Reclamă

Prințul William a vorbit despre starea de sănătate a Regelui. Fiul cel mare al monarhului a fost vizibil emoționat

Prințul William a vorbit despre starea de sănătate a Regelui. Fiul cel mare al monarhului a fost vizibil emoționat. Aceasta a fost prima apariție publică a Prințului de Wales după ce Charles a fost diagnosticat cu cancer. Totodată, este și prima apariție publică de când soția sa, Kate Middleton, s-a întors acasă pentru a se recupera după operația abdominală.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 februarie 2024, 10:57

Prințul William nu și-a ascuns sentimentele în cel mai recent discurs pe care l-a susținut. Moștenitorul tronului le-a mulțumit admiratorilor regali pentru toată susținerea pe care au oferit-o în această perioadă. Pe umerii lui William se află o responsabilitate uriașă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a vorbit despre starea de sănătate a Regelui

Prințul William s-a întors la îndatoririle regale. Acesta și-a arătat aprecierea și recunoștința față de cei care i-au transmis cele mai calde gândrui Regelui charles, dar și Prințesei Kate Middleton. Familia Regală Britanică trece printr-o perioadă agitată, iar William este cel care va prelua o parte dintre responsabilitățile regale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William la costum negru în timp ce le face cu mâna fotografilor
Prințul William a vorbit despre starea de sănătate a Regelui / Profimedia Images

„Aș vrea să profit de această oportunitate pentru a le mulțumi tuturor celor care și-au arătat sprijinul față de familia mea. Înseamnă foarte mult pentru mine.”

Reclamă

„Ultimele săptămâni au fost destul de dificile, iar atenția noastră a fost concentrată asupra rezolvării problemelor de sănătate”, a spus William în cadrul cele mai recente apariții.

William s-a întors la îndatoririle regale la doar două zile după ce Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles a fost diagnosticat cu un tip de cancer. Monarhul nu a vrut să dezvăluie ce tip de cancer are, însă reprezentanții acestuia au confirmat începerea tratamentului specific.

Deși Regele i-a permis fiului său să se concentreze asupra familiei sale, William și-a asumat responsabilitatea titlului pe care îl poartă, acela de Prinț moștenitor, scrie People.

Reclamă

Prințul William a găzduit un eveniment la Castelul Windsor

Prințul william a ținut o ceremonie la Castelul Windsor pentru a-i investi pe Ellen White și brigadierul Tobias Lambert.

Reclamă

Aceștia au devenit Ofițeri ai Ordinului Imperiului Britanic. Acest moment a marcat realizările celor două personalități. Prințesa Anne a fost prima care a ținut o astfel de ceremonie în decursul zilei de marți. Aceasta i-a oferit o medalie tenorului Nicholas Spence.

Prințul William a părut într-o stare de spirit bună. Chiar dacă ultimele săptămâni au fost dificile pentru moștenitorul tronului britanic, William a reușit să facă față presiunii care s-a pus asupra sa. În tot acest timp, Kate Middleton s-a aflat la reședința familie sale.

Experții regali au scris că Prințesa de Wales se află în grija a două asistente cât timp Prințul William apare la evenimentele publice. Kate Middleton este nevoită să se recupereze pentru o perioadă lungă de timp. Reprezentanții de la Palatul Kensington au scris faptul că Prințesa de Wales se va întoarce la îndatoririle regale abia la sfârșitul lunii marie.

Kate nu a vrut să dezvăluie mai multe detalii despre intervenția pe care a suferit-o, scrie PageSix.

Prințesa de Wales a cerut discreție pentru a-și proteja copiii și pentru a menține situația cât mai obișnuită. Cât timp Kate se va recupera, Prințul William va participa la evenimentele regale fără ea.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×