Reclamă

Regele Charles a avut prima apariție publică de când a început tratamentul pentru cancer. Suveranul Marii Britanii a fost fotografiat mergând la biserică

Regele Charles a avut prima apariție publică de când a început tratamentul pentru cancer. Suveranul Marii Britanii a fost fotografiat mergând la biserică.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 februarie 2024, 12:17 / Actualizat: 7 iunie 2024, 16:56

Monarhul a fost fotografiat alături de soția sa, Regina Camilla. Cei doi au participat la o slujbă la biserica Sf. Maria Magdalena din Sandringham, Norfolk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a avut prima apariție publică de când a început tratamentul

Suveranul Marii Britanii, în vârstă de 75 de ani, arăta optimist. El a zâmbit tot timpul și a făcut cu mâna fotografilor care așteptau afară. Aceștia au fost însoțiți de reverendul Canonic Dr. Paul Williams.

Ieșirea publică are loc la o zi după ce Regele a mulțumit publicului pentru urările de bine și sprijinul. El și-a exprimat toate acestea într-o declarație publicată de biroul de presă al Palatului Buckingham.

Regele Charles și Regina Camilla, la biserică
Monarhul a fost fotografiat alături de soția sa, Regina Camilla / Profimedia Images

„Aș dori să-mi exprim cele mai sincere mulțumiri pentru numeroasele mesaje de sprijin și urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile”, a început mesajul Regelui Charles. „După cum știu toți cei care au fost afectați de cancer, astfel de gânduri sunt cea mai mare mângâiere și încurajare.”

Reclamă

Monarhul a considerat că este „la fel de optimist că, făcând public diagnosticul său, a contribuit la promovarea înțelegerii publicului și a atras atenția asupra activității tuturor acelor organizații care sprijină pacienții cu cancer și familiile acestora din Marea Britanie și din întreaga lume”.

„Admirația mea pe tot parcursul vieții pentru grija și dăruirea lor neobosită este cu atât mai mare ca rezultat al propriei mele experiențe personale”, a continuat el.

Diagnosticul de cancer al Regelui Charles a fost dezvăluit recent. Informația a fost făcută publică la o săptămână după ce a fost operat pentru o prostată mărită.

Reclamă

Palatul Buckingham a scris atunci într-o declarație oficială că, în timp ce Charles era supus unui tratament pentru o „mărire prostatei, a fost observată o problemă separată. Testele de diagnostic ulterioare au identificat o formă de cancer”.

Tot atunci s-a specificat că Majestatea Sa a început un tratament. Se pare că a fost sfătuit de medici să-și amâne atribuțiile publice. Palatul Buckingham nu a dezvăluit încă cu ce tip de cancer a fost diagnosticat Regele.

Prințul Harry și-a vizitat tatăl în Marea Britanie

După ce diagnosticul a fost făcut public, Prințul Harry a plecat cu avionul în Marea Britanie. Ducele de Sussex a dorit să fie alături de tatăl său.

Ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a avut o relație dificilă cu tatăl său. Totul a pornit de când a renunțat la îndatoririle regale în 2020. Relațiile au fost exacerbate și mai mult odată cu lansarea volumului de memorii al lui Harry, „Spare”.

PageSix a scris că Harry, care a fost la Londra pentru mai puțin de 24 de ore, a petrecut 45 de minute singur cu tatăl său. Se pare că acesta este hotărât să-și repare relația cu el. Prințul Harry nu a fost însoțit în această călătorie de soția sa, Meghan Markle.

„Prințul Harry și Prințul William sunt destul de încăpățânați și foarte greu fac compromisuri, Dar, din nou, Harry poate cere sfatul tatălui său”, a spus un expert regal pentru presa internațională. Specialiștii în Familia Regală sunt de părere că Harry va încerca să creeze „punți” cu Prințul William și Regele Charles.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×