Reclamă

Regele Charles a avut prima apariție publică de când a început tratamentul pentru cancer. Suveranul Marii Britanii a fost fotografiat mergând la biserică

Regele Charles a avut prima apariție publică de când a început tratamentul pentru cancer. Suveranul Marii Britanii a fost fotografiat mergând la biserică.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 februarie 2024, 12:17

Monarhul a fost fotografiat alături de soția sa, Regina Camilla. Cei doi au participat la o slujbă la biserica Sf. Maria Magdalena din Sandringham, Norfolk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a avut prima apariție publică de când a început tratamentul

Suveranul Marii Britanii, în vârstă de 75 de ani, arăta optimist. El a zâmbit tot timpul și a făcut cu mâna fotografilor care așteptau afară. Aceștia au fost însoțiți de reverendul Canonic Dr. Paul Williams.

Ieșirea publică are loc la o zi după ce Regele a mulțumit publicului pentru urările de bine și sprijinul. El și-a exprimat toate acestea într-o declarație publicată de biroul de presă al Palatului Buckingham.

Regele Charles și Regina Camilla, la biserică
Monarhul a fost fotografiat alături de soția sa, Regina Camilla / Profimedia Images

„Aș dori să-mi exprim cele mai sincere mulțumiri pentru numeroasele mesaje de sprijin și urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile”, a început mesajul Regelui Charles. „După cum știu toți cei care au fost afectați de cancer, astfel de gânduri sunt cea mai mare mângâiere și încurajare.”

Reclamă

Monarhul a considerat că este „la fel de optimist că, făcând public diagnosticul său, a contribuit la promovarea înțelegerii publicului și a atras atenția asupra activității tuturor acelor organizații care sprijină pacienții cu cancer și familiile acestora din Marea Britanie și din întreaga lume”.

„Admirația mea pe tot parcursul vieții pentru grija și dăruirea lor neobosită este cu atât mai mare ca rezultat al propriei mele experiențe personale”, a continuat el.

Diagnosticul de cancer al Regelui Charles a fost dezvăluit recent. Informația a fost făcută publică la o săptămână după ce a fost operat pentru o prostată mărită.

Reclamă

Palatul Buckingham a scris atunci într-o declarație oficială că, în timp ce Charles era supus unui tratament pentru o „mărire prostatei, a fost observată o problemă separată. Testele de diagnostic ulterioare au identificat o formă de cancer”.

Tot atunci s-a specificat că Majestatea Sa a început un tratament. Se pare că a fost sfătuit de medici să-și amâne atribuțiile publice. Palatul Buckingham nu a dezvăluit încă cu ce tip de cancer a fost diagnosticat Regele.

Prințul Harry și-a vizitat tatăl în Marea Britanie

După ce diagnosticul a fost făcut public, Prințul Harry a plecat cu avionul în Marea Britanie. Ducele de Sussex a dorit să fie alături de tatăl său.

Ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a avut o relație dificilă cu tatăl său. Totul a pornit de când a renunțat la îndatoririle regale în 2020. Relațiile au fost exacerbate și mai mult odată cu lansarea volumului de memorii al lui Harry, „Spare”.

PageSix a scris că Harry, care a fost la Londra pentru mai puțin de 24 de ore, a petrecut 45 de minute singur cu tatăl său. Se pare că acesta este hotărât să-și repare relația cu el. Prințul Harry nu a fost însoțit în această călătorie de soția sa, Meghan Markle.

„Prințul Harry și Prințul William sunt destul de încăpățânați și foarte greu fac compromisuri, Dar, din nou, Harry poate cere sfatul tatălui său”, a spus un expert regal pentru presa internațională. Specialiștii în Familia Regală sunt de părere că Harry va încerca să creeze „punți” cu Prințul William și Regele Charles.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×