Reclamă

Kate Middleton a participat la deschidere unei unități de chirurgie pentru copii. Prințesa de Wales a făcut poze cu copiii și părinții lor

Kate Middleton a participat la deschidere unei unități de chirurgie pentru copii. Prințesa de Wales a făcut poze cu copiii și părinții lor. Chiar dacă are un program foarte aglomerat, soția Prințului William își duce la bun sfârșit toate îndatoririle.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 decembrie 2023, 13:33

Prințesa de Wales a deschis oficial noua Unitate de Chirurgie de la Spitalul de Copii Evelina din Londra. Aici se vor îngriji copiii cu afecțiuni rare și complexe. Prințesa Kate, în vârstă de 41 de ani, are spitalul sub patronajul ei din 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a participat la deschidere unei unități de chirurgie pentru copii

Prințesa Kate a purtat la eveniment un costum de Sarah Burton pentru Alexander McQueen, designerul rochiei ei de mireasă. Kate a urmat toți pașii din turul pe care trebuie să-l facă un copil care urmează să fie operat.

Unitatea de Chirurgie de Zi pentru Copii este găzduită în Centrul de Tratament de Zi pentru Copii și tratează o varietate de afecțiuni. Printre cele mai populare sunt amigdalita, îndepărtarea adenoidelor, leziuni ale mâinilor, intervenții chirurgicale plastice minore și oftalmologie.

Una dintre primele persoane cu care a vorbit prințesa Kate în interiorul unității a fost recepționera Alice Green.

„Am fost foarte anxioasă mai devreme. Dar ea a fost cu adevărat drăguță și cu picioarele pe pământ”, spune Green pentru People. „M-am gândit că ar putea fi formală și strictă, dar a fost atât de confortabil să vorbesc cu ea. Ne-a întrebat despre rolurile noastre și a spus că suntem primele persoane de contact. Ne-a urat Crăciun fericit.”

Reclamă

Prințesei Kate i s-a arătat o lucrare artistică realizată de o fată, pe care soția Prințului William a numit-o „fantastică”. Ea i-a cerut tinerei artiste să explice elementele imaginii, ascultând cu atenție răspunsul.

Green spune că Kate a aflat că tatăl fetei a murit cu câțiva ani în urmă.

„Kate tocmai a spus cât de minunat este că îi ajută pe alți copii, în ciuda situației prin care a trecut”, a adăugat Green.

Reclamă
Kate Middleton a participat la un atelier cu copiii dintr-un spital
Prințesa de Wales a făcut poze cu copiii și părinții lor / Profimedia Images

Kate Middleton îi face pe oamenii din jurul ei să se simtă foarte bine

Unitatea de Chirurgie și-a deschis porțile în iulie, dar Kate a oficializat-o făcând onorurile într-o ceremonie de tăiere a panglicii.

În timpul vizitei sale, Prințesa Kate a vorbit cu familiile și personalul spitalului, dar și cu tinerii care au suferit deja o intervenție chirurgicală în noua aripă.

James O’Brien, director de operațiuni și îmbunătățire pentru Evelina London, a spus pentru People că Prințesa Kate „îi face pe oameni să se simtă în largul lor atât de mult. Le permită oamenilor să fie ei înșiși, ceea ce nu este o sarcină ușoară atunci când te conectezi cu oricine din populație.”

Potrivit Palatului Kensington, Evelina London are grijă de aproximativ 104.000 de copii și tineri în fiecare an prin serviciile sale specializate, atât în interiorul spitalului, cât și în întreaga comunitate. Noua aripă de ultimă generație o va ajuta să găzduiască încă 2.300 de copii pe an.

La plecare, Prințesa de Wales și-a luat rămas bun și a primit un buchet de la un copil pe nume Burac Abrahams, în vârstă de 11 ani. Micuțul a fost al doilea pacient tratat în unitate. „Ea a fost drăguță și a spus mulțumesc pentru aceste flori. Este o persoană bună”, a declarat micuțul.

Patronajul lui Kate pentru Evelina London a fost anunțat în decembrie 2018. Ea și Prințul William au vizitat spitalul în aceeași zi.

Prin vizitele la spitale și case de ajutor, Prințesa Kate a văzut direct impactul pe care îngrijirea și sprijinul complet îl pot avea asupra copiilor mici.

În timpul vizitei din decembrie 2018, William și Kate s-au plimbat prin atriumul spitalului și au fost întâmpinați de personal, asistente, pacienți și vizitatori.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×