Reclamă

Prințesa Beatrice este „mult mai accesibilă” pentru fani decât alte personalități regale. Nepoata Reginei Elisabeta a II-a s-a schimbat de-a lungul anilor

Prințesa Beatrice este „mult mai accesibilă” pentru fani decât alte personalități regale, a declarat un expert regal de curând. Nepoata Reginei Elisabeta a II-a s-a schimbat de-a lungul anilor. Căsătorită cu contele italian Edoardo Mapelli Mozzi, Alteța Sa Regală i-a dăruit o fetiță în septembrie 2021.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 20 august 2023, 6:51

Soțul Prințesei Beatrice de York mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, iar numele lui este Christopher Woolf Mapelli Mozzi. Unica fetiță a cuplului regal se numește Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Beatrice este „mult mai accesibilă” pentru fani decât alte personalități regale

Deși mulți oameni ar fi tentați să spună despre Kate Middleton că este „mult mai accesibilă” pentru fani decât alte personalități regale, acest lucru nu este adevărat. Un expert regal a spus că, de fapt, Prințesei Beatrice îi revine această caracteristică.

Oficialul a mai spus despre nepoata Regelui Charles al III-lea că este o persoană regală „universal plăcută”. De asemenea, el a mai precizat că Prințesa Beatrice a avut multe experiențe cu oamenii. Alteța Sa Regală și-a aniversat ziua de naștere zilele trecute. Ea a împlinit 35 de ani pe 8 august.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, în ziua nunții lor. El a purtat un costum negru, cu o cămașă deschisă la culoare. Ea a purtat o tiara cu diamante și o rochie cu ștrasuri
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit în anul 2020 / Profimedia
Reclamă

În presa de peste hotare s-a scris că există mulți membrii ai Familiei Regale Britanice care păstrează o relație armonioasă cu fanii. Desigur, ei nu sunt la fel de vânați de paparazzi, așa cum se întâmplă în cazul Ducilor de Cornwall, al Ducilor de Sussex sau al Regelui Charles al III-lea și al soției sale.

Printre cei care se înțeleg de minune cu susținătorii se numără Prințesa Beatrice, fata cea mare a Prințului Andrew.

Jennie Bond, fost corespondent regal al BBC, a mărturisit într-un interviu oferit publicației OK! că Prințesa Beatrice s-a maturizat frumos de-a lungul anilor.

Reclamă

Prințesa Beatrice are o fetiță cu Edoardo Mapelli Mozzi

Prințesa Beatrice de York trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de contele italian Edoardo Mapelli Mozzi, care i-a devenit soț în iulie 2020.

Cuplul regal s-a mărit în toamna lui 2021, mai exact pe 18 septembrie. Atunci s-a născut fiica lor, care a primit numele Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi. Află cum a reușit Prințesa Beatrice să slăbească după ce a devenit mămică. Metoda folosită de Alteța Sa Regală poate fi urmată de oricine.

Sarah Ferguson a dezvăluit într-un interviu că nepoțica ei este îmbrăcată ca Barbie. Totodată, soția Prințului Andrew a spus că micuța este alintată Sisi.

„Îmi place să îmi văd fetele, care sunt excepționale. Pur şi simplu, sunt excepționale. Apoi, pe lângă ele, mai sunt şi cele două micuţe: fetița lui Eugenie şi fetița lui Beatrice, care se uită la mine cu ochii mari. Arată ca fetele mele Sisi este fix o mini Beatrice, care primește tutu-uri mici și roz, pentru că lui Beatrice îi place să o îmbrace ca pe Barbie”, a povestit Ducesa de York pentru publicația People.

Prințesa Beatrice, printre consilierii de stat ai Regelui Charles

În curând se va împlini un an de când Prințesa Beatrice este unul dintre cei șapte consilieri de stat ai Regelui Charles. Aceștia îi vor prelua atribuțiile atunci când el nu este capabil, din orice motiv.

Primul este fiul său cel mare, Prințul William, urmat de fiul său cel mic, Prințul Harry. Pe locurile trei și patru se află fratele Majestății Sale, Andrew, Duce de York, și nepoata lui cea mare Beatrice, Prințesă de York.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×