Reclamă

Ducii de Sussex au mers într-o vacanță tropicală cu copiii lor. Prințul Harry și Meghan Markle au celebrat sărbătorile de iarnă într-un mod diferit

Ducii de Sussex au mers într-o vacanță tropicală cu copiii lor. Prințul Harry și Meghan Markle au celebrat sărbătorile de iarnă într-un mod diferit. Aceștia nu au petrecut împreună cu Familia Regală Britanică, dar nici nu au rămas în casa lor din Montecito.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 decembrie 2023, 12:32

Ducele și Ducesa de Sussex au decis să plece departe de agitația de acasă. Presa de peste hotare scrie că Meghan și Harry au fost în vacanță într-o zonă exotică. Fiul cel mic al Regelui Charles și soția acestuia au petrecut sărbătorile de iarnă în Costa Rica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex au mers într-o vacanță tropicală cu copiii lor

Meghan Markle și Prințul Harry și-au luat prin surprindere admiratorii regali. Cei doi petrec sărbătorile de iarnă într-un loc exotic. Aceștia au preferat să meargă în Costa Rica. Archie, în vârstă de 4 ani și Prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani, se distrează împreună cu părinții lor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducii de Sussex, la un eveniment, eleganți, în haine groase de iarnă
Reprezentanții lui Harry și Markle nu au oferit un răspuns la situația actuală / Profimedia Images

Familia Ducilor și-au dorit să aibă parte de sărbători uimitoare. Meghan și Harry au avut parte de mai multe vacanțe private în anul 2023. Aceștia au mers în Portugalia împreună cu Prințesa Eugenie și familia acesteia.

Reclamă

Ulterior, Ducii au mers în Germania pentru a participa le Jocurile Invictus. Meghan și Harry au făcut și câteva vizite la New York. Veștile că Meghan și Harry vor petrece sărbătorile de iarnă în Costa Rica i-au luat prin surprindere pe admiratorii regali, scrie PageSix.

Meghan Markle a povestit într-un interviu recent despre planurile sale de sărbători. În urmă cu mai puțin de o săptămână, Harry i Meghan au dezvăluit și felicitarea lor de Crăciun de anul acesta.

Meghan Markle și Prințul Harry au fost criticați de admiratorii regali pentru faptul că nu au ales să-i includă de Archie și Lilibet în fotografia specială de Crăciun.

Reclamă

Cum a petrecut Familia Regală Britanică sărbătorile de iarnă

Dacă Prințul Harry și Meghan Markle au preferat să se relaxeze în Costa Rica, Regele Charles și familia acestuia au ales să celebreze sărbătorile de iarnă în mod tradițional. Majestatea Sa a postat tradiționalul mesaj de Crăciun.

Experții regali au susținut faptul că Regele a încălcat o tradiție importantă. Acesta ar fi ales să transmită din fața unui brad natural pentru a promova un stil de viață sustenabil. Regele Charles și Regina Camilla au mers ulterior la slujba specială de Crăciun.

Alături de aceștia s-ar fi aflat și Prințul William cu familia sa. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au luat masa de Crăciun alături de părinții lor și Regele Charles, scrie presa de peste hotare.

Familia Regală Britanică are o mulțime de tradiții în perioada sărbătorilor de iarnă și încearcă să se asigure că acestea nu se vor pierde. Kate Middleton a dat startul sărbătorilor de iarnă atunci când i-a invitat pe membrii Familiei Regale la concertul său anual de colinde. A fost și pentru prima dată când Prințul Louis, mezinul familiei, a participat la un eveniment cu o asemenea însemnătate.

Harry și Meghan au preferat să nu viziteze Marea Britanie nici în acest an. Prințul Harry și soția sa nu au mai petrecut Crăciunul cu Familia Regală în ultimii ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×