Reclamă

Prințul Harry și Meghan Markle sunt în Canada. Cei doi au început evenimentele pentru Jocurile Invictus de anul viitor

Prințul Harry și Meghan Markle sunt în Canada. Ducii de Sussex au fost la bordul unui avion privat pentru a începe o vizită de trei zile legată de Jocurile Invictus de anul viitor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 februarie 2024, 4:51

Fotografiile exclusive DailyMail.com arată avionul cuplului care aterizează în City of Glass, imediat după ora 12 pm, în urma unui zbor de două ore din Santa Barbara. Acolo e cel mai apropiat aeroport de casa lor din Montecito.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry și Meghan Markle sunt în Canada

Avionul a rămas în Vancouver timp de 39 de minute înainte de a decola din nou spre Victoria, unde a aterizat la 12:47.

Meghan, în vârstă de 42 de ani, și Harry, în vârstă de 39 de ani, au stat la un conac numit Mille Fleurs de pe insula Vancouver, în orașul North Saanich, imediat după plecarea lor din Marea Britanie din ianuarie 2020. Ulterior, ei s-au mutat în California, când pandemia de Covid-19 a izbucnit.

Vizita lor actuală vine după ce cuplul s-a implicat într-o serie de controverse care au inclus lansarea noului lor site web. Surse au spus recent că cuplul nu a consultat oficialii Palatului cu privire la utilizarea titlurilor lor regale, Ducii de Sussex.

Avionul privat cu care Prințul Harry a ajuns în Canada
Fotografiile exclusive DailyMail.com arată avionul cuplului care aterizează în City of Glass, imediat după ora 12 pm / Profimedia Images

Ce se știe despre vizita Prințului Harry în Marea Britanie

Reclamă

O altă controversă a fost legată de vizita lui Harry săptămâna trecută la Londra pentru a-l vedea pe Regele Charles în urma diagnosticului de cancer.

Odată ajuns în Marea Britanie, se pare că Ducele a fost dus la Clarence House pentru o întâlnire cu tatăl său bolnav de cancer. Se pare că vizita a durat doar 30 de minute. Mama sa vitregă, Regina Camilla, nu a fost alături de ei.

Bărbatul de 39 de ani și-a petrecut apoi noaptea într-un hotel înainte de a lua un zbor înapoi spre Los Angeles. El a plecat din Marea Britanie la mai puțin de 24 de ore de la sosire.

Reclamă

De asemenea, recent s-a susținut că Prințul Harry „ar fi acceptat cu plăcere” o reuniune cu fratele său, William. Cu toate acestea, a optat în schimb să rămână la hotel.

Se crede că William, în vârstă de 41 de ani, rămâne concentrat pe îngrijirea soției sale, Kate. Prințesa de Wales se recuperează după operația abdominală. Ea și-a luat concediu prelungit din îndatoririle publice până după Paște.

Apoi, Prințul Harry a apărut în Las Vegas, Nevada, unde a fost prezentator la NFL Honors Awards, o gală televizată care a avut loc la vastul hotel Resorts World din Sin City.

Ducele i-a înmânat premiul Walter Payton Omul anului lui Cameron Heyward de la Pittsburgh Steeler. În timpul discursului său, el a făcut o glumă despre rugby spunând publicului: „Îmi place foarte mult cum ne-ai furat rugby-ul și l-ai făcut al tău. În loc să-l duci înapoi, îl duci tot înainte”.

În pofida comportamentului său amuzant de pe scenă, Harry a fost pozat mai târziu arătând trist în parcarea subterană a hotelului.

Prințul Harry, implicat în mai multe controverse în ultimul timp

Tot recent a apărut și site-ul web relansat al cuplului. Pe platforma web există și o biografie de 358 de cuvinte a lui Harry care subliniază acreditările sale de mediu. Părerile sunt împărțite și în ceea ce privește dorința sa de a proteja mediul. El a fost văzut adesea numai în avioane private.

Biografia mai lungă a lui Meghan i-a pus în valoare acreditările ca filantrop. S-a menționat doar o singură dată trecutul ei în domeniul actoriei și nu a existat nicio referire la Familia Regală.

Criticii au spus că site-ul este o încercare de a monetiza legăturile regale ale cuplului. Acest lucru duce la o nouă rundă de controverse în privința retragerii titlurilor lor regale, potrivit biografului lui Meghan, Tom Bower.

„Vor avea probleme reale cu utilizarea Sussex. Este un titlu regal și dacă există vreun indiciu de comercializare în acest sens, acesta va fi închis.”

Între timp, The Daily Mirror a scris că cuplul nu a consultat oficialii palatului înainte de a lansa noul site.

Ziarul Sun a mai spus că Harry s-a confruntat cu afirmații conform cărora stema folosită ar fi depășită. El a devenit fiul monarhului anul trecut.

Stema prezintă cinci puncte, utilizate pentru nepot, când ar trebui să folosească trei, pentru că acum este fiul Regelui.

Călătoria de trei zile a familiei Sussex este făcută pentru a promova Jocurile de iarnă în timp. Ducii urmează să se întâlnească cu concurenți din SUA, Canada, Franța, Ucraina și Nigeria. Toți vor participa la o tabără de antrenament din stațiune.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×