Reclamă

Regele Charles a avut prima apariție publică de când a început tratamentul pentru cancer. Suveranul Marii Britanii a fost fotografiat mergând la biserică

Regele Charles a avut prima apariție publică de când a început tratamentul pentru cancer. Suveranul Marii Britanii a fost fotografiat mergând la biserică.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 februarie 2024, 12:17

Monarhul a fost fotografiat alături de soția sa, Regina Camilla. Cei doi au participat la o slujbă la biserica Sf. Maria Magdalena din Sandringham, Norfolk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a avut prima apariție publică de când a început tratamentul

Suveranul Marii Britanii, în vârstă de 75 de ani, arăta optimist. El a zâmbit tot timpul și a făcut cu mâna fotografilor care așteptau afară. Aceștia au fost însoțiți de reverendul Canonic Dr. Paul Williams.

Ieșirea publică are loc la o zi după ce Regele a mulțumit publicului pentru urările de bine și sprijinul. El și-a exprimat toate acestea într-o declarație publicată de biroul de presă al Palatului Buckingham.

Regele Charles și Regina Camilla, la biserică
Monarhul a fost fotografiat alături de soția sa, Regina Camilla / Profimedia Images

„Aș dori să-mi exprim cele mai sincere mulțumiri pentru numeroasele mesaje de sprijin și urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile”, a început mesajul Regelui Charles. „După cum știu toți cei care au fost afectați de cancer, astfel de gânduri sunt cea mai mare mângâiere și încurajare.”

Reclamă

Monarhul a considerat că este „la fel de optimist că, făcând public diagnosticul său, a contribuit la promovarea înțelegerii publicului și a atras atenția asupra activității tuturor acelor organizații care sprijină pacienții cu cancer și familiile acestora din Marea Britanie și din întreaga lume”.

„Admirația mea pe tot parcursul vieții pentru grija și dăruirea lor neobosită este cu atât mai mare ca rezultat al propriei mele experiențe personale”, a continuat el.

Diagnosticul de cancer al Regelui Charles a fost dezvăluit recent. Informația a fost făcută publică la o săptămână după ce a fost operat pentru o prostată mărită.

Reclamă

Palatul Buckingham a scris atunci într-o declarație oficială că, în timp ce Charles era supus unui tratament pentru o „mărire prostatei, a fost observată o problemă separată. Testele de diagnostic ulterioare au identificat o formă de cancer”.

Tot atunci s-a specificat că Majestatea Sa a început un tratament. Se pare că a fost sfătuit de medici să-și amâne atribuțiile publice. Palatul Buckingham nu a dezvăluit încă cu ce tip de cancer a fost diagnosticat Regele.

Prințul Harry și-a vizitat tatăl în Marea Britanie

După ce diagnosticul a fost făcut public, Prințul Harry a plecat cu avionul în Marea Britanie. Ducele de Sussex a dorit să fie alături de tatăl său.

Ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a avut o relație dificilă cu tatăl său. Totul a pornit de când a renunțat la îndatoririle regale în 2020. Relațiile au fost exacerbate și mai mult odată cu lansarea volumului de memorii al lui Harry, „Spare”.

PageSix a scris că Harry, care a fost la Londra pentru mai puțin de 24 de ore, a petrecut 45 de minute singur cu tatăl său. Se pare că acesta este hotărât să-și repare relația cu el. Prințul Harry nu a fost însoțit în această călătorie de soția sa, Meghan Markle.

„Prințul Harry și Prințul William sunt destul de încăpățânați și foarte greu fac compromisuri, Dar, din nou, Harry poate cere sfatul tatălui său”, a spus un expert regal pentru presa internațională. Specialiștii în Familia Regală sunt de părere că Harry va încerca să creeze „punți” cu Prințul William și Regele Charles.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×