Reclamă

Thomas Kingston a murit la vârsta de 45 de ani. Regele Charles și Regina Camilla au fost informați despre deces

Thomas Kingston a murit la vârsta de 45 de ani. Regele Charles și Regina Camilla au fost informați despre deces. Soțul lui Lady Gabriella și fostul iubit al surorii lui Kate Middelton, Pippa, a lăsat multă durere în inima familiei și a celor apropiați.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 februarie 2024, 12:06

O declarație a familiei spune: „Tom a fost un bărbat excepțional care a luminat viețile tuturor celor care l-au cunoscut. Moartea sa a fost un mare șoc pentru întreaga familie”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Kingston a murit la vârsta de 45 de ani

Thomas Kingston, un finanțator britanic care a fost soțul lui Lady Gabriella și fostul iubit al lui Pippa Middleton, a murit la vârsta de 45 de ani.

O declarație lansată marți în numele Lady Gabriella Kingston, Martin și Jill Kingston, Joanna Connolly și Emma Murray a spus: „Cu cea mai profundă durere anunțăm moartea lui Thomas Kingston. Iubitul nostru soț, fiu și frate. Tom a fost un om excepțional care a luminat viețile tuturor celor care l-au cunoscut. Moartea sa a fost un mare șoc pentru întreaga familie Vă cerem să ne respectați intimitatea în timp ce plângem decesul lui.”

Un purtător de cuvânt al Palatului a spus că Regele Charles și Regina Camilla au fost informați despre moartea lui Kingston.

„Regele și Regina au fost informați cu privire la moartea lui Thomas. Se alătură Prințului și Prințesei Michael de Kent și tuturor celor care l-au cunoscut în durerea unui membru foarte iubit al familiei. În special, Majestățile Lor își trimit cele mai sincere gânduri și rugăciuni către Gabriella și întregii familii Kingston”, a declarat purtătorul de cuvânt al Palatului.

Reclamă

Kingston a murit în Gloucestershire, serviciile de urgență fiind chemate la fața locului la scurt timp după ora 18:00. Deși cauza morții nu a fost făcută publică, nu sunt implicate circumstanțe suspecte în moartea sa.

Totul despre Lady Gabriella, văduva lui Thomas Kingston și membru al Familiei Regale

Kingston a lucrat ca regizor la Devonport Capital. Potrivit biografiei sale de pe site-ul companiei, el are o diplomă de licență în istorie economică de la Universitatea Bristol.

Reclamă

Moartea lui Kingston survine la mai puțin de cinci ani de la nunta sa regală cu Lady Gabriella. Aceasta din urmă e fiica în vârstă de 42 de ani a Prințului și Prințesei Michael de Kent. După ce și-au anunțat logodna în septembrie 2018, Lady Gabriella și Kingston s-au căsătorit la Capela Sf. George din Castelul Windsor pe 18 mai 2019. Evenimentul a avut loc la exact un an după ce Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în aceeași locație.

Lady Gabriella și Thomas Kingston în ziua nunții
Kingston a murit în Gloucestershire, serviciile de urgență fiind chemate la fața locului la scurt timp după ora 18:00 / Profimedia Images

Într-un semn de apreciere a tradiției familiei, mireasa a purtat o tiară cu diamante în stil rusesc Fringe. Aceasta a fost purtată și de bunica ei, Prințesa Marina, Ducesa de Kent, și de mama ei, Prințesa Michael de Kent, în zilele nunții lor.

Lista invitaților la nuntă a fost plină de membri ai Familiei Regale. La eveniment a participat inclusiv Regina Elisabeta (verișoara primară a tatălui ei) și Prințul Harry.

Thomas a avut o relație cu Pippa Middleton

Kingston s-a întâlnit anterior cu sora mai mică a lui Kate Middleton, Pippa. Deși perechea și-a încheiat relația în anul 2011, Pippa și Kingston au rămas prieteni de-a lungul anilor. De fapt, Kingston și Lady Gabriella au participat la nunta Pippei din mai 2017. La rândul ei, Pippa și soțul ei i-au întors favoarea ca invitați la nunta cu Lady Gabriella.

Părinții lui Lady Gabriella au participat recent la slujba de Ziua Recunoștinței de la Capela Sf. Gheorghe din Castelul Windsor, în cinstea Regelui Constantin al Greciei. Regele Greciei a fost nașul lui Lady Gabriella. Ea a participat la înmormântarea acestuia anul trecut în numele Prințului William.

Deși Prințul William a renunțat la slujbă din motive personale, se înțelege că absența lui nu a fost legată de moartea lui Kingston.

Lady Gabriella se află în prezent pe locul 56 în linia de succesiune la tronul Marii Britanii

Lady Gabriella, care se află în prezent pe locul 56 în linia de succesiune la tronul Marii Britanii în spatele tatălui ei, a fratelui mai mare și a celor două nepoate tinere, nu este un membru activ al familiei regale.

Ea și fratele ei mai mare, Lord Frederick Windsor, au crescut într-un apartament din Palatul Kensington. Ei au participat la evenimente precum Trooping the Color cu restul familiei regale. În prezent ea lucrează ca jurnalist independent. Ella, așa cum este cunoscută prietenilor, este și o cântăreață talentată. Ea a lansat două melodii în 2020 în beneficiul Fundației Playing For Change. Aceasta e o organizație non-profit care promovează schimbarea pozitivă prin muzică.

Lady Gabriella și Kingston s-au alăturat adesea familiei regale la evenimente precum Wimbledon, Royal Ascot și Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta în 2022. Cuplul a participat și la înmormântarea Reginei Elisabeta în septembrie 2022.

Lady Gabriella și Kingston au avut o apariție publică alături de Regina Camilla în urmă cu mai puțin de două săptămâni. Ei i s-au alăturat la un eveniment numit Celebration of Shakespeare pe 14 februarie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×