Reclamă

Meghan Markle a purtat inele în valoare de 262.000 de dolari în Canada. De la cine a primit Ducesa de Sussex bijuteriile

Meghan Markle a purtat inele în valoare de 262.000 de dolari în Canada. Mulți s-au întrebat de la cine a primit Ducesa de Sussex bijuteriile. Experții au dat mai multe detalii asupra semnificației și valorii acestor trei piese care au fost remarcate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 martie 2024, 7:07

Prințul Harry și Meghan Markle au călătorit recent în Canada pentru a se bucura de peisajele naturale uimitoare și istoria culturală a regiunii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a purtat inele în valoare de 262.000 de dolari în Canada

De la întinderile insulei Vancouver până la comunitățile de coastă, cuplul s-a bucurat și de liniște și de aventură. Comunitățile locale i-au primit cu brațele deschise.

Pentru că au fost atât de mult în atenția presei, inelul de logodnă al lui Meghan, o piesă care a lipsit din aparițiile, a captat din nou atenția.

Alături de această bijuterie, Meghan a purtat alte două inele cu o mare valoare sentimentală, stârnind curiozitate și admirație.

Experții de la Steven Stone au dat mai multe detalii despre semnificația și valoarea acestor trei bijuterii, fiecare simbolizând un eveniment important din viața celebrului cuplu.

Reclamă

Inel eternity – Valoare: 100.000 de dolari

Inelul eternity al lui Meghan, văzut pentru prima dată la Trooping the Colour din 2019, a fost de atunci un subiect de fascinație pentru lumea întreagă.

Unul dintre inele este un cadou de la Prințul Harry pentru prima lor aniversare de nuntă. Această bijuterie sărbătorește în mod unic familia lor. Meghan, Archie și Harry sunt reprezentați de un peridot verde, un smarald verde și, respectiv, un safir albastru, încorporate discret pe partea inferioară.

Reclamă

Aceste pietre au o mare semnificație. Safirul a fost ales pentru protecție, peridot pentru putere și smaraldul pentru iubire, reflectând conexiunile profunde din familia lor.

Inel de logodnă – Valoare estimată: 150.000 de dolari

Inelul de logodnă, cu care Prințul Harry a cerut-o pe Meghan în căsătorie în 2017, îmbină istoria cu emoțiile personale.

Inițial sub forma unei bande din aur galben, Meghan a personalizat-o mai tâziu cu diamante. Prințul Harry a proiectat personal inelul, integrând în el un diamant din Botswana. Aceasta este o țară dragă cuplului.

Diamantul central, o piatră de 3 carate de o calitate excepțională, este flancat de două diamante mai mici din colecția Prințesei Diana, sporindu-i și mai mult valoarea sentimentală și monetară.

Meghan Markle cu inelul de logodnă pe deget în timp ce salută publicul din Londra
Povestea de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan Markle i-a impresionat pe oamenii din lumea întreagă / Getty Images

Verigheta – Valoare estimată: 12.700 de dolari

Prințul Harry i-a dăruit lui Meghan o verighetă din aur galez, o tradiție regală inițiată de Regina Mamă în 1923 și un cadou al regretatei Regine Elisabeta a II-a. Creată de Cleave & Company, același bijutier care a creat inelul de logodnă al lui Meghan, aceasta simbolizează continuitatea obiceiurilor regale și angajamentul cuplului unul față de celălalt.

Cele trei inele cu valoare sentimentală valorează în total 262.000 de lire sterline.

Meghan Markle este o iubitoare a bijuteriilor scumpe. De-a lungul timpului a purtat mai multe accesorii care valorează foarte mult. De asemenea, Ducesa de Sussex este recunoscută și pentru faptul că își alege ținutele cu cea mai mare atenție. Hainele pe care le poartă sunt de la brand-uri exclusiviste, dar susține în egală măsură și brand-urile care protejează mediul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×