Reclamă

Regele Charles i-a permis Prințului William să-și pună familia pe primul loc. Kate Middleton încă se recuperează după operația abdominală

Regele Charles i-a permis Prințului William să-și pună familia pe primul loc. Monarhul i-a dat voie fiului său să aibă grijă în continuare de soția lui și de cei trei copii. Kate Middleton însă se recuperează după operația abdominală. Prințul de Wales va fi nevoit să se întoarcă la îndatoririle regale, însă va face acest lucru treptat.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 februarie 2024, 11:16 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:21

Regele Charles al III-lea a început tratamentul pentru cancer. În tot acest timp, Kate Middleton se recuperează după intervenția chirurgicală. Prințul William va reveni la îndatoririle regale începând cu miercuri, au spus experții regali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles i-a permis Prințului William să-și pună familia pe primul loc

Diagnosticul neașteptat de cancer al Regelui, anunțat luni seară, și operația abdominală a lui Kate Middleton, l-au pus pe Prințul William într-o poziție dificilă. Acesta trebuie să se întoarcă la îndatoririle regale, însă are o datorie și față de soția și familia sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Camilla, Regele Charles, Prințul William și Kate Middleton în timp ce pozează împreună la un banchet regal din 2023
Regele Charles și Regina Camilla au postat o fotografie cu Kate Middleton / Profimedia Images

William, în vârstă de 41 de ani, fiul cel mare al Regelui Charles și moștenitorul tronului, și-a amânat angajamentele publice pentru a avea grijă de soția sa. Regele Charles a fost înțelegător cu fiul său și i-a dat voie să rămână alături de familie în ciuda momentelor grele prin care trece Casa Regală.

Reclamă

Totuși, William a decis că se va întoarce la îndatoririle regale. Acesta va oferi onorurile cetățenilor pentru fapte bune la Castelul Windsor, înainte de a participa la Gala Anuală de strângere de fonduri London Air Ambulance din centrul Londrei.

Presa internațională a mai scris că William a decis să pună îndatoririle și familia pe același lor. La toate aceste experiențe se adaugă și vizita Prințului Harry în Marea Britanie. Cei doi frați nu s-au întâlnit până la acest moment. Vestea venirii Ducelui de Sussex a declanșat o mulțime de speculații.

Mulți cred că Prințul William va încerca să rezolve tensiunile dintre Prințul Harry și Casa Regală. Cu toate acestea, experții regali sunt de părere că ruptura dintre Ducele de Sussex și Familia Regală este „profundă”.

Reclamă

Ce spun admiratorii Familie Regale despre prințul William

Cei mai mulți admiratori regali și-au exprimat simpatia față de Prințul William. Oamenii sunt de părere că William se confruntă „cu o dublă povară” de a-și menține viața de familie cu atribuțiile oficiale.

„Are o slujbă foarte grea pentru că soția lui este în perioada de recuperare în acest moment. Este o presiune suplimentară asupra lui William, dar cu siguranță că va face față tuturor provocărilor” a declarat un expert regal pentru presa internațională.

Prințesa de Wales se recuperează în continuare la reședința sa și a Prințului William. Se așteaptă ca Prințesa de Wales să nu se întoarcă la îndatoririle regale până la sfârșitul lunii martie, a anunțat Palatul Kensington.

Oficialii nu au oferit detalii despre operația ei decât pentru a spune că nu a fost legată de cancer. Regele Charles începe și el programul pentru vindecarea cancerului de care suferă. Tratamentul său va fi întins pe o perioadă mai lungă de timp, iar Regele va renunța o perioadă la îndatoririle regale.

Experții regali susin că Prințul William este pregătit să facă față provocărilor din această perioadă. Pe umerii viitorului monarh se află o presiune uriașă în această perioadă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×