Reclamă

Regina Rania a sărbătorit ziua de naștere a fiicelor sale. Majestatea Sa a transmis la mulți ani pentru Prințesa Iman și Prințesa Salma

Regina Rania a sărbătorit ziua de naștere a fiicelor sale. Majestatea Sa a transmis la mulți ani pentru Prințesa Iman și Prințesa Salma. Regina Iordaniei a distribuit o fotografie rară de la petrecerea cu Prințesei Rajwa.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 septembrie 2023, 8:21

Regina Rania a Iordaniei sărbătorește la dublu bucuriei zilei de naștere. Recent, Majestatea Sa în vârstă de 52 de ani, le-a urat fiicelor sale, Prințesa Iman și Prințesa Salma, la mulți ani, cu un mesaj atent pe Instagram. Salma a împlinit 23 de ani, în timp ce Iman a împlinit 27 de ani, la o diferență de numai câteva zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Rania a sărbătorit ziua de naștere a fiicelor sale

„Toată inima mea! La mulți ani dragilor mele fiice. Vă prețuiesc din ce în ce mai mult în fiecare zi”, a scris Rania în descrierea fotografiei, care o arăta pe ea și pe fiicele ei pozând îndeaproape și zâmbind în fața camerei. Poza a fost făcută la petrecerea cu henna pe care Regina Rania a organizat-o pentru nora ei Rajwa Alseif în mai, înainte de nunta ei de pe data de 1 iunie cu Prințul Moștenitor Hussein.

Regina Rania și soțul ei, regele Abdullah al Iordaniei, sunt părinți a patru copii. Prințul Moștenitor Hussein, 29 de ani, Prințesa Iman, Prințesa Salma și Prințul Hasheem, de 18 ani ani. Fiu cel mai mare al Regelui, Hussein este moștenitorul tronului Regatului Hașemit al Iordaniei.

Hussein și Rajwa Alseif s-au căsătorit la începutul verii, un eveniment nuntă care a fost ca o reuniune regală. Regalii din întreaga lume au călătorit la Amman pentru sărbătoare, inclusiv Prințul William și Kate Middleton. Nunta a avut loc la aproape un an după ce Prințul moștenitor Hussein și-a anunțat logodna cu Rajwa. Acesta din urmă a primit titlul de prințesă în ziua nunții lor.

Reclamă

Prințesa Rajwa, în vârstă de 29 de ani, a îmbrățișat de atunci viața în slujba regalității. Ea a călătorit în Statele Unite în iulie împreună cu soțul și socrii ei pentru o excursie în Sun Valley, Idaho. De asemenea, ea s-a alăturat lui Hussein la Washington, D.C. săptămâna trecută pentru a se întâlni cu membrii Congresului despre relația strategică dintre Iordania și SUA.

În timp ce Prințesa Rajwa pășește mai mult în lumina reflectoarelor regale, Regina Rania a dezvăluit sfaturile pe care i le-a dat nurorii sale înainte ca ea și Hussein să își facă publică logodna. Regina Rania a făcut mărturisirea în timpul vizitei sale la New York pentru Adunarea Generală a Națiunilor Unite.

Ce sfat a avut Regina Rania pentru nora sa, Prințesa Rajwa

Reclamă

„Unul dintre primele lucruri, chiar înainte ca fiul meu să-și anunțe logodna, a fost să o iau pe Rajwa deoparte. I-am spus că nu există un nivel de aprobare de 100%. Întotdeauna vei avea oameni împotriva ta, iar sfatul pe care vreau să ți-l dau este să nu citești comentariile.”

„Știi, vei avea doar îndoială de tine și întotdeauna va exista negativitat. Nu este vorba despre tine, este de la persoană la persoană. Ei sunt nefericiți în propria lor viață. Așa că nu purta acea nefericire, îți va zdruncina încrederea. Trebuie doar să dezvolți obiceiuri sănătoase în jurul tehnologiei și asta încerci să-i înveți pe copiii tăi. Nu să stai neapărat departe de telefoanele lor. Ci să interacționezi cu ei într-un mod mai sănătos și, de asemenea, să stabilești acel echilibru.”

În timp ce Prințesa Rajwa nu are o prezență publică pe rețelele sociale, soțul ei o face. Pe lângă faptul că a postat imagini de la recenta lor călătorie în D.C., moștenitorul tronului și-a sărbătorit și soția cu o postare sinceră pe Instagram a doua zi după ce s-au căsătorit. Hussein, care servește ca căpitan în Forțele Armate Iordaniei-Armata Arabă, a împărtășit mesajul cu un portret oficial în care stătea lângă mireasa sa la Palatul Zahran.

„Dumnezeu m-a binecuvântat cu Rajwa, lumina vieții mele și tovarășul meu de-o viață”, a început Hussein. „Fie ca mariajul nostru să ne aducă și pace și căldură. Mă rog ca Dumnezeu să ne binecuvânteze în continuare. Încă o dată, mulțumirile mele cele mai profunde tuturor celor care au sărbătorit alături de noi din iubita noastră Iordanie, precum și familiei noastre și celor dragi din întreaga lume. Nu aș putea fi mai recunoscător lui Dumnezeu pentru nenumăratele binecuvântări pe care mi le-a acordat astăzi. Îi mulțumesc și lui Rajwa pentru tot ceea ce este ea pentru mine.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×