Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry nu au fost invitați la nunta nașului fiului lor, Archie. Ducii de Sussex nu au avut ocazia să revină în Marea Britanie

Meghan Markle și Prințul Harry nu au fost invitați la nunta nașului fiului lor, Archie. Ducii de Sussex nu au ocazia să revină în Marea Britanie. Se pare că ei au fost lăsați pe dinafară deoarece tensiunile dintre ei și Familia Regală sunt la cote maxime.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 decembrie 2023, 7:22

Potrivit Sunday Times, Hugh Grosvenor, care se pare că este unul dintre nașii fiului Ducelui și Ducesei de Sussex, Archie, nu a invitat cuplul din California pentru nunta sa din iunie cu Olivia Henson.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este incredibil de trist că s-a ajuns la asta”, a declarat un prieten al lui Harry și Grosvenor pentru presa din Marea Britanie.

Meghan Markle și Prințul Harry nu au fost invitați la nunta nașului fiului lor

Continuând, persoana din interior a explicat că Harry, 39 de ani, și Markle, 42 de ani, nu au fost invitați. Motivul? Se încearcă prevenirea oricărei alte drame între membrii familiei care sunt într-o continuă ceartă.

„A vrut să evite orice care să umbrească ziua, în special pentru Olivia. Nu vrea nicio distragere”, au spus ei.

„Hugh este unul dintre puținii prieteni apropiați ai lui William și Harry. El a menținut legături puternice și o linie de comunicare cu ambii. Își dorește să stea de vorbă împreună. Să repare lucrurile, dar își dă seama că este puțin probabil să se întâmple înainte de nuntă.”

Reclamă

În ciuda faptului că Harry și Markle nu sunt pe lista de invitați, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, și Regele Carol al III-lea fac parte de pe lista mult râvnită.

Potrivit PageSix, reprezentanții lui Harry și Markle nu au oferit un răspuns la situația actuală.

Într-o declarație pentru People, un purtător de cuvânt al Grosvenor a spus: „Nu suntem în măsură să comentăm lista de invitați”.

Reclamă

Nunta Ducelui de Westminster va avea loc pe 7 iunie la Catedrala Chester, în nord-vestul Angliei.

Relația dintre Ducii de Sussex și Familia Regală e din ce în ce mai tensionată

În timp ce relația dintre soții Sussex și familia lor din Marea Britanie a fost tensionată de ceva vreme, discuțiile sunt mai intense după lansarea noii cărți a reporterului regal Omid Scobie, „Endgame”.

După cum s-a scris anterior, Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, și Prințul de Wales, s-au străduit mult să evalueze consecințele. Se pare că o traducere olandeză a cărții lui Scobie i-a numit accidental pe Rege și pe Kate Middleton drept două persoane pe care Markle le-a acuzat de comentarii „rasiste”.

Conform cărții, Meghan Markle i-ar fi scris scrisori personale Regelui Charles. Acolo au fost referiri cu privire la comentariile „tulburătoare” făcute despre posibila culoare a pielii a ei și a băiețelului ei cu Harry.

Harry și Markle au întrerupt relațiile pentru prima dată cu Familia Regală în 2020. Atunci eu au demisionat din îndatoririle lor regale și s-au mutat în SUA. Relațiile au fost și mai tensionate după ce documentarul „Harry & Meghan” a fost lansat în decembrie 2022.

Potrivit informațiilor lui Scobie, serialul foarte așteptat „a scos vântul din pânzele tuturor”. Totul s-a întâmplat în timp ce Regele Charles încerca și nu reușea să atragă atenția media pozitivă.

La scurt timp după ce documentarul Ducilor de Sussex a fost lansat, Harry și-a publicat memoriile sale, „Spare”. Nici cartea nu au ajutat deloc la repararea rănilor dintre el, tatăl său sau Prințul William.

În timp ce Harry și Markle au făcut mai multe încercări de a-și repara relația de atunci, Regele Charles nu a fost dispus să fluture un steag alb.

„Este complex. Există o frustrare din ce în ce mai mare din partea unora din cercul mai larg de membri ai familiei că Charles nu va rezolva lucrurile doar de dragul tuturor”, a spus o sursă pentru Scobie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×