Reclamă

Regele Charles s-a întors în Londra. Majestatea Sa continuă tratamentul pentru cancer

Regele Charles s-a întors în Londra pentru ceea ce se așteaptă să fie un tratament suplimentar după diagnosticul său de cancer. În ultimele zile, Majestatea Sa a fost fotografiat la Sandringham. Acesta din urmă e una dintre proprietățile pe care Familia Regală le folosește pentru relaxare.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 februarie 2024, 11:33

Regele Charles s-a întors la Londra după ce o vreme s-a retras departe de lumina reflectoarelor. Reamintim că suveranul Marii Britanii a fost diagnosticat cu cancer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles s-a întors în Londra

Afecțiunea a fost descoperită de medici atunci când suveranul era supus unei interventii chirugicale pentru tratarea prostatei marite.

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, și soția sa, Regina Camilla, au zburat cu elicopterul la Palatul Buckingham de la proprietatea regală Sandringham din Norfolk, estul Angliei. Monarhul a fost văzut făcând cu mâna celor veniți să-l vadă. Ulterior, cuplul a fost condus de la palat la Clarence House, locuința lor din apropiere.

Regele Charles și Regina Camilla, pe bancheta din spate a unei mașini
Regele Charles s-a întors în Londra pentru ceea ce se așteaptă să fie un tratament suplimentar după diagnosticul său de cancer / Profimedia Images

Forma de cancer a Regelui Charles nu a fost dezvăluită

Reclamă

Oficialii regali au anunțat săptămâna trecută că Regele a fost diagnosticat cu cancer. De asemenea, s-a spus că el va suspenda angajamentele publice. În ciuda pauzei, el va continua să aibă grijă de documentele de stat, cum ar fi semnarea actelor. Palatul Buckingham nu a dezvăluit ce formă de cancer are, dar a spus că nu are legătură cu tratamentul său recent pentru o afecțiune benignă a prostatei.

Regele a suferit primul său tratament pentru cancer săptămâna trecută. El a participat duminică la biserica din Sandringham. Suveranul a mulțumit publicului pentru numeroasele mesaje de sprijin pe care le-a primit.

Suveranul Marii Britanii, în vârstă de 75 de ani, arăta optimist. El a zâmbit tot timpul și a făcut cu mâna fotografilor care așteptau afară. Aceștia au fost însoțiți de reverendul Canonic Dr. Paul Williams.

Reclamă

„Aș dori să-mi exprim cele mai sincere mulțumiri pentru numeroasele mesaje de sprijin și urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile”, a început mesajul Regelui Charles. „După cum știu toți cei care au fost afectați de cancer, astfel de gânduri sunt cea mai mare mângâiere și încurajare.”

Monarhul a considerat că este „la fel de optimist că, făcând public diagnosticul său, a contribuit la promovarea înțelegerii publicului și a atras atenția asupra activității tuturor acelor organizații care sprijină pacienții cu cancer și familiile acestora din Marea Britanie și din întreaga lume”.

„Admirația mea pe tot parcursul vieții pentru grija și dăruirea lor neobosită este cu atât mai mare ca rezultat al propriei mele experiențe personale”, a continuat el.

Prințul Harry și-a vizitat tatăl timp de 45 de minute

Regina Camilla, care a continuat cu jurnalul ei regal de angajamente publice, a declarat săptămâna trecută că soțul ei se simte „extrem de bine în aceste circumstanțe”.

Reacția rapidă și surprinzătoare a venit însă din partea Prințul Harry. După ce s-a aflat că tatăl său a fost diagnosticat cu cancer, el a plecat cu avionul în Marea Britanie. Ducele de Sussex a dorit să fie alături de tatăl său.

Ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a avut o relație dificilă cu tatăl său. Totul a pornit de când a renunțat la îndatoririle regale în 2020. Relațiile au fost exacerbate și mai mult odată cu lansarea volumului de memorii al lui Harry, „Spare”.

PageSix a scris că Harry, care a fost la Londra pentru mai puțin de 24 de ore, a petrecut 45 de minute singur cu tatăl său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×