Reclamă

Kate Middleton și Meghan Markle ar fi fost încurajate să se îmbrace ca Prințesa Diana. Experții regali au făcut dezvăluiri despre stilul lor vestimentar

Kate Middleton și Meghan Markle ar fi fost încurajate să se îmbrace ca Prințesa Diana. Experții regali au făcut mai multe dezvăluiri despre stilul vestimentar ale femeilor din Familia Regală Britanică. Mama Prințului William și a Prințului Harry ar fi fost un etalon în ceea ce privește eleganța.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 decembrie 2023, 7:26 / Actualizat: 2 decembrie 2023, 11:34

Omid Scobie, expert regal, a lansat o nouă carte. Lucrarea sa, “Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival” acesta spune că Meghan și Kate au „replicat în mod obsesiv” unele dintre cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton și Meghan Markle ar fi fost încurajate să se îmbrace ca Prințesa Diana

Mulți experți regali sunt de părere că Meghan Markle și Kate Middleton au purtat de-a lungul timpului ținute inspirate din garderoba Prințesei Diana.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Colaj cu Prințesa Diana și Kate Middleton, ambele îmbrăcate în rochii albe cu accente aurii
Prințesa Diana și Kate Middleton au optat amândouă pentru rochii albe cu accente aurii pentru cine formale / Profimedia Images

Lady Di a fost un exemplu pentru milioane de femei din lumea întreagă, iar ținutele ei au reprezentat un etalon al eleganței și bunului gust, scrie People.

Reclamă

Experții susțin că Meghan și Kate nu doar că i-au adus un tribut Prințesei, dar ar fi fost încurajate să aleagă ținute care să le amintească oamenilor de regretata Prințesă.

„Este greu să găsești un trend care să nu fi fost atins de stilul ionic al Dianei, dar trebuie să recunoaștem că Meghan Markle și Kate Middleton depun un efort uriaș pentru a alege ținute asemănătoare cu cele purtate de Prințesa Diana. În ultimii 30 de ani a devenit o adevărată activitate ca ținutele Dianei să fie replicate”, a declarat expertul regal.

Scobie a mai declarat că decizia de a le îmbracă pe Meghan și Kate în ținute asemănătoare cu cele ale Prințesei a fost întotdeauna „discutată” cu Prințul William și Prințul Harry.

Reclamă

Ce spun experții regali despre această decizie

„Să poarte ținute asemănătoare cu cele ale Dianei poate fi un gest plin de căldură. La momentul potrivit, acest lucru ar putea însemna un omagiu pe care Meghan și kate i l-au adus regretatei Prințese. Cu toate acestea, ținutele au fost discutate mereu cu Prințul William și Prințul Harry. Nimeni nu ar fi vrut să le provoace amintiri dureroase”, a declarat Scobie într-un interviu.

Prințul Harry și Prințul William și-au pierdut mama într-un mod tragic. Prințesa Diana s-a stins din viață în luna august a anului 1997.

Totul s-a întâmplat în urma unui accident de mașină care a avut loc în Paris, Franța. Mașina în care se afla Prințesa Diana a fost urmărită de o mașină a unor fotografi. Evenimentul a fost unul marcant pentru cei doi Prinți.

Experții regali sunt de părere că Meghan Markle și Kate Middleton i-au adus un omagiu Prințesei Diana prin gesturile lor. Acestea au purtat de-a lungul timpului ținute asemănătoare cu cele ale lui Lady Di. La multe dintre evenimentele care au avut loc în Familia Regală Britanică, Kate și Meghan au purtat inclusiv bijuterii care i-au aparținut Prințesei.

Soția Prințului William se poate mândri cu faptul că poartă inelul de logodnă care i-a aparținut chiar Prințesei Diana. Inelul a fost un cadou pentru William, iar acesta a decis să-l folosească pentru a o cere pe Kate în căsătorie. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×