Reclamă

Prințesa Diana a fost la un pas de a anula nunta cu Prințul Charles. Cine a ajutat-o să se răzgândească

Prințesa Diana a fost la un pas de a anula nunta cu Prințul Charles. Ingrid Seward, biograf regal, a făcut mai multe dezvăluiri despre viața Prințesei de Wales în cartea „My Mother And I”. Prințul Charles ar fi putut să o piardă pe aleasa inimii sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 februarie 2024, 6:06

Prințesa Diana nu ar fi fost convinsă de căsătoria cu Prințul Charles, scrie presa de peste hotare. Chiar dacă Lady Di era vizibil îndrăgostită de fiul Reginei Elisabeta, aceasta ar fi fost la un pas de a anula nunta. Cel care a convins-o să meargă mai departe a fost chiar tatăl ei, Earl Spencer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Diana a fost la un pas de a anula nunta cu Prințul Charles

Tatăl Prințesei Diana, Earl Spencer, a fost cel care a convins-o pe Lady Di că nu ar trebui să-și anuleze nunta cu Prințul Charles.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Portret cu Prințu Charles în uniformă militară care zâmbește, alături de soția sa, Prinșesa Diana care poartă rochie de mireasă la nunta lor din iulie 1981
Nunta regală a fost vizionată de milioane de oameni din peste 70 de țări / Profimedia Images

Ingrid, biograf regal, susține că Prințesa Diana ar fi vrut să ceară anularea nunții cu doar o lună înainte de marele eveniment. Prințesa Diana ar fi participat la cea de-a 21-a aniversare a Prințului Andrew la Castelul Windsor.

Reclamă

Prințesa a sperat să danseze în seara aceea împreună cu logodnicul ei, Prințul Charles. În timp ce Elton John cânta, Prințul Charles și-a petrecut întreaga seară vorbind cu invitații la eveniment și asigurându-se că nimeni nu este uitat.

„Diana era pur și simplu disperată. Logodnicul ei fusese plecat în America pentru cea mai mare parte a săptămânii precedente, dar în mod clar nu avea nicio dorință să danseze cu ea. Simțindu-se epuizată din punct de vedere emoțional, s-a aruncat să danseze frenetic cu alți bărbați, iar în cele din urmă a ajuns să danseze singură”, a declarat Ingrid într-un interviu recent.

Petrecerea Prințului Andrew ar fi avut loc în luna iunie 1981. La eveniment a fost prezentă inclusiv Regina Elisabeta. Biografii Regali susțin că Prințesa Diana a mers în acea seară la casa tatălui ei din Northamptonshire.

Reclamă

Cum a reușit Earl Spencer să o convingă pe Prințesa Diana să nu anuleze nunta

„Diana a mers imediat acasă. În gândul ei probabil a vrut să anuleze nunta. I-a explicat în seara aceea tatălui ei ce s-a întâmplat. Decizia l-a îngrozit pe Earl Spencer. După ce a liniștit-o, el a subliniat că ar fi un act de lipsă de curtoazie să întrerupă logodna ei cu viitorul rege atât de aproape de nuntă. Și, oricum, nu era ceea ce Prințesa și-a dorit dintotdeauna?”

„Tatăl ei i-a amintit că este important să se căsătorească cu un bărbat pe care-l iubește, dar Diana nu mai știa ce simte”, a spus Ingrid în cartea pe care a lansat-o recent.

Prințesa Diana avea doar 19 ani în acea perioadă, iar sentimentele ei erau ușor de influențat. Ingrid a făcut mai multe dezvăluiri despre viața Regelui Charles și a Reginei Elisabeta.

Autoarea a scris și despre relația Prințesei Diana cu Regina Elisabeta. Ingrid susține că cei care au cunoscut-o pe Lady Di au găsit-o mereu drept „o femeie încântătoare”.

Totuși, autoarea susține că Regina Elisabeta s-a gândit mai multă vreme dacă nu cumva Prințesa Diana ar fi mai potrivită pentru fiul ei mai mic, Andrew. Povestea de dragoste a Prințesei Diana cu Prințul Charles a avut un sfârșit neașteptat. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×