Reclamă

Prima apariție a Regelui Charles după ce a fost diagnosticat cu cancer. Monarhul a fost surprins alături de soția sa, Regina Camilla

Fotografii au reușit să surprindă prima apariție publică a Regelui Charles după ce a fost diagnosticat cu cancer la începutul acestei săptămâni. Monarhul a fost însoțit de soția sa, Regina Camilla. Imaginile au fost realizate în apropierea reședinței sale regale de la Clarence House.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 februarie 2024, 11:28

Premierul Rishi Sunak susține că Regele Charles se află într-o stare de spirit bună. Boala monarhului a fost depistată devreme, motiv pentru care acesta a început tratamentele necesare cât mai repede pentru a preveni orice complicații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima apariție a Regelui Charles după ce a fost diagnosticat cu cancer

Regele Charles a fost văzut de admiratorii regali pentru prima dată după ce Palatul Buckingham a făcut anunțul dureros. Regele s-a aflat într-o mașină care a plecat de la Clarence House și s-a îndreptat spre reședința Regelui din Londra.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles și Regina Camilla într-o mașină după ce monarhul a anunțat că are cancer
Monarhul a fost surprins alături de soția sa, Regina Camilla / Profimedia Images

Alături de el s-a aflat tot timpul Regina Camilla. Regele și Regina au făcut cu mâna fotografilor care i-au așteptat. Monarhul a fost surprins în fotografii zâmbind. Cu toate acestea, există și imagini în care regele pare vizibil îngrijorat.

Reclamă

Este o perioadă destul de agitată pentru întreaga Familie Regală. Totuși, apropiații Casei Regale susțin că Regele rămâne optimist în ceea ce privește starea sa de sănătate. Zilele acestea au marcat un alt moment emoționant din viața Regelui, scrie presa.

Data de 6 februarie este cunoscută admiratorilor regali, fiind ziua în care Regele George al VI-lea s-a stins din viață. A fost unul dintre motivele pentru care Charles și-a dorit să-și petreacă câteva zile la reședința sa din Norfolk.

Monarhul a vrut să comemoreze amintirea bunicului său, dar și a regretatei sale mame. Regele s-a întors mai apoi cu o mașină privată la reședința din Londra.

Reclamă

Monarhul va primi în această perioadă tratament pentru boala de care suferă. Suveranul nu a vrut să dezvăluie ce tip de cancer are. Regele Charles și Regina Camilla ar fi părăsit reședința de la Sandringham după întâlnirea pe care au avut-o cu Prințul Harry.

Mezinul familiei s-a întors între timp în Statele Unite ale Americii. Presa internațională scrie că cei doi băieți ai Regelui au fost informați despre diagnosticul tatălui lor înainte ca acesta să fie făcut public.

Experții regali sunt de părere că Regele Charles este „un luptător”

Experții regali susțin că Regele Charles este un adevărat „luptător”. Apropiații Familia Regale au dezvăluit pentru People mai multe amănunte din spatele ușilor închise. Aceștia susțin că monarhul este foarte optimist și speră să se întoarcă la îndatoririle regale publice cât mai repede.

„Este un adevărat luptător și are o forță interioară incredibilă. Este un om care are o abordare filosofică și are multă credință în aprecierea primită de la admiratorii regali”, a spus un apropiat al Familiei Regale.

„Este o persoană cu o gândire optimistă și este foarte atent când vine vorba de îngrijirea corpului său. Tratamentul pentru cancer va fi un drum lung, dar el îi va face față”, a mai spus Robert Hardman, biograf regal.

În ciuda faptului că nu va mai apărea în public, Regele charles încearcă să aibă în continuare o viață la fel de activă. În urmă cu doar câteva zile a participat la slujba de la Biserica St. Mary Magdalene. Atunci a fost văzut în compania soției sale, Regina Camilla.

Soția monarhului încearcă să-i fie acestuia aproape și să-l ajute să treacă mai ușor prin această etapă dificilă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×