Reclamă

Regina Rania a vorbit despre căsnicia sa. Cum reușește să aibă un mariaj fericit

O prezență feminină remarcabilă, Regina Rania a Iordaniei este admirată pentru cuplul de vis pe care îl formează alături de Regele Abdullah. Regina Rania a vorbit despre căsnicia sa în presa americană.

Andreea Ivana
Andreea Ivana
Publicat: 20 noiembrie 2023, 7:23

Admirată mereu pentru aparițiile ei impecabile și ingenioase din punct de vedere stilistic, silueta de balerină și rafinamentul prezenței sale, pentru carisma și influența sa, Regina Rania a Iordaniei pare să fi descoperit secretul mariajului perfect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Rania a vorbit despre căsnicia sa

În iunie, Regele și Regina au aniversat 30 de ani de căsătorie. A fost prilejul ideal pentru Regină de a împărtăși tinerilor miri din secretele longevivei și armonioasei ei relații cu Regele Abdullah al Iordaniei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

În anul 2000, Regina Rania a născut-o pe Prințesa Salma. Regele, Prințul Hussein, Prințesa Iman au venit să le viziteze în spital
După nașterea Prințesei Salma, Regele Iordaniei, Prințul Hussein ți Prințesa Iman au venit într-o vizită oficială la spital / Getty Images

„Căsătoria este ca orice alt lucru”, a declarat regina pentru Fox News Digital. „Trebuie să trudești ca să îl faci să meargă. Dai tot ce ai mai bun la începutul fiecărei zile, deci aduci în fața partenerului sinele tău cel mai bun. Totul este de dragul căsătoriei și al căminului pe care îl formați, dar și al  familiei pe care doriți să o creșteți”.

Reclamă

„Uneori e ușor să cazi în capcana autosuficienței într-un mariaj, așa cum faci și în alte aspecte ale vieții”, a completat Rania. „Așadar, umilul meu sfat este: fii viu, dă tot ce ai mai bun și nu uita să te și amuzi când faci asta”.

Cum a reușit Regina să formeze un parteneriat de lungă durată

Legătura dintre Rania și Abdullah II s-a consolidat în momentul în care soțul său a devenit Regele Iordaniei, în 1999, arată publicația britanică The Sun. A fost momentul în care parteneriatul lor a trecut la un alt nivel.

Reclamă

Mai mult, Regina și-a construit propria imagine pe scena internațională, ceea ce a contribuit la potențarea imaginii unui cuplu de aur pentru iordanieni, dar și pentru Orientul Mijlociu.  

Rania are o diplomă în administrarea afacerilor de la American University din Cairo. După războiul din Golf, ea și familia ei au fugit în Iordania. S-a angajat la multinaționale renumite. Acolo Rania l-a cunoscut pe Prințul Abdullah al Iordaniei, iar restul este istorie.

Ce relație are Regina Rania cu copiii ei

Monarha a recunoscut că a fost consultată de copiii ei pentru a-și găsi parteneri loiali și iubitori.

„A fost mai satisfăcător, emoțional și captivant decât mi-am imaginat vreodată. Ca părinte, nimic nu te face mai fericit decât să-ți vezi copiii fericiți, și sunt recunoscătoare că Hussein și Iman au fost binecuvântați cu parteneri care îi fac fericiți”, spunea Rania. Regina Rania are o legătură specială și cu fiicele sale. Aceasta le-a sărbătorit într-un mod unic anul acesta.

„Atunci când mi-am văzut fiica lângă tatăl ei în rochia ei albă. Nu mi-am putut reține lacrimile”, a punctat regina.

„Acest tip de bucurie și afecțiune autentică este prețios, ceva ce nu vei putea uita. Sunt recunoscătoare oricui a venit să-l celebreze pe Hussein ca pe un fiu și un frate și să îi spună din toată inima bun venit Rajwei”.

Strălucita nuntă regală a reprezentat încununarea eforturilor monarhiei iordaniene de a-l impune pe Hussein ca modelul generației viitoare, scrie Marca.

Un viitor Rege care poate moderniza o țară a tinerilor. De menționat că, din aproape 10 milioane de iordanieni, aproape două treimi au sub 30 de ani.

Regina a descris-o anterior pe viitoarea ei noră, o arhitectă din Arabia Saudită, ca pe „răspunsul perfect” la rugăciunile ei.

„Când îi vezi împreună, este evident că sunt cuplul perfect. Rajwa are o inimă mare și un suflet gentil, însă ce mă convinfe că este alegerea perfecta pentru Hussein este grija ei autentică pentru ceilalți, căldura și modestia ei”, a completat Rania.

Rania și Abdullah își așteaptă cu nerăbdare viitorii nepoți

Fermecătoarea Regină a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare ca ea și soțul ei să aibă nepoți. „Sunt atât de încântată să le citesc, să inventez povești și să îi iau în noi aventuri. Copiii fac întotdeauna viața mai strălucitoare, așadar pot să îmi imaginez cât de colorat va fi totul când eu și soțul meu vom avea, în sfârșit, nepoții noștri”.

Anul acesta a marcat alte două momente importante în viața de familie a reginei. Astfel, prințesa Salma (22 ani) a absolvit The University of Southern California în luna mai. Mezinul familiei, prințul Hashem (18 ani) a absolvit liceul în aceeași lună.

Dincolo de fericitele evenimente din familia regală, Rania a găsit timp pentru a se dedica unor cauze pentru care a fost mereu devotată: acțiunile filantropice și emanciparea femeii.

Regina a vizitat mai multe afaceri conduse de femei antreprenori, precum și asociații care susțin independența financiară a femeilor iordaniene. De asemenea, a susținut un discurs care a făcut impresie la Adunarea Generală a ONU din luna septembrie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×