Reclamă

Prințesa Rajwa este însărcinată. Ea și Prințul Hussein al Iordaniei urmează să devină părinți pentru prima dată

Prințesa Rajwa este însărcinată. Ea și Prințul Hussein al Iordaniei urmează să devină părinți pentru prima dată. Fiul cel mare al Regelui Abdullah și al Reginei Rania are acum o familie completă. Vestea minunată i-a luat prin surprindere pe admiratorii cuplului regal.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 aprilie 2024, 17:12

Prințesa Rajwa și Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei au vești noi pentru admiratorii regali. Casa Regală Hașemită a anunțat că cei doi așteaptă primul copil. Anunțul a fost făcut pe data de 10 aprilie. Momentul emoționant a cuprins inimile celor care așteptau cu nerăbdare un anunț din partea cuplului regal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Rajwa este însărcinată

Prințesa Rajwa urmează să devină mămică pentru prima dată. Ea și soțul ei au ales să nu mai țină vestea un secret și să împărtășească momentele frumoase cu publicul larg.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

„Curtea Regală Hașemită este încântată să anunțe că Altețele Lor Regale Prințul Moștenitor Al Hussein bin Abdullah al II-lea și Prințesa Rajwa Al Hussein așteaptă primul lor copil în această vară. Curtea Regală Hașemită își exprimă sincere felicitări Majestățile lor Regale. Cu această ocazie Casa Regală le urează Altețelor lor Regale multă sănătate, bucurie și fericire pentru momentul în care își vor întâmpina copilul”.

Reclamă

În mediul online, anunțul sarcinii a fost însoțit de o fotografie veselă a Prințului Moștenitor Hussein și a Prințesei Rawja. Cei doi soți, ambii în vârstă de 29 de ani, s-au căsătorit pe 1 iunie 2023.

Copilul aflat pe drum va fi primul nepot al Reginei Rania, în vârstă de 53 de ani, și al Regelui Abdullah, în vârstă de 62 de ani.

Potrivit publicației People, copilul va primi titlurile de Alteța Sa Regală și Prinț sau Prințesă. Cei doi îndrăgostiți vor afla în lunile ce urmează și sexul primului lor născut.

Reclamă

Ce se întâmplă dacă Prințesa Rajwa naște un băiețel

Un copil de sex masculin va deveni al doilea la rândul său la tronul Regatului Hașemit al Iordaniei. Conform constituției țării, adoptată în 1952, tronul este ereditar pentru dinastia Regelui Abdullah Ibn Al Hussein și trece în succesiune liniară de la rege la fiul său cel mare și așa mai departe. Dacă copilul este o fetișp, nu va exista nicio modificare a liniei de succesiune.

Prințul Moștenitor Hussein este moștenitorul tronului, urmat mai apoi de fratele său mai mic, Prințul Hashem. Regina Rania și Regele Abdullah sunt, de asemenea, părinți ai fiicelor Prințesa Iman și Prințesa Salma. Hussein și Rajwa, care s-au căsătorit în iunie 2023, sunt fericiți să devină părinți.

Personalitățile regale din întreaga lume au venit atunci la Amman pentru a le fi alături. Prințul William și Kate Middleton au participat, de asemenea, la nunta lor.

Nunta a avut loc la aproape un an după ce Prințul hussein și-a anunțat logodna cu Rajwa Alseif, care a primit titlul de Prințesă în ziua nunții lor.

Cum s-au cunoscut Prințesa Rajwa și Prințul Hussein al Iordaniei

Prințesa Rajwa s-a născut în Arabia Saudită și a făcut facultatea în Statele Unite ale Americi. Ea deține o diplomă în arhitectură la universitatea Syracuse din New York precum și o diplomă profesională de la Fashion Institute of Design and Merchandising din Los Angeles, scrie publicația Hello.

Prințul Hussein este absolvent al Academiei Militare Regale Sandhurst din Anglia și al Universității Georgetown din Washington.

Cuplul a ales să-și păstreze povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Pe măsură ce relația lor a devenit tot mai serioasă, Rajwa și partenerul ei au început să-și asume responsabilități regale împreună. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×