Reclamă

Lady Amelia și Eliza Spencer au purtat rochii identice. Nepoatele Prințesei Diana au împlinit 30 de ani

Lady Amelia și Eliza Spencer au purtat rochii identice. Nepoatele Prințesei Diana au sărbătorit într-un cadru restrâns aniversarea a 30 de ani. Acestea se află în Puglia, Italia, într-o vacanță de câteva zile. Surorile au vrut să marcheze evenimentul special și au ales ținute care să le reprezinte.

Publicat: 13 iulie 2022, 11:51

Lady Amelia și sora sa au avut un look angelic. Cele două surori au posta pe rețelele scoaile câteva imagini de la petrecerea lor aniversară. În secțiunea de story, admiratorii Casei Regale au putut să le vadă pe cele două surori în timp ce suflă împreună într-un tort pe care se afla numărul 30. Ulterior, mai multe imagini de la eveniment au apărut pe contul surorii lor, Lady Kitty Spencer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Amelia și Eliza Spencer au purtat rochii identice

Lady Amelia și Eliza Spencer s-au bucurat de o petrecere alături de oamenii apropiați. Gemenele au strălucit în două rochii identice pe care le-au ales. Amândouă au optat pentru o coafură asemănătoare și au accentuat și mai mult legătura puternică pe care o au.

Vezi mai multe imagini cu Lady Amelia și Eliza Spencer în Galeria Foto!

Lady Kitty Spencer, sora celor două, a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu surorile sale. În imagine, Lady Amelia și Eliza Spencer au purtat rochii identice. Cele două au fost surprinse în timp ce se țin în brațe. Alături de imaginea superbă a fost postat și un mesaj emoționant.

Reclamă

”La mulți ani! 30 astăzi. Cei mai frumoși îngeri care fac totul în jurul lor să fie mai bun. Vă mulțumesc pentru această legătură strânsă pe care o avem și care ne-a ajutat întotdeauna să trecem peste orice împreună.”

”Fie ca viața voastră să fie plină cu bucurie și dragoste. Sunt foarte mândră de femeile frumoase care ați devenit. Meritați tot ceea ce e mai bun. Vă iubesc din tot sufletul. Sunt foarte norocoasă să fiu sora voastră”.

Surorile Lady Amelia și Eliza Spencer au o legătură specială cu sora lor, Kitty Spencer, dar și cu restul familiei. Nepoatele Prințesei Diana au fost învățate de mici cât de importantă este familia. 

Reclamă

Cu ce se ocupă cele două surori

Lady Amelia și Eliza Spencer au purtat rochii identice și au demonstrat că orice ținută capătă o altă înfățișare dacă este purtată cu atitudinea corectă. Verișoarele Prințului William și Harry s-au făcut remarcate de-a lungul timpului pentru frumusețea lor.

Părinții lor, Earl Charles Spencer și Victoria Aitken s-au mutat în Africa de Sud în anul 1995. Cei doi și-au dorit să stea departe de lumina reflectoarelor.

Lady Amelia și Eliza Spencer aveau la acel moment doar trei ani. Cele două surori nu au folosit niciodată titlul regal cât s-au aflat în Africa de Sud. Cea mai mare parte a copilăriei au petrecut-o acolo, până la divorțul părinților lor.

După ce Earl și Victoria au decis să meargă pe drumuri separate, surorile Lady Amelia și Eliza Spencer s-au mutat înapoi în Londra. Amândouă au în prezent o carieră de succes în lumina reflectoarelor. Cele două modele strălucesc cu fiecare apariție.

Recent i-au impresionat pe admiratorii Casei Regale cu rochiile pe care au ales să le poarte la Săptămâna Modei de la New York.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×