Reclamă

Prima apariție a Regelui Charles după ce a fost diagnosticat cu cancer. Monarhul a fost surprins alături de soția sa, Regina Camilla

Fotografii au reușit să surprindă prima apariție publică a Regelui Charles după ce a fost diagnosticat cu cancer la începutul acestei săptămâni. Monarhul a fost însoțit de soția sa, Regina Camilla. Imaginile au fost realizate în apropierea reședinței sale regale de la Clarence House.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 februarie 2024, 11:28

Premierul Rishi Sunak susține că Regele Charles se află într-o stare de spirit bună. Boala monarhului a fost depistată devreme, motiv pentru care acesta a început tratamentele necesare cât mai repede pentru a preveni orice complicații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima apariție a Regelui Charles după ce a fost diagnosticat cu cancer

Regele Charles a fost văzut de admiratorii regali pentru prima dată după ce Palatul Buckingham a făcut anunțul dureros. Regele s-a aflat într-o mașină care a plecat de la Clarence House și s-a îndreptat spre reședința Regelui din Londra.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles și Regina Camilla într-o mașină după ce monarhul a anunțat că are cancer
Monarhul a fost surprins alături de soția sa, Regina Camilla / Profimedia Images

Alături de el s-a aflat tot timpul Regina Camilla. Regele și Regina au făcut cu mâna fotografilor care i-au așteptat. Monarhul a fost surprins în fotografii zâmbind. Cu toate acestea, există și imagini în care regele pare vizibil îngrijorat.

Reclamă

Este o perioadă destul de agitată pentru întreaga Familie Regală. Totuși, apropiații Casei Regale susțin că Regele rămâne optimist în ceea ce privește starea sa de sănătate. Zilele acestea au marcat un alt moment emoționant din viața Regelui, scrie presa.

Data de 6 februarie este cunoscută admiratorilor regali, fiind ziua în care Regele George al VI-lea s-a stins din viață. A fost unul dintre motivele pentru care Charles și-a dorit să-și petreacă câteva zile la reședința sa din Norfolk.

Monarhul a vrut să comemoreze amintirea bunicului său, dar și a regretatei sale mame. Regele s-a întors mai apoi cu o mașină privată la reședința din Londra.

Reclamă

Monarhul va primi în această perioadă tratament pentru boala de care suferă. Suveranul nu a vrut să dezvăluie ce tip de cancer are. Regele Charles și Regina Camilla ar fi părăsit reședința de la Sandringham după întâlnirea pe care au avut-o cu Prințul Harry.

Mezinul familiei s-a întors între timp în Statele Unite ale Americii. Presa internațională scrie că cei doi băieți ai Regelui au fost informați despre diagnosticul tatălui lor înainte ca acesta să fie făcut public.

Experții regali sunt de părere că Regele Charles este „un luptător”

Experții regali susțin că Regele Charles este un adevărat „luptător”. Apropiații Familia Regale au dezvăluit pentru People mai multe amănunte din spatele ușilor închise. Aceștia susțin că monarhul este foarte optimist și speră să se întoarcă la îndatoririle regale publice cât mai repede.

„Este un adevărat luptător și are o forță interioară incredibilă. Este un om care are o abordare filosofică și are multă credință în aprecierea primită de la admiratorii regali”, a spus un apropiat al Familiei Regale.

„Este o persoană cu o gândire optimistă și este foarte atent când vine vorba de îngrijirea corpului său. Tratamentul pentru cancer va fi un drum lung, dar el îi va face față”, a mai spus Robert Hardman, biograf regal.

În ciuda faptului că nu va mai apărea în public, Regele charles încearcă să aibă în continuare o viață la fel de activă. În urmă cu doar câteva zile a participat la slujba de la Biserica St. Mary Magdalene. Atunci a fost văzut în compania soției sale, Regina Camilla.

Soția monarhului încearcă să-i fie acestuia aproape și să-l ajute să treacă mai ușor prin această etapă dificilă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×