Reclamă

Familia Regală Britanică a participat la concertul de colinde organizat de Kate Middleton. Prințul Louis a fost în centrul atenției

Familia Regală Britanică a participat la concertul de colinde organizat de Kate Middleton. Acesta este al treilea concert care este coordonat de Prințesa de Wales. Evenimentul a avut loc la Westminster Abbey și a reunit o mulțime de copii, dar și de vedete internaționale. Corul i-a avut printre participanți pe Adam Lambert, Beverly Knight, Jacob Collier, Freya Ridings și James Bay.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 decembrie 2023, 11:23

Kate Middleton și Prințul William au decis să ducă mai departe tradiția concertului de colinde de Crăciun. Prințul și Prințesa de Wales au sosit la Westminster Abbey însoțiți de cei trei copii ai lor. Acesta a fost și debutul Prințului Louis la concertul de colinde. Mezinul familiei a atras din nou privirile tuturor cu micile sale jocuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia Regală Britanică a participat la concertul de colinde organizat de Kate Middleton

Kate Middleton a fost susținută de întreaga sa familie la concertul de Colinde. Mama și sora sa, Carole și Pippa, au stat întreaga seară alături de Prințesa de Wales. La evenimentul emoționant a participat și alți membrii ai Familiei Regale Britanice.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis în timp ce țin în mână câte o lumânare la concertul de colinde de Cărciun
Prințul Louis a fost în centrul atenției la concertul de colinde de anul acesta / Profimedia Images

Printre aceștia sa-a numărat prințesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, dar și prințesa Eugenie, Zara Tindall, Sophie Ducesă de Edinburgh și Ducele și Ducesa de Gloucester. A fost pentru prima dată când cei trei copii ai Prințesei de Wales au luat parte la concertul de colinde de Crăciun.

Reclamă

Prințul William și Kate Middleton au stat tot timpul cu ochii pe Prințul Louis, năzdrăvanul familiei. Prințul George și prințesa Charlotte au încercat și ei să aibă grijă de frățiorul lro mai mic. Copiii cuplului regal s-au comportat exemplar la concertul de colinde, scrie presa de peste hotare.

Prințul George, moștenitorul tronului, a purtat un costum elegant. Prințesa Charlotte a ales și ea o ținută diafană. Prințul Louis a avut parte de o apariție elegantă, fiind și printre primele dăți în care nu mai apare în pantalonași scurți, specifici pentru băiețeii din Familia Regală Britanică.

Concertul de colinde de anul acesta s-a concentrat pe misiunea Prințesei de Wales de a oferi sprijin copiilor în primii lor ani de viață.

Reclamă

Prințesa de Wales și-a promovat singură evenimentul de anul acesta. Kate a lansat un spot prin care a anunțat concertul de colinde. Alături de acesta s-a aflat și invitația Prințesei de Wales pentru admiratorii Familiei Regale Britanice.

Cum și-a făcut Prințul Louis debutul la concertul de colinde de Crăciun

Prințul Louis a fost în centrul atenției la concertul de colinde organizat de mama sa. Pentur Kate Middleton este o deja o tradiție să organizeze acest eveniment.

Mezinul familiei prințesei de Wales a reușit din nou să ajungă pe primele pagini ale presei internaționale. Prințul Louis a fost pus pe șotii la evenimentul de la Westminster Abbey.

Micuțul, în vârstă de 5 ani, a mers la eveniment de mână cu mama sa, Prințesa Catherine. Fotografii prezenți la eveniment au reușit să-l surprindă pe prinț în timp ce cânta colinde cu frații săi.

Cu toate acestea, Louis nu a putut să stea cuminte întreaga seară. Mezinul familiei a fost surprins de fotografi în timp ce a suflat în lumânarea Prințesei Charlotte și i-a stins-o.

Prințul Louis în timp ce suflă în lumânarea Prințesei Charlotte la concertul de colinde de Crăciun
Prințul Louis i-a stins lumânarea surorii sale în timpul concertului de colinde / Profimedia Images

Micuțul nu s-a oprit aici. Acesta a încercat să-i stingă lumânarea chiar și tatălui său, Prințul William. Acesta nu este prima dată când Prințul Louis atrage toată atenția asupra sa, scrie People.

La încoronarea Regelui Charles, Louis a reușit din nou să înduioșeze admiratorii Familiei Regale cu micile sale glume. Mezinul familiei nu ține cont întotdeauna de etichetă, iar de multe ori își lasă latura jucăușă să iasă la iveală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×