Reclamă

Prințesa Estelle și Prințul Oscar ai Suediei au crescut. Cum au fost fotografiați la ziua de naștere a mamei lor, Prințesa Victoria

Prințesa Estelle și Prințul Oscar ai Suediei au crescut. Ei au fost fotografiați la ziua de naștere a mamei lor, Prințesei Victoria. Copiii regali au fost avut mereu zâmbetul pe buze în timpul festivităților de ziua mamei lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 iulie 2023, 7:52 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:18

Prințesa Estelle și Prințul Oscar al Suediei nu mai sunt mici. Recent, frații regali au ieșit în Borgholm pentru sărbătorirea a 46 de ani a mamei lor, Prințesa Moștenitoare Victoria. Estelle, de 11 ani, și Oscar, de 7 ani, au călătorit cu trăsura împreună cu mama și tatăl lor, Prințul Moștenitor Daniel, prin oraș. Ei au pozat ulterior pentru fotografii la Castelul Solliden, reședința regală a familiei în lunile de vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Estelle și Prințul Oscar ai Suediei au crescut

Micul prinț și micuța prințesă au crescut mult. De această dată au purtat chiar și ținute asortate cu părinții lor. Estelle și-a completat mama într-o rochie albă de vară, scrie People. Pe de altă parte, Oscar a îmbrăcat un costum crem, o interpretare tinerească a bleumarinului ales de Prințul Daniel.

Cei doi frați au zâmbit mereu în timp ce stăteau alături de părinții și bunicii lor materni, Regele Carl XVI Gustaf și Regina Silvia. Prințesa moștenitoare Victoria este moștenitorul tronului, ceea ce o face pe Prințesa Estelle a doua în linia succesorală.

Prințesa Victoria a Suediei, cu soțul ei și cei doi copii, în fața castelului regal
Cei doi frați au zâmbit mereu în timp ce stăteau alături de părinții și bunicii lor materni / Profimedia Images

Totul a decurs perfect la festivitățile oficiale pentru ziua de naștere a Prințesei Victoriei. Estelle și Oscar au chicotit. Prințesa Victoria a aplaudat atunci când tatăl ei îi făcea cu mâna în timpul unui discurs. Curtea regală suedeză a declarat anterior că regele Carl XVI Gustaf, în vârstă de 77 de ani, „se descurcă bine” după o intervenție chirurgicală la inimă.

Reclamă

Familia Regală a Suediei a avut parte de un concert aniversar

În acea seară, mai multe familii s-au reunit pentru un concert în onoarea Prințesei Moștenitoare Victoria la ruinele Castelului Borgholm. Fratele Victoriei, Prințul Carl Philip și sora sa, Prințesa Madeleine, au stat în primul rând la spectacol împreună cu partenerii lor, Prințesa Sofia și Christopher O’Neill.

Unii dintre cei mai tineri membri ai familiei regale suedeze nu li s-au alăturat. Fiii lui Carl Philip și ai Sofiei, Prințul Alexander, de 7 ani, Prințul Gabriel, de 5 ani și Prințul Julian, de 2 ani au lipsit. Nu au fost prezenți nici copiii lui Madeleine și Christopher: Prințesa Leonore, 9 ani, Prințul Nicolas, 8 ani, și Prințesa Adrienne, 5 ani. Decizia ar fi putut fi dintr-un motiv simplu. Petrecerea a durat mai mult decât ora lor de culcare.

Reclamă

Familia regală suedeză a fost distrată cu o serie de spectacole în timpul concertului de ziua de naștere. Evenimentul a fost difuzat la televizor. Evenimentul a strâns, de asemenea, fonduri pentru Fondul Prințesei Moștenitoare Victoria de la Radiohjälpen. De asemenea, a fost prezentat un moment în care Prințesa Victoria a dăruit jucătorului de hochei San Jose Sharks Erik Karlsson Premiul Victoria în urma unui sezon remarcabil NHL.

În cursul zilei, Curtea Regală Suedeză a postat un portret oficial al Prințesei Moștenitoare Victoria. De asemenea s-a explicat cum va fi marcată aniversarea ei în toată Suedia.

„Ziua de naștere a moștenitorului tronului este ziua drapelului public. Ziua este, de asemenea, una dintre zilele oficiale de salut ale Forțelor Armate. Prin urmare, saluturile vor fi lansate de la posturile de salut ale țării pentru a marca ziua”, a fost scris într-o postare oficială pe Instagram.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×