Reclamă

Regele Charles s-a întors în Londra. Majestatea Sa continuă tratamentul pentru cancer

Regele Charles s-a întors în Londra pentru ceea ce se așteaptă să fie un tratament suplimentar după diagnosticul său de cancer. În ultimele zile, Majestatea Sa a fost fotografiat la Sandringham. Acesta din urmă e una dintre proprietățile pe care Familia Regală le folosește pentru relaxare.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 februarie 2024, 11:33

Regele Charles s-a întors la Londra după ce o vreme s-a retras departe de lumina reflectoarelor. Reamintim că suveranul Marii Britanii a fost diagnosticat cu cancer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles s-a întors în Londra

Afecțiunea a fost descoperită de medici atunci când suveranul era supus unei interventii chirugicale pentru tratarea prostatei marite.

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, și soția sa, Regina Camilla, au zburat cu elicopterul la Palatul Buckingham de la proprietatea regală Sandringham din Norfolk, estul Angliei. Monarhul a fost văzut făcând cu mâna celor veniți să-l vadă. Ulterior, cuplul a fost condus de la palat la Clarence House, locuința lor din apropiere.

Regele Charles și Regina Camilla, pe bancheta din spate a unei mașini
Regele Charles s-a întors în Londra pentru ceea ce se așteaptă să fie un tratament suplimentar după diagnosticul său de cancer / Profimedia Images

Forma de cancer a Regelui Charles nu a fost dezvăluită

Reclamă

Oficialii regali au anunțat săptămâna trecută că Regele a fost diagnosticat cu cancer. De asemenea, s-a spus că el va suspenda angajamentele publice. În ciuda pauzei, el va continua să aibă grijă de documentele de stat, cum ar fi semnarea actelor. Palatul Buckingham nu a dezvăluit ce formă de cancer are, dar a spus că nu are legătură cu tratamentul său recent pentru o afecțiune benignă a prostatei.

Regele a suferit primul său tratament pentru cancer săptămâna trecută. El a participat duminică la biserica din Sandringham. Suveranul a mulțumit publicului pentru numeroasele mesaje de sprijin pe care le-a primit.

Suveranul Marii Britanii, în vârstă de 75 de ani, arăta optimist. El a zâmbit tot timpul și a făcut cu mâna fotografilor care așteptau afară. Aceștia au fost însoțiți de reverendul Canonic Dr. Paul Williams.

Reclamă

„Aș dori să-mi exprim cele mai sincere mulțumiri pentru numeroasele mesaje de sprijin și urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile”, a început mesajul Regelui Charles. „După cum știu toți cei care au fost afectați de cancer, astfel de gânduri sunt cea mai mare mângâiere și încurajare.”

Monarhul a considerat că este „la fel de optimist că, făcând public diagnosticul său, a contribuit la promovarea înțelegerii publicului și a atras atenția asupra activității tuturor acelor organizații care sprijină pacienții cu cancer și familiile acestora din Marea Britanie și din întreaga lume”.

„Admirația mea pe tot parcursul vieții pentru grija și dăruirea lor neobosită este cu atât mai mare ca rezultat al propriei mele experiențe personale”, a continuat el.

Prințul Harry și-a vizitat tatăl timp de 45 de minute

Regina Camilla, care a continuat cu jurnalul ei regal de angajamente publice, a declarat săptămâna trecută că soțul ei se simte „extrem de bine în aceste circumstanțe”.

Reacția rapidă și surprinzătoare a venit însă din partea Prințul Harry. După ce s-a aflat că tatăl său a fost diagnosticat cu cancer, el a plecat cu avionul în Marea Britanie. Ducele de Sussex a dorit să fie alături de tatăl său.

Ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a avut o relație dificilă cu tatăl său. Totul a pornit de când a renunțat la îndatoririle regale în 2020. Relațiile au fost exacerbate și mai mult odată cu lansarea volumului de memorii al lui Harry, „Spare”.

PageSix a scris că Harry, care a fost la Londra pentru mai puțin de 24 de ore, a petrecut 45 de minute singur cu tatăl său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×