Reclamă

Serena Williams ar fi refuzat să se vadă cu Meghan Markle. Ce a intervenit în relația lor de prietenie

Serena Williams ar fi refuzat să se vadă cu Meghan Markle. Experții regali susțin că fosta jucătoare de tenis ar fi fost invitată de Ducesa de Sussex să se întâlnească atunci când aceasta a venit în Canada. Meghan și Harry au făcut recent o excursie în Canada.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 februarie 2024, 6:30 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:29

Sursele spun că Meghan Markle ar fi încercat să ia legătura cu prietena sa de lungă durată. Aceasta ar fi invitat-o pe Serena să i se alăture ei și Prințului Harry în timpul călătoriei lor din Canada. Conform publicațiilor externe, Ducesa de Sussex a fost refuzată, însă motivele nu au fost specificate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams ar fi refuzat să se vadă cu Meghan Markle

Meghan Markle ar fi fost refuzată de prietena ei, Serena Williams. Experții regali susțin că între cele două prietene ar fi intervenit „diferențele de valori”.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducii de Sussex pe pârtie, la evenimentul de lansare al Jocurilor Invictus
Cei doi au participat la un eveniment de lansare al Jocurilor Invictus 2025 / Profimedia Images

Experții au presupus că refuzul s-a datorat dorinței Ducilor de Sussex de a folosi un avion de familie, ceea ce ar fi putut fi un „atac” asupra Prințului William. Prințul de Wales este un susținător al protejării mediului înconjurător. 

Reclamă

„Este greu să strângi bani pentru tot felul de cauze nobile și să-i cheltuiești pe ai tăi imediat ce ai ocazia în loc să-i donezi. Serena a fost deranjată de dorința Ducilor de a folosi un avion privat”, a spus un expert regal. Pe conturile de social media au pornit mai multe comentarii cu privire la decizia Ducilor de Sussex. 

„Serena și-a părăsit prietena. Se pare că Tyler Perry începe să spună nu folosirii constante a avionului privat. Credeți că au pus organizația de caritate să plătească pentru asta?”, a spus un utilizator din mediul online

Prințul Harry și Meghan Markle au zburat recent în Canada pentru a promova viitoare ediție a Jocurilor Invictus din Vancouver și Whistler. O sursă a declarat pentru Page Six că „Ducilor nu le place să-și cheltuiască banii pentru a închiria avionul. Sunt întotdeauna banii altora”.

Reclamă

Meghan și Serena Williams sunt prietene de mai bine de un deceniu. Serena a apărut în trecut și la podcastul găzduit de Meghan Markle, Archetypes.

Meghan Markle a purtat o haină ce valorează peste 6 mii de Dolari

Meghan Markle a avut recent o apariție neașteptată. Soția Prințului Harry a fost surprinsă luând prânzul cu un grup de prietene. Ținuta sa a intrat imediat în atenția presei. Meghan a ales să poarte un palton de la un brand cunoscut.

Presa internațională scrie că paltonul crem a fost estimat la valoarea de 6.250 de Dolari. Megan și-a accesorizat ținuta cu o poșetă estimată și ea la valoarea de 490 de Dolari. Soția Prințului Harry pare că nu ține cont de bani atunci când vine vorba de garderoba sa.

De altfel, nu este prima dată când Meghan apare în ținute scumpe pe stradă. Aceasta a fost văzută recent într-un alt palton, estimat și el la suma de 1.150 de Dolari.

Ducesa de Sussex este adepta ținutelor stilate, dar și extrem de scumpe. Este unul dintre motivele pentru care mulți dintre prietenii Ducesei s-ar fi îndepărtat de aceasta, scrie PageSix.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×