Reclamă

Ducii de Sussex au fost catalogați drept „obsedați de sine” după publicarea felicitării de Crăciun. Experții regali nu sunt de acord cu decizia lor

Ducii de Sussex au fost catalogați drept „obsedați de sine” după publicarea felicitării de Crăciun. Experții regali nu sunt de acord cu decizia lor de a nu-i include și pe copiii lor în fotografie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 decembrie 2023, 7:57

Prințul Harry și Meghan Markle și-au lansat recent felicitarea lor specială de Crăciun. Cu toate acestea, cei doi au apărut singuri în imagine, fără să-i aibă alături pe cei doi copii ai lor. De-a lungul timpului, Ducii de Sussex și-au ținut departe de ochii presei copiii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex au fost catalogați drept „obsedați de sine”

Prințul Harry și Meghan Markle au fost etichetați ca fiind „obsedați de sine”, deoarece felicitarea lor anuală de Crăciun nu îi include și pe copiii lor: Archie și Lilibet.

Kinsey Schofield, un expert regal, a declarat pentru TalkTV că fanii regali din întreaga lume se bucură de felicitări de Crăciun pentru că ele reprezintă „o piatră de hotar să vezi cât de mult au crescut acești copii regali frumoși”.

Vorbind despre felicitările de Crăciun ale Ducelui și Ducesei, ea a spus: „În sfârșit și-au lansat felicitarea de sărbători și a existat doar o lipsă de entuziasm când a venit vorba de primirea din partea fanilor”.

Felicitarea cuplului care acum locuiește în Montecito spune „eu, eu, eu”, conform comentatorului regal.

Reclamă

Recent, Harry și Meghan au trimis salutări sincere prin intermediul felicitării lor de sărbători, distribuită prin e-mail, în numele organizației lor Archewell.

Perechea a ales o fotografie de la ceremonia de închidere a Jocurilor Invictus din 2023, care a avut loc în Germania. Harry și Meghan au spus într-o declarație: „Vă dorim sărbători fericite. Vă mulțumim pentru tot sprijinul acordat în 2023!”

Reclamă

Cuplul din California nu și-a inclus copiii în cartea festivă. În trecut, în mai multe rânduri, Ducele de Sussex și-a exprimat adesea îngrijorarea cu privire la „ura din mediul online”. El spune că aceasta e îndreptată către copiii săi. Cu alte cuvinte, Prințul Harry crede că „ura și răul sunt cumva normalizate” pe rețelele sociale.

Ducii de Sussex au păstrat tradiția felicitărilor și în SUA

În ultimii ani, Ducii de Sussex au publicat felicitări de Crăciun, dar au prezentant imagini și cu micuții lor. Se pare că anul acesta nu vor să-i mai expună și nici să-i lase pe oameni să vadă imagini din intimitatea familiei lor.

Ducii de Sussex au renunțat în anul 2020 la viața din Marea Britanie și s-au mutat în Statele Unite ale Americii. Cei doi nu au mai petrecut Crăciunul alături de Familia Regală Britanică, însă au dus mai departe tradiția regală a publicării felicitărilor de Crăciun. Meghan și Harry au continuat să-i bucure pe admiratorii regali, chiar dacă nu au reușit în totalitate.

Anul acesta este al treilea an în care Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt alături de familia lor extinsă. Se pare că vor petrecere sărbătorile în familie, doar cu mama Ducesei.

Deși au renunțat la multe tradiții regale atunci când au ales să plece din Marea Britanie, Meghan a spus de ce a ales să păstreze tradiția felicitărilor de Crăciun.

„Ne place să facem aceste fotografii. Ne dorim ca micuții noștri să le vadă peste ani. Să vadă cum au crescut de la un an la altul. Ne bucurăm de fiecare moment pe care îl petrecem alături de ei”, a spus Meghan într-un interviu din trecut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×