Reclamă

Prințesa Beatrice a născut. Ce mesaj a postat nepoata Reginei Elisabeta

Prințesa Beatrice a născut o fetiță sănătoasă. Vestea cea mare a fost făcută chiar de nepoata Reginei Elisabeta pe contul personal de Twitter. În vârstă de doar 33 de ani, Prințesa Beatrice a devenit mamă alături de soțul său, Edoardo Mapelli Mozzi.

Publicat: 20 septembrie 2021, 17:50

Micuța Cuplului Regal s-a născut la Spitalul Chelsea și Westminster din Londra. Anunțul a fost făcut chiar de Prințesa Beatrice. Fetița Prințesei Beatrice s-a născut în data de 18 septembrie 2021 la ora 23:42. Este perfect sănătoasă și se află în prezent alături de mama sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Beatrice a născut

Prințesa Beatrice și fetița ei se simt foarte bine. Informația a fost transmisă atât de Prințesa Beatrice, cât și de oficialii de la Palatul Buckingham. Pe contul oficial de Instagram al Familiei Regale Britanice a apărut la scurt timp un mesaj emoționant.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

”Prințesa Beatrice și soțul său, Mr. Edoardo Mapelli Mozzi sunt fericiți să anunțe venirea pe lume a primului lor copil. Fetița lor s-a născut în data de 18 septembrie 2021. Bunicii și străbunicii fetiței au fost informați și se bucură împreună de veseta frumoasă. Întreaga familie ar vrea să mulțumească personalului de la spital pentru grija și atenția pe care i-au acordat-o Prințesei Beatrice și bebelușului.”

Reclamă

Conform surselor oficiale de la Palatul Buckingham, Prințesa Beatrice a născut o fetiță sănătoasă. Aceasta se află în prezent la spital și așteaptă să se întoarcă acasă. Micuța este cea de-a 12 strănepoată a Reginei Elisabeta. Vestea cea mare a făcut rapid înconjurul internetului.

Pe rețelele sociale, fanii și-au arătat bucuria în secțiunea de comentarii. Spre deosebire de anunțul făcut de către Ducii de Sussex atunci când Meghan Markle a născut-o pe Lilibet, Prințesa Beatrice a preferat să țină ascuns numele micuței. În prezent nu se cunoaște care ar putea fi alegerea pentru numele fetiței Prințesei Beatrice. 

Cum a anunțat Prințesa Beatrice că a devenit mamă

Reclamă

Vestea cea mare că Prințesa Beatrice a născut a ajuns să circule rapid pe internet. Anunțul a fost făcut chiar de aceasta pe contul personal de Twitter, semn că Beatrice deja se simte mai bine. Aceasta a adus pe lume alături de soțul său, Edoardo Mapelli Mozzi o fetiță superbă.

Deși nu se cunoaște încă numele micuței, admiratorii au felicitat-o pe proaspăta mămică pe rețelele sociale. Vestea că Prințesa Beatrice așteaptă un copil a fost făcută publică în luna mai a anului acesta.

Anunțul a fost atunci preluat și de pagina oficială de Instagram a Familiei Regale Britanice.Prințesa a încercat atunci să nu facă abateri de la Protocolul Regal și i-a adus această veste cât mai repede Reginei Elisabeta.

Întreaga Familie Regală a felicitată- pe Prințesa Beatrice. Ea și soțul său s-au căsătorit în luna iulie a anului 2020 și trăiesc de atunci o frumoasă poveste de iubire. La oficializarea logodnei, tot Prințesa Beatrice a fost cea care a postat pentru prima dată un mesaj emoționant despre marele eveniment.

Se pare că soțul Prințesei Beatrice preferă să fie mai rezervat în declarații. Oamenii așteaptă cu nerăbdare acum să vadă primele imagini cu Prințesa Beatrice și micuța ei fetiță.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×