Reclamă

Familia Regală a Marii Britanii a oferit prima declarație despre numele lui Lilibet, fiica Ducilor de Sussex. Care este punctul de vedere oficial al Casei Regale

Familia Regală a Marii Britanii a oferit prima declarație despre numele lui Lilibet, fiica Ducilor de Sussex. Casa Regală a făcut o nouă postare pe fondul afirmațiilor că Regina Elisabeta nu și-a dat acordul ca cei doi soți să-i folosească porecla din copilărie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 ianuarie 2024, 11:39

Familia Regală a Marii Britanii și-a exprimat punctul de vedere pe fondul controverselor despre numele fiicei Prințului Harry și al lui Meghan Markle, Lilibet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia Regală a Marii Britanii a oferit prima declarație despre numele lui Lilibet

Deși postarea nu are nicio legătură cu subiectul care a făcut multe titluri în presa internațională, se pare că Regele Charles dorește să evite acest subiect. Sau cel puțin așa se înțelege din cea mai recentă postare.

Conturile de pe rețelele sociale ale Familiei Regale au distribuit o postare. Aceasta nu are nicio legătură cu numele micuței Lilibet. Evitarea poate lăsa de înțeles că subiectul nu e de interes pentru Familia Regală. Se pare că Regele Charles seocupă în acest moment de probleme mult mai grave.

Familia regală a publicat imagini de la vizita Ducelui și Ducesei de Gloucester la Tewkesbury, cu următoarea descriere: „Săptămâna trecută, Ducele și Ducesa de Gloucester s-au întâlnit cu rezidenți, voluntari și reprezentanți afectați de recentele inundații din Tewkesbury, Gloucestershire”.

„Considerate unele dintre cele mai grave inundații din zonă din ultimii ani, mulți rezidenți au fost evacuați din casele lor”.

Reclamă

Cuplul regal a vizitat Alney Terrace din Gloucester și Abbey Terrace din Tewkesbury. Ei au mers alături de persoane care fac parte din consiliul și serviciile locale de urgență. Locuitorii fac curățenie după ce mulți au fost evacuați în timpul inundațiilor severe de săptămâna trecută.

Robert Hardman este cel care a scos la iveală situația cu numele fiicei Ducilor de Sussex

Postarea Familiei Regale vine pe fondul afirmațiilor că Regretata Regină Elisabeta a II-a a fost furioasă pentru modul în care Harry și Meghan au gestionat situația atunci când au ales numele fiicei lor.

Reclamă

Robert Hardman, în noua carte „Charles III: New King, New Court. The Inside Story’, citând o sursă, a scris că regretata Regină era furioasă din cauza afirmațiilor că a dat Ducilor de Sussex permisiunea de a folosi porecla ei din copilărie pentru fiica lor cea mică.

În 2021, decizia Prințului Harry și a lui Meghan de a-și numi fiica Lilibet, care s-a născut în California și a fost doar o dată pentru scurt timp în Marea Britanie, a stârnit semne de întrebare. Lilibet a fost porecla din copilărie a regretatei Regine. Porecla a luat naștere pentru că în copilărie Prințesa Elisabeta nu și-a putut pronunța numele corect.

Porecla fost folosită doar de părinții ei, Regele George al VI-lea, de Regina Mamă și de sora ei, Prințesa Margareta. Și soțul ei, Prințul Philip, o mai folosea, dar și câțiva prieteni apropiați.

La acea vreme, BBC a scris că o sursă a Palatului a mărturisit că Ducele și Ducesa nu au întrebat-o pe Regină dacă ar putea să-l folosească. Alte surse au declarat presei că, deși Regina a fost sunată de nepotul ei și de soția sa. Chiar dacă nu i-a plăcut, ea a simțit că nu este în măsură să spună nu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×