Reclamă

Prințul William a vorbit despre starea de sănătate a Regelui. Fiul cel mare al monarhului a fost vizibil emoționat

Prințul William a vorbit despre starea de sănătate a Regelui. Fiul cel mare al monarhului a fost vizibil emoționat. Aceasta a fost prima apariție publică a Prințului de Wales după ce Charles a fost diagnosticat cu cancer. Totodată, este și prima apariție publică de când soția sa, Kate Middleton, s-a întors acasă pentru a se recupera după operația abdominală.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 februarie 2024, 10:57

Prințul William nu și-a ascuns sentimentele în cel mai recent discurs pe care l-a susținut. Moștenitorul tronului le-a mulțumit admiratorilor regali pentru toată susținerea pe care au oferit-o în această perioadă. Pe umerii lui William se află o responsabilitate uriașă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a vorbit despre starea de sănătate a Regelui

Prințul William s-a întors la îndatoririle regale. Acesta și-a arătat aprecierea și recunoștința față de cei care i-au transmis cele mai calde gândrui Regelui charles, dar și Prințesei Kate Middleton. Familia Regală Britanică trece printr-o perioadă agitată, iar William este cel care va prelua o parte dintre responsabilitățile regale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William la costum negru în timp ce le face cu mâna fotografilor
Prințul William a vorbit despre starea de sănătate a Regelui / Profimedia Images

„Aș vrea să profit de această oportunitate pentru a le mulțumi tuturor celor care și-au arătat sprijinul față de familia mea. Înseamnă foarte mult pentru mine.”

Reclamă

„Ultimele săptămâni au fost destul de dificile, iar atenția noastră a fost concentrată asupra rezolvării problemelor de sănătate”, a spus William în cadrul cele mai recente apariții.

William s-a întors la îndatoririle regale la doar două zile după ce Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles a fost diagnosticat cu un tip de cancer. Monarhul nu a vrut să dezvăluie ce tip de cancer are, însă reprezentanții acestuia au confirmat începerea tratamentului specific.

Deși Regele i-a permis fiului său să se concentreze asupra familiei sale, William și-a asumat responsabilitatea titlului pe care îl poartă, acela de Prinț moștenitor, scrie People.

Reclamă

Prințul William a găzduit un eveniment la Castelul Windsor

Prințul william a ținut o ceremonie la Castelul Windsor pentru a-i investi pe Ellen White și brigadierul Tobias Lambert.

Reclamă

Aceștia au devenit Ofițeri ai Ordinului Imperiului Britanic. Acest moment a marcat realizările celor două personalități. Prințesa Anne a fost prima care a ținut o astfel de ceremonie în decursul zilei de marți. Aceasta i-a oferit o medalie tenorului Nicholas Spence.

Prințul William a părut într-o stare de spirit bună. Chiar dacă ultimele săptămâni au fost dificile pentru moștenitorul tronului britanic, William a reușit să facă față presiunii care s-a pus asupra sa. În tot acest timp, Kate Middleton s-a aflat la reședința familie sale.

Experții regali au scris că Prințesa de Wales se află în grija a două asistente cât timp Prințul William apare la evenimentele publice. Kate Middleton este nevoită să se recupereze pentru o perioadă lungă de timp. Reprezentanții de la Palatul Kensington au scris faptul că Prințesa de Wales se va întoarce la îndatoririle regale abia la sfârșitul lunii marie.

Kate nu a vrut să dezvăluie mai multe detalii despre intervenția pe care a suferit-o, scrie PageSix.

Prințesa de Wales a cerut discreție pentru a-și proteja copiii și pentru a menține situația cât mai obișnuită. Cât timp Kate se va recupera, Prințul William va participa la evenimentele regale fără ea.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rocie albastră de zână și reprezintă una dintre zodiile cu personalități complexe
Horoscop
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Există unele zodii cu o personalitate complexă. Acești nativi sunt creativi, energici și misterioși. Rareori se întâmplă să te plictisești lângă o astfel de persoană. Dacă ai norocul să o întâlnești, atunci vei fi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie pentru a ilustra una dintre acele zodii care se enervează cu ușurință
Horoscop
Zodii care se enervează cu ușurință. Nativii care au de suferit din cauza temperamentului lor
Există unele zodii care se enervează cu ușurință. Acești nativi au de suferit uneori din cauza temperamentului lor. Zodiile de foc sunt predispuse la momente în care își pot pierde stăpânirea de sine. Aceste...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă întinsă pe o stâncă în timp ce valurile mării trec pe lângă ea
Horoscop
4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire
Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge...
4
îndrăgostiți care stau îmbrățișați pe plajă la mare și zâmbesc
Horoscop
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
Dacă ești de părere că astrologia îți poate influența relația de iubire, atunci ai venit în locul potrivit. Află care sunt acele 4 zodii care cred în iubirea reciprocă și vezi ce spun astrele....
5
Prințul William, la costum, la o petrecere în grădină
Divertisment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”. William...
PARTENERI
×