, în vârstă de 44 de ani, și Prințesa Sofia a Suediei, în vârstă de 38 de ani.

Prințesa Sofia a arătat și ea spectaculos într-o ținută galbenă. Lângă Sofia a stat soțul ei, Prințul Carl Phillip al Suediei, singurul fiu al lui Gustaf și al Reginei Silvia. Regele arăta impecabil într-un costum bleumarin și cravată cu buline, asortată.

Prințul Oscar și sora sa, Prințesa Estelle, au o relație specială

Prințul Suediei Oscar, în vârstă de șapte ani, și Prințesa Estelle, în vârstă de unsprezece ani, au oferit momente adorabile. Ei au atras toate privirile în timp ce participau la serviciul religios. Micii regali au intrat de mână în Te Deum, înainte de a-și ocupa locul lângă Prințul Daniel.

Prințul Oscar a îmbrăcat un costum bleumarin pentru ocazie, care avea o medalie pe buzunarul stâng de la piept. Prințesa Estelle, care este a doua în linia de succesiune la tron, a optat și ea pentru o ținută spectaculoasă.

Prințul moștenitor al Danemarcei Frederik și Prințesa moștenitoare Maria au participat și ei la slujba de mulțumire din Biserica Palatului.

Prințesa Moștenitoare Mary arăta elegantă într-o rochie florală liliac, pe care a asortat-o cu o poșetă din piele violet intens. Soțul ei, moștenitorul tronului danez, arăta elegant într-un costum bleumarin cu o cravată mov, asortată.

Regele Carl a urcat pe tron la moartea bunicului său, Gustaf al VI-lea Adolf, pe 15 septembrie 1973. Este cel mai mic copil și singurul fiu al Prințului Gustaf Adolf, Duce de Västerbotten și al Prințesei Sibylla de Saxa-Coburg și Gotha.

S-a căsătorit cu Silvia Sommerlath în 1976. Cuplul regal are trei copii – Victoria, Prințesa Moștenitoare a Suediei, Prințul Carl Philip al Suediei, Duce de Värmland și Prințesa Madeleine a Suediei, Ducesa de Hälsingland și Gästrikland.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×