Reclamă

Prințesa Anne a purtat un cadou pe care l-a primit de la Regele Charles. Fratele Alteței Sale Regale se recuperează după intervenția chirurgicală suferită

Prințesa Anne a purtat un cadou pe care l-a primit de la Regele Charles. Alteța Sa Regală îl are mereu pe fratele său în gând. Majestatea Sa se recuperează după ce a suferit o intervenție chirurgicală. În tot acest timp, Regele este atent îngrijit de soția sa, Regina Camilla.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 ianuarie 2024, 11:20

Prințesa Anne s-a întors la îndatoririle regale după perioada sărbătorilor de iarnă. Aceasta a participat la un eveniment care a fost ținut la Edinburgh. Aceasta a purtat o ținută elegantă și a stat de vorbă cu admiratorii casei regale. La ținuta aleasă, Prințesa a adăugat un accesoriu pe care l-a primit în trecut de la fratele său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Anne a purtat un cadou pe care l-a primit de la Regele Charles

Prințesa Anne a purtat o ținută elegantă în timpul îndatoririlor regale. Alteța Sa Regală a ales un palton călduros, o eșarfă lungă și mănușile din piele. La toată ținuta, Prințesa a acceosrizat un cadou special primit de la fratele ei mai mare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa, în vârstă de 73 de ani, a participat la deschiderea Clădireii de Sud a Institutului pentru Regenerare și Reparare din Edinburgh University. Aceasta a fost înconjurată de mai mulți profesori, dar și de câteva cadre academice. Conform publicației Hello, una dintre eșarfele purtate de Prințesa Anne a fost un cadou de la fratele său mai mare.

Reclamă

Eșarfa în carouri a fost purtată de Prințesa Anne și la slujba care a avut loc de Crăciun. Alteța Sa Regală s-a alăturat familiei pentru a participa la slujba care a avut loc la biserica St. Mary Magdalene. Alături de Prințesă a fost și soțul ei, Sir Timothy Laurence.

Eșarfa purtată de Prințesă este una prietenoasă cu mediul, după cum scrie presa de peste hotare. Aceasta este confecționată din materiale reciclabile.

Prințesa Anne a părut bine dispusă în timpul vizitei regale. Sora Regelui Charles pare fericită în această perioadă și se bucură că fratele ei se recuperează acasă.

Reclamă

Prințesa Anne continuă să se implice în îndatoririle regale, fiind un membru activ al familie sale. Deși este o perioadă agitată pentru Familia Regală, Prințesa Anne încearcă dea dovadă de implicare în toate activitățile pe care le are programate în această perioadă.

Regele Charles se află sub supravegherea medicilor și a soției sale

Presa internațională a scris că Regele Charles se recuperează la moșia sa din Sandringham. Acesta a fost surprins recent la volanul unei mașini. Regele a încercat să se relaxeze și a preferat să iasă la o plimbare. Majestatea Sa se află sub supravegherea medicilor, dar și a soției sale.

Regina Camilla l-ar fi sfătuit pe Charles „să fie mai relaxat”. Soția Regelui își face griji pentru sănătatea acestuia. Regina Camilla a mai declarat că monarhul este „bine” și că se recuperează treptat. Charles a fost dornic să vorbească despre diagnosticul pe care l-a primit.

Regele și-a dorit să încurajeze și alți bărbați să meargă periodic la un control de rutină. Regele a primit tratament pentru o prostată mărită. Creșterea benignă a prostatei este destul de frecventă, în special la bărbații care au peste 50 de ani.

Regele Charles ar fi primit îngrijiri medicale la Clinica din Londra, acolo unde este internată în prezent și Kate Middleton. Prințesa de Wales este internată și se recuperează după ce a suferit o operație abdominală. Admiratorii Casei Regale așteaptă cu nerăbdare să-l vadă pe Rege revenind la îndatoririle sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rocie albastră de zână și reprezintă una dintre zodiile cu personalități complexe
Horoscop
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Există unele zodii cu o personalitate complexă. Acești nativi sunt creativi, energici și misterioși. Rareori se întâmplă să te plictisești lângă o astfel de persoană. Dacă ai norocul să o întâlnești, atunci vei fi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie pentru a ilustra una dintre acele zodii care se enervează cu ușurință
Horoscop
Zodii care se enervează cu ușurință. Nativii care au de suferit din cauza temperamentului lor
Există unele zodii care se enervează cu ușurință. Acești nativi au de suferit uneori din cauza temperamentului lor. Zodiile de foc sunt predispuse la momente în care își pot pierde stăpânirea de sine. Aceste...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă întinsă pe o stâncă în timp ce valurile mării trec pe lângă ea
Horoscop
4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire
Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge...
4
îndrăgostiți care stau îmbrățișați pe plajă la mare și zâmbesc
Horoscop
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
Dacă ești de părere că astrologia îți poate influența relația de iubire, atunci ai venit în locul potrivit. Află care sunt acele 4 zodii care cred în iubirea reciprocă și vezi ce spun astrele....
5
Prințul William, la costum, la o petrecere în grădină
Divertisment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”. William...
PARTENERI
×