Reclamă

Metoda prin care Prințesa Beatrice a reușit să slăbească. Cum arată la mai puțin de un an de când a devenit mamă

Metoda prin care Prințesa Beatrice a reușit să slăbească ține în primele pagini ale presei internaționale. Verișoara Prințului William și a Prințului Harry a trecut printr-o transformare impresionantă. Aceasta a devenit pentru prima dată mamă în urmă cu 11 luni.

Publicat: 20 august 2022, 7:31

Nepoate Reginei Elisabeta este de nerecunoscut în ultimele luni. Aceasta a avut mai multe apariții, printre care cea mai recentă a avut loc la Wimbledon. Prințesa Beatrice a atras atenția cu noua sa imagine. Silueta ei s-a modificat vizibil, iar admiratorii Casei Regale s-au întrebat cum anume a reușit acesta să slăbească. Soția lui Eduardo Mapelli Mozzi pare să fie mai slabă ca niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Metoda prin care Prințesa Beatrice a reușit să slăbească

Prințesa Beatrice a impresionat de fiecare dată prin eleganță și stil. În ciuda faptului că a avut câteva kilograme în plus, aceasta a știut întotdeauna cum să-și pună în valoare silueta cu ținutele pe care le-a purtat.

Vezi mai multe imagini cu Prințesa Beatrice în Galeria Foto!

Prințesa Beatrice într-o rochie albă cu imprimeu floral roșu la Wimbledon 2022
Nepoata Reginei Elisabeta a trecut printr-o transformare incredibilă / Getty Images

După ce a devenit mamă, nepoata Reginei Elisabeta a trecut printr-o transformare incredibilă. Admiratorii Casei Regale au observat imediat numărul mare de kilograme pe care aceasta pare să le fi pierdut. În cadrul aparițiilor pe care le-a avut la Wimbledon și Jubileul de Platină, Prințesa Beatrice a fost de nerecunoscut.

Reclamă

Matt Boyles, antrenor personal, a oferit pentru Express.co.uk mai multe informații despre metoda prin care Prințesa Beatrice a reușit să slăbească.

”Există câteva reguli fundamentale când vine vorba de fitness și un stil de viață sănătos. Prințesa Beatrice trebuie să le fi respectat, motiv pentru care vedem acest progres impresionant. Aceste reguli sunt ușoare și accesibile oricui.”

”Pentru a pierde în greutate, Prințesa Beatrice a creat un deficit caloric, adică pentru o perioadă scurtă de timp a mâncat mai puțin. Alături de o rutină de exerciții fizice, ea a reușit să obțină rezultatele dorite. Cheia este să faci suficient sport cât să arzi caloriile dorite în timp ce ești în deficit”.

Reclamă

Prințesa Beatrice a născut o fetiță pe nume Sienna

Prințesa Beatrice a adus pe lume o fetiță în luna septembrie a anului 2021. Nepoata Reginei Elisabeta nu a vrut să o boteze pe micuța Sienna în același timp cu verișori săi, bebelușii August și Lucas. Soția lui Eduardo Mapelli Mozzi a reușit să devină pentru prima dată mamă la vârsta de 33 de ani.

Aceasta a adus pe lume o fetiță sănătoasă de care se bucură acum alături de întreaga familie. Atunci când Sienna s-a născut, mama sa a postat un mesaj emoționant pe contul personal de Twitter.

”Sunt încântată să împărtășesc cu voi vestea că fetița noastră a venit pe lume sănătoasă pe data de 18 septembrie 2021 la ora 23.42. Le mulțumim tututor celor din spital care s-au ocupat de noi”.

Palatul Buckingham anunța la scurt timp faptul că bunicii și străbunicii micuței au fost informați și sunt încântați de venirea acesteia pe lume. Prințesa Beatrice a adus pe lume primul copil alături de soțul său, Eduardo Mapelli Mozzi.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2020, iar la scurt timp au aflat că urmează s devină părinți. Mapelli și Beatrice trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au în prezent o familie fericită și împlinită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×