Reclamă

Meghan Markle a purtat o rochie de peste 3000 de dolari la un eveniment. Soția Prințului Harry a strălucit din toate unghiurile

Meghan Markle a purtat o rochie de peste 3000 de dolari la un eveniment public. Soția Prințului Harry a strălucit din toate unghiurile și s-a bucurat de atenția pe care a primit-o de la cei prezenți la expoziția de artă. Ducesa de Sussex este cunoscută deja pentru garderoba sa impresionantă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 aprilie 2024, 6:19

Meghan Markle nu se uită la bani când vine vorba de hainele sale. Nu ar fi prima dată când soția Prințului Harry se afișează într-o ținută estimată la mii de dolari. De data aceasta Meghan și Harry au fost gazdele unui eveniment de artă. Un motiv în plus pentru ca Meghan să scoată din garderoba sa unele dintre cele mai spectaculoase piese.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a purtat o rochie de peste 3000 de dolari la un eveniment

Meghan Markle a vrut să marcheze sosirea primăverii și a purtat o rochie cu broderii florale. În cele mai recente imagini care au fost postate pe Instagram, Meghan radiază de fericire.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducesa de Sussex și soțul său au onorat Colecția de Artă și Istorie Afro-Americană Kinesy. Soția Prințului Harry îmbrăcat o rochie semnată de Carolina Herrera.

Reclamă

Publicația PageSix susține că articolul vestimentar este estimat la valoarea de 2.790 de dolari. Aproape 4.000 de dolari a fost dispusă Ducesa să scoată din buzunar pentru a intrat în posesia rochei cu o broderie florală delicată.

Meghan a impresionat cu ținuta pe care a ales-o și s-a bucurat de complimentele pe care le-a primit de la cei din jurul ei. Soția Prințului Harry, în vârstă de 42 de ani, și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi negri. Coafura a fost una lejeră și naturală.

Admiratorii Ducesei i-au complimentat ținuta în secțiunea de comentarii din mediul online. Harry, la rândul său, a ales să poarte un costum negru.

Reclamă

Cuplul a ajutat la amenajarea prezentării uneia dintre cele mai extinse rezerve de artă, artefacte și documente afro-americane.

Mama fostei actrițe, Doria Ragland, a participat și ea la marele eveniment. Aceasta a fost surprinsă într-o fotografie alături de Tina Knowles, mama artistei Beyonce. Evenimentul a inclus și o conversație despre istoria și semnificația artei afro-americane, scrie publicația DailyMail.

Meghan Markle este tot mai prezentă la evenimentele publice

Meghan Markle se implică tot mai mult în evenimentele caritabile și nu numai. Soția Prințului Harry își dorește să facă o schimbare în comunitățile în care activează. În timp ce cumnata ei, Kate Middleton, se recuperează în urma diagnosticului de cancer, Meghan este mai activă ca niciodată.

Recent, aceasta a fost surprinsă în compania mai multor copii. Ducesa de Sussex a citit povești la Spitalul de copii din Los Angeles.

Fotografiile emoționante au ajuns să facă rapid înconjurul lumii. Meghan a stat de vorbă cu micuții internați în spital, iar mai apoi a ales câteva cărți cu povești.

Ducesa a încercat să le aducă micuților zâmbetul pe buze. Copiii au râs și au cântat alături de Ducesă după terminarea primei povești.

Un reprezentat al spitalului a declarat că Ducesa a încercat să se transforme în fiecare personaj pe care l-a descoperit în poveștile citite pentru cei mici. Meghan, care are doi copii cu Prințul Harry, a lansat în trecut și o carte pentru copii, The Bench.

Prezența Ducesei de Sussex a făcut parte dintr-o campanie amplă pe care spitalul a desfășurat-o, Make Marche Matter. Campania a avut drept rol strângerea anuală de fonduri pentru Spitalul de copii din Los Angeles.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×