Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry au participat la premiera filmului Bob Marley: One Love. Ducele și Ducesa de Sussex au pozat împreună pe covorul roșu

Meghan Markle și Prințul Harry au participat la premiera filmului Bob Marley: One Love. Ducele și Ducesa de Sussex au pozat împreună pe covorul roșu. Premiera a avut loc în jamaica, iar Harry și Meghan au făcut o călătorie specială pentru a putea participa la marele eveniment.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 ianuarie 2024, 11:25

Meghan Markle a radiat de fericire la brațul Prințului Harry. Cei doi soți au avut o apariție rară pe covorul roșu. De altfel, prezența lor a fost o adevărată surpriză pentru admiratorii casei regale. Meghan a fost fotografiată într-o stare de spirit mult mai bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle și Prințul Harry au participat la premiera filmului Bob Marley: One Love

După ce s-a zvonit că Meghan Markle s-ar confrunta cu probleme de sănătate, Ducesa de Sussex și-a făcut apariția pe covorul roșu.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle într-o rochie neagră la brațul Prințului Harry
Meghan Markle a radiat de fericire la brațul Prințului Harry / Profimedia Images

Zvonurile au început să fie tot mai frecvente în mediul online din cauza faptului că ducesa a pierdut multe kilograme într-un timp foarte scurt. Totuși, cele mai recente imagini o surprins într-o stare de spirit bună, iar fizicul său pare că se recuperează treptat.

Reclamă

Ducele și Ducesa de Sussex au purtat ținute elegante pe covorul roșu. Meghna a ales să poarte o rochie neagră, simplă. Ținuta ei a fost accesorizată cu cercei de aur.

Coafura a fost una simplă, iar machiajul a fost unul elegant. Prințul Harry a optat pentru un costum negru la care a asortat o cămașă albă.

Ducele și Ducesa de Sussex și-au făcut prezența la Caraib Theatre din Kingston. Filmul Bob Marley: One Love va avea premiera în cinematografe începând cu data de 14 februarie 2024.

Reclamă

Vizita Ducelui și Ducesei de Sussex în Jamaica a fost una semnificativă pentru cuplul regal. Harry și Meghan au mers în Jamaica în anul 2017, cu puțin înainte de logodna lor, scrie publicația People.

Ducele și Ducesa de Sussex ar fi luat legătura cu Familia Regală Britanică

Prințul harry și soția sa ar fi avut o convorbire telefonică cu Majestatea Sa. Prințul Harry ar fi fost îngrijorat pentru tatăl său, dar și pentru cumnata sa.

Regele Charles a suferit o operație, la fel și Kate Middleton. Harry și Meghan au vrut să-și ofere sprijinul Familiei Regale Britanice. O sursă apropiată cuplului a făcut mai multe declarații pentru publicația Mirror.

„Regele și Prințesa de Wales au primit sprijin moral de la Prințul Harry și Meghan Markle în ceea ce privește sănătatea lor.

Ducele și Ducesa au contactat ambele părți în moduri diferite pentru a-și transmite îngrijorarea și cele mai bune urări”, a declarat sursa pentru presa de peste hotare.

Mesajul Ducelui și al Ducesei de Sussex vine la scurt timp după ce au ieșit la iveală noi afirmații făcute de Harry în cartea sa. Ruptura dintre Familia Regală Britanică și Prințul Harry a fost tot mai evidentă în ultimul an.

Deși Prințul Harry a mai făcut vizite în Marea Britanie, Meghan Markle nu s-a mai întors de la funeraliile Reginei Elisabeta. Relația Prințului Harry cu familia sa rămâne una tensionată, după cum susțin experții regali. Ducele și Ducesa de Sussex au decis să-și creeze propria viață în statele Unite ale Americii. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×