Reclamă

Regina Letizia și-a îngrijorat admiratorii după ce a făcut o vizită neașteptată la spital. Motivul pentru care Majestatea Sa a fost urmărită de fotografi

Regina Letizia și-a îngrijorat admiratorii după ce a făcut o vizită neașteptată la spital. Majestatea Sa a mers cu Regele Felipe să o viziteze pe Regina Sofia, în vârstă de 85 de ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 aprilie 2024, 13:38

Regele Felipe a mers să-și vadă mama care se află internată în spital. Acesta a fost însoțit și de soția sa, Regina Letizia. Cei doi au fost surprinși în timp ce intrau împreună în instituția de sănătate. Regele Felipe a declarat că nu știe când va fi externată mama sa. Regina Sofia este internată deja de trei zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia și-a îngrijorat admiratorii după ce a făcut o vizită neașteptată la spital

Regina Letizia, în vârstă de 51 de ani, a mers împreună cu Regele Felipe într-o vizită rapidă la Clinica Internațională Ruber din Madrid.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Letizia într-un costum roz în drum spre spital
Regina Letizia a mers la spital pentru a o vizita pe Regina Sofia / Profimedia Images

Vizita celor doi monarhi a avut loc la căderea serii. În ciuda faptului că au încercat să rămână discreți, Regele și soția sa au fost surprinși rapid de fotografi.

Reclamă

Regina Sofia, în vârstă de 85 de ani, a fost internată în spital cu o infecție a tractului urinar, scrie publicația DailyMail. Aceasta a rămas sub supravegherea medicilor, iar în prezent nu este clar momentul în care va fi externată.

După ce Regina și Regele au părăsit spitalul, aceștia au mers împreună acasă. Câteva ore mai târziu, infanta Elena, sora Reginei Sofia, a vizitat-o și ea în spital.

Familia Regală își arată susținerea față de Regina Sofia și speră ca aceasta să se recupereze cât mai curând. Înainte de vizita la spital, Regina Letizia și Regele Felipe au participat la Premiile Naționale pentru Inovație și Design din Las Palmas.

Reclamă

Majestatea Sa a purtat același costum roz pe care la- ales și pentru vizita de la spital. Regina Letizia a fost mereu un simbol ale eleganței și al bunului gust, iar aparițiile sale au fost întotdeauna fără cusur.

Regina Letizia trece printr-o perioadă agitată

Apropiatii Reginei au declarat pentru presa de peste hotare că aceasta „pare puțin obosită”. Fotografii au surprins-o pe Letizia cu o schimbare de look.

Majestatea Sa are părul mult mai scurt, iar pe chipul său s-au putut observa urmele oboselii. Regina Letizia a avut o zi lungă, iar după eveniment a mers imediat la spital pentru a o vedea pe Regina Sofia.

Vizita a arătat puterea legăturii pe care Letizia o are cu soacra ei. Regina Sofia a luat-o pe Regina Letizia sub aripa ei încă de când s-a căsătorit cu Regele Felipe în 2014 și a învățat-o tot ce trebuie să știe pentru a face față îndatoririlor regale.

Regele Felipe, în vârstă de 56 de ani, și-a vizitat mama de două ori de când a fost internată. Acesta a declarat pentru presă că Regina Sofia este „veselă și dornică să fie externată și să se întoarcă cât mai repede”.

Regina Sofia este considerată „Regina Mamă” a Spaniei de când soțul ei, Regele Juan Carlos, a abdicat de la tron în favoarea fiului lor, Felipe în 2014.

De atunci, aceasta a avut un program încărcat cu angajamente publice alături de fiul său și Regina Letizia. Admiratorii regali așteaptă cu nerăbdare să primească vești bune despre starea de sănătate a Reginei Sofia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×