Reclamă

Meghan Markle a citit povești la Spitalul de copii din Los Angeles. Ducesa de Sussex a fost surprinsă în ipostaze emoționante

Meghan Markle a citit povești la Spitalul de copii din Los Angeles. Ducesa de Sussex a fost vizibil emoționată în timpul vizitei oficiale. Soția Prințului Harry a stat de vorbă cu mai mulți micuți internați în spital.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 aprilie 2024, 13:17

Meghan Markle le-a citit copiilor mai multe povești și a petrecut timp cu aceștia. Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, care locuiește în Montecito cu familia sa, a ales să aducă zâmbetul pe buze micuților care se confruntă cu probleme de sănătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a citit povești la Spitalul de copii din Los Angeles

Într-un comunicat de presă oficial au apărut mai multe informații despre evenimentul la care a participat Meghan Markle. Soția Prințului Harry a avut întotdeauna loc în sufletul său pentru copii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle în timp ce le arată o carte de copiii micuților din spitalul de copii din Los Angeles
Meghan Markle a stat de vorbă cu mai mulți copii din spital / Profimedia Images

Meghan este și ea mama a doi copii minunați, Archie și Lilibet. Presa scrie că Meghan s-a distrat citind povesti micuților din spital.

Reclamă

„Copiii râdeau și cântau în timp ce Ducesa se transforma în personaj cu fiecare pagină pe care o citea din cărțile preferate ale celor mici”, a spus un reprezentant oficial al spitalului.

În imaginile apărute în mediul online, Meaghan a salutat grupul de copii, iar mai apoi a stat de vorbă cu fiecare micuț. Meghan a citit poveștile cu mare atenție, schimbându-și tonul vocii pentru a putea adăuga mai multă emoție personajelor din poveste.

Nu este prima dată când Ducesa se conectează cu copiii prin povesti. Ea este autoarea unei cărți pentru copii, The Bench. În timpul vizitei sale, Meghan a împărtășit, de asemenea, îmbrățișări cu copiii și personalul spitalului. Spitalul de copii din Los Angeles are un program special, Literally Healing.

Reclamă

Este un program de lectură care le oferă familiilor celor din spital peste 65.000 de cărți anual, scrie publicația DailyMail.

Prezența lui Meghan a făcut parte din campania Make Marche Matter, o strângere de fonduri anuală pentru spital. O campanie care își propune să creeze speranță și să construiască un viitor mai sănătos cu ajutorul oamenilor.

Meghan Markle și Prințul Harry au găzduit un eveniment de artă afro-americană

Ducele și Ducesa de Sussex au un program aglomerat în această perioadă. În timp ce Casa Regală Britanică trece printr-o adevărată criză, fiul cel mic al Regelui este tot mai activ în Statele Unite ale Americii.

Meghan și Harry au decis să găzduiască un eveniment plin de vedete pentru a celebra artele. Ducele, în vârstă de 39 de ani, și Ducesa, în vârstă de 42 de ani, au distribuit un comunicat de presă pe site-ul lor oficial în care au detaliat implicarea lor în Colecția de artă și istorie afro-americană Kinsey.

Potrivit comunicatului, colecția este cunoscută pentru că deține „una dintre cele mai extinse rezerve de artă, artefacte și documentare afro-americane”.

The Kinsey Collection a distribuit câteva imagini de la adunarea care a avut loc pe Stadionul Sofi din Hollywood Park. Meghan Markle și Prințul Harry apar printre participanții la eveniment.

Participanții la eveniment au discutat despre istoria și semnificația artei și despre modul în care diferitele comunități pot lucra împreună pentru a păstra o bucată vitală a istorie, a scris publicația People.

Ducele și Ducesa de Sussex au devenit tot mai activi și mai prezenți la evenimentele importante din Statele Unite ale Americii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×