Reclamă

Thomas Markle Jr. face glume pe seama surorii sale faimoase. Transformarea bărbatului în Meghan Markle e virală

Thomas Markle Jr. face glume pe seama surorii sale faimoase. Transformarea bărbatului în Meghan Markle e virală în mediul online. Fratele vitreg al Ducesei de Sussex a postat un videoclip cu o durată de 87 de minute în care a vorbit despre soția Prințului Harry.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 aprilie 2024, 6:21

Thomas Markle Jr. este decis să înrăutățească lucrurile între el și sora sa vitregă. După ce s-a zvonit că acesta și-ar dori să aibă o legătură mai bună cu Ducesa de Sussex, acesta a glumit pe seama familiei lui Meghan Markle.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Markle Jr. face glume pe seama surorii sale faimoase

Thomas Markle Jr. a postat un videoclip neașteptat pe contul său de YouTube. Fratele vitreg al Ducesei de Sussex a făcut multe comentarii răutăcioase la adresa Ducesei de Sussex.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Thomas nu s-a oprit aici. Acesta a ales să poarte o perucă brunetă și să poarte o diademă. Ulterior, acesta și-a pus o pernă sub tricou și a încercat să o imite pe Meghan Markle în timp ce era gravidă.

Reclamă

Spectacolul lui Thomas a ținut mai bine de 87 de minute și i-a adus acestuia mii de vizualizări și comentarii.

Thomas Markle a încercat să ridiculizeze multe dintre momentele importante din viața surorii sale. Acest act neașteptat a atras și multe critici severe. Jennie Bond, comentatoare regală, a făcut mai multe dezvăluiri pentru DailyMail.

„Cred că asta este ce mai mare trădare pentru Meghan. Filmarea mi s-a părut de-a dreptul grotescă”, a spus Jennie pentru presa de peste hotare. Mulți au dezaprobat gestul lui Thomas și l-au criticat aspru în mediul online.

Reclamă

Ce relație are Thomas Markle Jr. cu sora sa vitregă

Despre Thomas Markle Jr. se știe că acesta nu are o relație foarte bună cu sor sa. Thomas și Markle nu au mai vorbit de mai bine de un deceniu.

Fratele vitreg al Ducesei de Sussex a încercat în trecut să-și aducă scuze după ce în trecu a încercat să intervină între relația Ducesei cu Prințul Harry.

Thomas nu doar că a ridiculizat viața lui Meghan Markle în videoclipul postat. Acesta a încercat și să-și promoveze o gamă de produse personale. Nu doar Thomas are o relație dificilă cu soția Prințului Harry. Samantha Markle, sora vitregă a Ducesei, este, de asemenea, înstrăinată de familia Ducesei.

Aceasta a avut disputele sale publice cu Meghan. Luna trecută s-a aflat că Samantha a pierdut un proces pentru defăimare împotriva lui Meghan. Judecătorul nu a găsit nicio dovadă substanțială a defăimării prin implicarea Ducesei.

În mijlocul acestor neînțelegeri, Meghan Markle încearcă să se concentreze asupra lucrurilor importante pentru ea.

Ea și Prințul Harry se pregătesc să lanseze două noi serii pe o platformă cunoscut de streaming online. De asemenea, Prințul harry, urmează să zboare curând în Marea Britanie pentru a ține un discurs legat de Jocurile Invictus.

Prințul Harry și soția sa sunt destul de ocupați în această perioadă, relatează publicația PageSix. Apropiații celor doi susțin că Meghan nu-și dorește să dea curs glumelor lipsite de amuzament pe care fratele său vitreg a ales să le facă în mediul online. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×