Reclamă

Nu și-au mai vorbit de un an, dar lucrurile s-ar putea schimba în viitor. De ce plănuiește Prințul Harry o vizită specială în Londra

Nu și-au mai vorbit de un an, dar lucrurile s-ar putea schimba în viitor. Presa de peste hotare scrie că Prințul Harry a luat o decizie neașteptată și plănuiește să facă o vizită specială în Londra. Fiul cel mic al Regelui Charles este așteptat în Marea Britanie.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 aprilie 2024, 7:59

Prințul Harry s-ar putea întoarce în marea Britanie în următoarele săptămâni. Fratele Prințului William a reușit să ridice mai multe semne de întrebare în jurul său după ce această informație s-a scurs în presă. Experții regali susțin că Harry ar urma să se întâlnească cu William și Kate Middleton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu și-au mai vorbit de un an, dar lucrurile s-ar putea schimba în viitor

Prințul Harry și Meghan Markle au fost destul de ocupați în ultimele săptămâni. Cu toate acestea, fiul cel mic al Regelui Charles și-a eliberat agenda pentru a se întoarce în Marea Britanie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William și Prințul Harry în timp ce plimbră împreună printr-o grădină
Prințul Harry și Prințul William aveau un cod secret din trei cuvinte / Getty Images

Ducele de Sussex, în vârstă de 39 de nai, este așteptat să vorbească la un eveniment special care va marca cea de-a 10 aniversare a Jocurilor Invictus.

Reclamă

Discursul Ducelui de Sussex ar urma să aibă loc pe data de 8 mai în Londra, la Catedrala St. Paul. Nu se știe dacă Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie singur sau va veni însoțit de Meghan Markle.

Potențiala sa vizită vine la scurt timp după ce s-a aflat că Harry a pierdut o ofertă inițială de a face apel împotriva unei hotărâri a Înaltei Curți privind securitatea sa personală în Marea Britanie.

În luna februarie, Harry a pierdut contestația legală împotriv deciziei Ministerului de Interne de a-și schimba nivelul de securitate personală atunci când vizitează Marea Britanie.

Reclamă

Mulți admiratori ai Casei Regale se întreabă dacă Harry va avea parte de o întrevedere cu Regele Charles și Kate Middleton.

Prințul Harry nu a mai vorbit cu fratele său de mai bine de un an. Ultima dată când cei doi au fost văzuți împreună a fost la înmormântarea Reginei Elisabeta, scrie People.

Ce spun experții regali despre întoarcerea Prințului Harry în Marea Britanie

Prințul Harry și-a petrecut ultimele zile în Florida, alături de soția sa. El și Meghan Markle filmează pentru cele mai recente proiecte care vor fi difuzate pe o platformă celebră de streaming online.

Harry și Meghan au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional pe un teren de polo.

În ciuda acestor momente de tandrețe, Meghan pare că nu-și va însoți iubitul în Marea Britanie. Harry a fondat Jocurile Invictus pentru a sprijini militarii răniți.

Guvernul britanic a lansat o ofertă de peste 26 de milioane de lire sterline pentru a găzdui jocurile de la Birmingham în 2027, precizează PageSix.

Momentul vizitei de luna viitoare i-ar putea permite Prințului Harry să-și revadă tatăl. Regele Charles se află în prezent sub tratament pentru cancer.

Experții regali sunt de părere că Harry ar putea să se vadă și cu cumnata sa, Kate Middleton. Prințesa de Wales se află, de asemenea, sub tratament pentru forma de cancer de care suferă.

Apropiații Ducelui de Sussex spun că acesta este dornic să-și repare legătura cu familia sa. Harry a zburat imediat în Marea Britanie în momentul în care a aflat că tatăl său se confruntă cu o formă de cancer. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×