Reclamă

Prințesa Diana a fost la un pas de a anula nunta cu Prințul Charles. Cine a ajutat-o să se răzgândească

Prințesa Diana a fost la un pas de a anula nunta cu Prințul Charles. Ingrid Seward, biograf regal, a făcut mai multe dezvăluiri despre viața Prințesei de Wales în cartea „My Mother And I”. Prințul Charles ar fi putut să o piardă pe aleasa inimii sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 februarie 2024, 6:06

Prințesa Diana nu ar fi fost convinsă de căsătoria cu Prințul Charles, scrie presa de peste hotare. Chiar dacă Lady Di era vizibil îndrăgostită de fiul Reginei Elisabeta, aceasta ar fi fost la un pas de a anula nunta. Cel care a convins-o să meargă mai departe a fost chiar tatăl ei, Earl Spencer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Diana a fost la un pas de a anula nunta cu Prințul Charles

Tatăl Prințesei Diana, Earl Spencer, a fost cel care a convins-o pe Lady Di că nu ar trebui să-și anuleze nunta cu Prințul Charles.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Portret cu Prințu Charles în uniformă militară care zâmbește, alături de soția sa, Prinșesa Diana care poartă rochie de mireasă la nunta lor din iulie 1981
Nunta regală a fost vizionată de milioane de oameni din peste 70 de țări / Profimedia Images

Ingrid, biograf regal, susține că Prințesa Diana ar fi vrut să ceară anularea nunții cu doar o lună înainte de marele eveniment. Prințesa Diana ar fi participat la cea de-a 21-a aniversare a Prințului Andrew la Castelul Windsor.

Reclamă

Prințesa a sperat să danseze în seara aceea împreună cu logodnicul ei, Prințul Charles. În timp ce Elton John cânta, Prințul Charles și-a petrecut întreaga seară vorbind cu invitații la eveniment și asigurându-se că nimeni nu este uitat.

„Diana era pur și simplu disperată. Logodnicul ei fusese plecat în America pentru cea mai mare parte a săptămânii precedente, dar în mod clar nu avea nicio dorință să danseze cu ea. Simțindu-se epuizată din punct de vedere emoțional, s-a aruncat să danseze frenetic cu alți bărbați, iar în cele din urmă a ajuns să danseze singură”, a declarat Ingrid într-un interviu recent.

Petrecerea Prințului Andrew ar fi avut loc în luna iunie 1981. La eveniment a fost prezentă inclusiv Regina Elisabeta. Biografii Regali susțin că Prințesa Diana a mers în acea seară la casa tatălui ei din Northamptonshire.

Reclamă

Cum a reușit Earl Spencer să o convingă pe Prințesa Diana să nu anuleze nunta

„Diana a mers imediat acasă. În gândul ei probabil a vrut să anuleze nunta. I-a explicat în seara aceea tatălui ei ce s-a întâmplat. Decizia l-a îngrozit pe Earl Spencer. După ce a liniștit-o, el a subliniat că ar fi un act de lipsă de curtoazie să întrerupă logodna ei cu viitorul rege atât de aproape de nuntă. Și, oricum, nu era ceea ce Prințesa și-a dorit dintotdeauna?”

„Tatăl ei i-a amintit că este important să se căsătorească cu un bărbat pe care-l iubește, dar Diana nu mai știa ce simte”, a spus Ingrid în cartea pe care a lansat-o recent.

Prințesa Diana avea doar 19 ani în acea perioadă, iar sentimentele ei erau ușor de influențat. Ingrid a făcut mai multe dezvăluiri despre viața Regelui Charles și a Reginei Elisabeta.

Autoarea a scris și despre relația Prințesei Diana cu Regina Elisabeta. Ingrid susține că cei care au cunoscut-o pe Lady Di au găsit-o mereu drept „o femeie încântătoare”.

Totuși, autoarea susține că Regina Elisabeta s-a gândit mai multă vreme dacă nu cumva Prințesa Diana ar fi mai potrivită pentru fiul ei mai mic, Andrew. Povestea de dragoste a Prințesei Diana cu Prințul Charles a avut un sfârșit neașteptat. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×