Reclamă

Imagini rare cu Prințul Charles și Prințul Louis. Fiul Reginei Elisabata și-a arătat latura de bunic

„Când te gândești că s-a spus că este un părinte rece. Să-l vezi făcând asta a fost fermecător”, a fost declarația unei persoane din interiorul Palatului Buckingham pentru People. Imagini rare cu Prințul Charles și Prințul Louis sunt acum intens discutate în presa internațională.

Publicat: 18 iunie 2022, 7:36

Legătura Prințului Charles cu nepotul său, Prințul Louis, a fost expusă pe deplin în timpul sărbătoririi Jubileului de Platină a Reginei Elisabeta, la începutul acestei luni, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini rare cu Prințul Charles și Prințul Louis

La Jubileul de Platină din 5 iunie, Prințul Louis, în vârstă de 4 ani, a devenit viral pentru gesturile sale adorabile. A făcut fețe-fețe mamei sale, Kate Middleton, a dansat entuziasmat în timp ce privea parada trecând prin fața Palatului Buckingham.

La un moment dat, Prințul Louis s-a așezat pe rândul lui Kate și al Prințului William, înainte de a merge la bunicul său.

Prințul Charles, în vârstă de 73 de ani, l-a pus pe Louis în poala sa. Acela a fost momentul în care i-a explicat anumite elemente ale paradei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Prințul Charles stă alături de bunicul său la Jubileul de Platină

„Cât de fermecător a fost asta”, spune un membru al Palatului pentru People. „Când te gândești că s-a spus că este un părinte rece, să-l vezi făcând asta a fost fermecător”.

Sursa adaugă că, deși se spune adesea că părinții lui Kate, Carole și Michael Middleton, sunt bunicii de care copiii sunt apropiați , „a fost minunat să-l văd pe celălalt bunic distrându-se cu el”.

Reclamă

Ce legătură există între bunic și nepot

Prințul Charles și Prințul Louis par să aibă o legătură specială. Când Louis a împlinit 2 ani în 2020, Prințul Charles a marcat această ocazie. Cei doi au împărtășit un moment nemaivăzut până acum. Imaginea alb-negru distribuită pe conturile de pe rețele sociale de la Clarence House îl arată pe Charles ținându-l strâns pe Louis în brațe.

Fotografia a fost surprinsă de Kate și a făcut deliciul admiratorilor regali.

Într-o postare cu mai multe fotografii publicate de Familia Regală pentru a onora cea de-a 70-a aniversare a Prințului Charles în noiembrie 2018, Louis, în vârstă de 7 luni, se întinde spre nasul bunicului său. Charles râde de copilul curios, în timp ce Kate, Prințul William, Prințul Harry, Meghan Markle și Camilla, Ducesa de Cornwall îi privesc zâmbind. Între timp, frații mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte, par să își concentreze atenția pe ceva din spatele camerei.

Regina, în vârstă de 96 de ani, s-a limitat la doar câteva apariții în cele patru zile ale festivităților Jubileului de Platină. De ce? Din cauza problemelor sale permanente de mobilitate și a „disconfortului”. Acest lucru înseamnă că moștenitorul și fiul ei, Prințul Charles, a preluat conducerea la mai multe evenimente. De la salutul călare la Trooping the Color până la conducerea tributurilor la Petrecerea de Platină de la Palat. Prințul Charles a fost în centrul atenției.

„Regina vede asta ca pe o mare oportunitate. Tranziția trebuie să fie vizibilă”, a spus istoricul regal Robert Lacey pentru publicația menționată mai sus.

Sally Bedell Smith, autoarea cărții Elizabeth the Queen: The Life of a Modern Monarch spune: „Ea este pe tron. Dar asta îi obișnuiește pe oameni cu viitorul rol de rege al lui Charles. A existat un sentiment de a celebra trecutul și de a anticipa nouă eră.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×