Reclamă

Prințul William și Kate Middleton au publicat noua felicitare de Crăciun. Imaginea surprinde întreaga lor familie

Prințul William și Kate Middleton au publicat noua felicitare de Crăciun. Imaginea surprinde întreaga familie a Prințului de Wales. Întreaga Familie Regală Britanică a îmbrățișat spiritul sărbătorilor de iarnă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 decembrie 2023, 11:35

Familia Regală Britanică realizează în fiecare an felicitări speciale de Crăciun. Această tradiție veche a rămas în memoria familiei, iar Kate Middleton și Prințul William s-au bucurat să-i încânte pe admiratorii regali cu o imagine superbă de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William și Kate Middleton au publicat noua felicitare de Crăciun

Portretul de pe felicitarea de Crăciun a fost realizat de fotograful Josh Shiner. Imaginea îl surprinde pe viitorul rege al Marii Britanii alături de întreaga sa familie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton și Prințul William alături de Prințul George, prințul Louis și Prințesa Charlotte într-o fotografie alb-negru de Crăciun
Felicitarea de Crăciun surprinde întreaga familie a Prințului și Prințesei de Wales / Profimedia Images

Fotografia este alb-negru, un lucru mai puțin obișnuit pentru imaginile colorate cu care și-au obișnuit admiratorii din întreaga lume.

Reclamă

Felicitarea de Crăciun a anului 2023 îl ilustrează pe Prințul William alături de soția sa, Kate Middleton. Cei doi stau în picioare în timp ce în fața lor se află Prințul Louis și Prințul George. Puțin mai în față, pe un scaun, stă zâmbitoare și Prințesa Charlotte.

Întreaga familie a purtat ținute asemănătoare, dar casual. Fotografia de Crăciun a Prințului și Prințesei de Wales a apărut la doar o zi după ce Regele Charles și Regina Camilla au publicat și ei prima lor felicitare de Crăciun de anul acesta.

Felicitarea îl surprinde pe Rege și pe soția sa în ziua încoronării. Fotografia lor a fost realizată de Hugo Burnand, fotograful oficial de la încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla.

Reclamă

Imaginea a fost surprinsă la palatul Buckingham în luna mai. Felicitarea de Crăciun a Regelui Charles și a Reginei Camilla poate fi admirată pe pagina oficială a Familiei Regale Britanice.

Prințesa de Wales a găzduit un concert de colinde de Crăciun

Ambele felicitări au fost realizate după ce Kate Middleton a organizat un concert de colinde de Crăciun. Evenimentul emoționant este deja o tradiție pentru Prințesa de Wales. A fost cea de-a treia ediție a concertului organizat de Kate Middleton.

Totodată la acest eveniment și-a făcut debutul și Prințul Louis. Mezinul familiei s-a alăturat pentru prima dată fraților săi mai mari pentru a cânta împreună colindele de Crăciun. Fotografii au realizat mai multe imagini în care îl surprind pe Louis fiind la fel de năzdrăvan ca întotdeauna.

Acesta i-a obișnuit pe admiratorii regali cu comportamentul său complet imprevizibil. Seara de colinde a avut în spate și un scop caritabil, acela de a sprijini dezvoltarea timpurie a copiilor. Totodată, concertul a putut fi văzut online, fiind una dintre dorințele Prințesei de Wales, scrie presa de peste hotare.

La concertul emoționant au participat mai mulți membri ai Familiei Regale Britanice, dar și câteva nume celebre.

Corul i-a avut printre interpreți pe Adam Lambert, Jacob Collier, Freya Ridings și James Bay. Întreaga familie a prințesei de Wales s-a aflat la Westminster Abbey pentru a o susține pe Kate Middleton.

În mediul online au apărut mai multe imagini și filmulețe de la seara magică de colinde. Prințesa de Wales a făcut deja o tradiție din acest eveniment și pare decisă să o ducă mai departe în fiecare an.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×