Reclamă

Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra

Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima dată faptul că în Statele Unite ale Americii se află  „noua lui casă”. Admiratorii regali au fost surprinși să vadă declarația fiului cel mic al Regelui Charles.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 aprilie 2024, 12:22

Prințul Harry a menționat că reședința sa principală se află în Statele Unite ale Americii. Este pentru prima dată când fiul cel mic al Regelui Charles face o asemenea declarație. Acesta a renunțat la legăturile cu familia regală în anul 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii

Ducele de Sussex pare pregătit să lase viața sa din Marea Britanie în spate. Acesta și-a actualizat recent dosarele cu locuințe și a afirmat că „noua sa țară/ stat rezident se află, de obicei, în Statele Unite ale Americii”.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Harry îi arată ceva lui Meghan Markle la Invictus Games 2023, în tribune
Inelul, pe care Prințul Harry i l-a dat lui Meghan în timpul cererii sale care a avut loc în urmă cu șase ani, este în prezent la bijutier / Profimedia Images

Actele au fost obținute de jurnaliștii de la publicația Daily Mail. Deși documentele, prezentate de Companie House pentru afacerea lui Harry, au fost depuse miercuri, Harry a menționat în mod explicit data de „29 iunie 2023” ca dată în care ar fi devenit rezident în Statele Unite ale Americii.

Reclamă

Harry și Meghan Markle s-au mutat oficial din casa lor din Regatul Unit pe 28 iulie, la trei luni după ce Regele i-a evacuar din proprietatea pe care o aveau în Marea Britanie.

Casa, cunoscută sub numele de Frogmore Cottage, i-ar fi fost oferită ulterior Prințului Andrew. Deși nu este clar dacă Harry a renunțat la rezidența sa britanică, admiratorii se întreabă cu anume va afecta această schimbare titlul său regal.

Harry ar putea deschide această problemă într-o discuție oficială cu Regele Charles. De altfel, fiul cel mic al monarhului urmează să se întoarcă în Londra în luna mai.

Reclamă

Ce declarații a făcut Prințul Harry despre șederea sa din Marea Britanie

Prințul Harry a decis să renunțe la viața sa din Familia Regală, însă a continuat să se refere la Marea Britanie ca fiind „casa sa” Harry a explicat în decembrie 2023 că Regatul Unit rămâne „casa lui”, chiar dacă s-a simțit „forțat” să fugă în Statele Unite ale Americii din cauza problemelor de siguranță.

„Marea Britanie este esențială pentru moștenirea copiilor mei și un loc în care vreau ca aceștia să se simtă acasă, la fel ca acolo unde locuiesc în prezent în Sua”, a spus Ducele într-o declarație oficială citată de PageSix.

„Acest lucru nu poate fi cu putință pentru copiii mei dacă nu este posibil să-i menținem în siguranță atunci când se află pe teritoriul Marii Britanii”, a mai adăugat Prințul Harry.

Acesta a fost vizibil îngrijorat pentru siguranța familiei sale. Totul s-a întâmplat după ce a pierdut procesul prin care cerea să dispună de propria echipă de securitate atunci când vine în vizită în Regatul Unit.

De atunci, Harry a vorbit și despre posibilitatea de a aplica pentru cetățenia americană.

Fiul Regelui a declarat că nu se grăbește să obțină cetățenia americană. Totuși, acest lucru se află pe lista sa din viitor.

Harry și Meghan locuiesc în California cu cei doi copii ai lor de aproape patru ani. Apropiații Ducilor de Sussex susțin că aceștia nu plănuiesc să-și schimbe reședința în viitorul apropiat. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×