Reclamă

Familia Regală Britanică a participat la concertul de colinde organizat de Kate Middleton. Prințul Louis a fost în centrul atenției

Familia Regală Britanică a participat la concertul de colinde organizat de Kate Middleton. Acesta este al treilea concert care este coordonat de Prințesa de Wales. Evenimentul a avut loc la Westminster Abbey și a reunit o mulțime de copii, dar și de vedete internaționale. Corul i-a avut printre participanți pe Adam Lambert, Beverly Knight, Jacob Collier, Freya Ridings și James Bay.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 decembrie 2023, 11:23

Kate Middleton și Prințul William au decis să ducă mai departe tradiția concertului de colinde de Crăciun. Prințul și Prințesa de Wales au sosit la Westminster Abbey însoțiți de cei trei copii ai lor. Acesta a fost și debutul Prințului Louis la concertul de colinde. Mezinul familiei a atras din nou privirile tuturor cu micile sale jocuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia Regală Britanică a participat la concertul de colinde organizat de Kate Middleton

Kate Middleton a fost susținută de întreaga sa familie la concertul de Colinde. Mama și sora sa, Carole și Pippa, au stat întreaga seară alături de Prințesa de Wales. La evenimentul emoționant a participat și alți membrii ai Familiei Regale Britanice.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis în timp ce țin în mână câte o lumânare la concertul de colinde de Cărciun
Prințul Louis a fost în centrul atenției la concertul de colinde de anul acesta / Profimedia Images

Printre aceștia sa-a numărat prințesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, dar și prințesa Eugenie, Zara Tindall, Sophie Ducesă de Edinburgh și Ducele și Ducesa de Gloucester. A fost pentru prima dată când cei trei copii ai Prințesei de Wales au luat parte la concertul de colinde de Crăciun.

Reclamă

Prințul William și Kate Middleton au stat tot timpul cu ochii pe Prințul Louis, năzdrăvanul familiei. Prințul George și prințesa Charlotte au încercat și ei să aibă grijă de frățiorul lro mai mic. Copiii cuplului regal s-au comportat exemplar la concertul de colinde, scrie presa de peste hotare.

Prințul George, moștenitorul tronului, a purtat un costum elegant. Prințesa Charlotte a ales și ea o ținută diafană. Prințul Louis a avut parte de o apariție elegantă, fiind și printre primele dăți în care nu mai apare în pantalonași scurți, specifici pentru băiețeii din Familia Regală Britanică.

Concertul de colinde de anul acesta s-a concentrat pe misiunea Prințesei de Wales de a oferi sprijin copiilor în primii lor ani de viață.

Reclamă

Prințesa de Wales și-a promovat singură evenimentul de anul acesta. Kate a lansat un spot prin care a anunțat concertul de colinde. Alături de acesta s-a aflat și invitația Prințesei de Wales pentru admiratorii Familiei Regale Britanice.

Cum și-a făcut Prințul Louis debutul la concertul de colinde de Crăciun

Prințul Louis a fost în centrul atenției la concertul de colinde organizat de mama sa. Pentur Kate Middleton este o deja o tradiție să organizeze acest eveniment.

Mezinul familiei prințesei de Wales a reușit din nou să ajungă pe primele pagini ale presei internaționale. Prințul Louis a fost pus pe șotii la evenimentul de la Westminster Abbey.

Micuțul, în vârstă de 5 ani, a mers la eveniment de mână cu mama sa, Prințesa Catherine. Fotografii prezenți la eveniment au reușit să-l surprindă pe prinț în timp ce cânta colinde cu frații săi.

Cu toate acestea, Louis nu a putut să stea cuminte întreaga seară. Mezinul familiei a fost surprins de fotografi în timp ce a suflat în lumânarea Prințesei Charlotte și i-a stins-o.

Prințul Louis în timp ce suflă în lumânarea Prințesei Charlotte la concertul de colinde de Crăciun
Prințul Louis i-a stins lumânarea surorii sale în timpul concertului de colinde / Profimedia Images

Micuțul nu s-a oprit aici. Acesta a încercat să-i stingă lumânarea chiar și tatălui său, Prințul William. Acesta nu este prima dată când Prințul Louis atrage toată atenția asupra sa, scrie People.

La încoronarea Regelui Charles, Louis a reușit din nou să înduioșeze admiratorii Familiei Regale cu micile sale glume. Mezinul familiei nu ține cont întotdeauna de etichetă, iar de multe ori își lasă latura jucăușă să iasă la iveală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×