Reclamă

Regele Charles a glumit despre „degetele de cârnați” cu Prințul William. Imaginile tată-fiu se văd în filmul Coronation

Regele Charles a glumit despre „degetele de cârnați” cu Prințul William. Imaginile tată-fiu se văd în filmul Coronation. Imaginile au fost surprinse în timpul repetițiilor pentru Încoronare, un documentar filmat de BBC în culise.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 decembrie 2023, 7:49

Imaginile cu Regele dezvăluie o relație caldă cu fiul său. Documentarul are ca subiect principal pregătirea ceremoniei din mai 2023. De asemenea, îl arată pe Arhiepiscopul de Canterbury uitându-și replicile într-o repetiție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a glumit despre „degetele de cârnați” cu Prințul William

Regele se amuză de situație, mai ales că repetițiile se făcuseră cu mult înainte ca acest incident să se întâmple.

Documentarul de 90 de minute, Charles III: The Coronation Year, care va fi difuzat pe BBC One de Boxing Day, îl arată pe Regele Charles drept un om bun, concentrat în totalitate în pregătirile complexe pentru încoronarea sa.

Într-una dintre repetițiile finale, în mănăstirea propriu-zisă, camerele l-au surprins pe Prințul William susținându-și destul de mândru tatăl.

Când Prințul se chinuie să încheie nasturii de la una dintre hainele de ceremonie, Regele îi spune să nu-și facă griji, întrucât nu are „degete de cârnați” ca el.

Reclamă

Documentarul curprinde de asemenea imagini din primul an al noii domnii, după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Regele este filmat cuprins de emoțiile înmormântării regretatei Regine și există un interviu în care sora sa, Prințesa Anne, vorbește despre „serendipitatea” de a fi la Balmoral când mama ei era pe moarte.

Prințesa Regală a spus că regretata Regina a simțit că ar fi „mai dificil” dacă ar muri la Balmoral. Ea a sugerat că monarhul dorea să evite să cauzeze probleme altora la sfârșitul vieții sale.

Reclamă

„Am încercat să o convingem că asta nu ar trebui să facă parte din procesul de luare a deciziilor”, și-a amintit ea. „Sper că ea a simțit că asta a fost corect în cele din urmă, pentru că cred că am făcut-o”.

Prințesa a vorbit și despre o „ușurare” ciudată când a văzut coroana luată de pe sicriul mamei sale. Se pare că pentru ea acest moment a simbolizat sfârșitul angajamentului ei îndelungat față de Coroană.

Documentaul pune în evidență și relația Regelui cu Regina Camilla

Filmul, scris de autorul regal Robert Hardman, îl arată pe Rege arătându-și sprijinul pentru trupele ucrainene care se antrenează pentru războiul împotriva invaziei Rusiei.

Acesta este cel mai mare proiect de televiziune de acest gen al noii domnii . Sunt prezentate imagini din viața de zi cu zi a Regelui. El poate fi văzut în timp ce deschide casetele roșii cu documente guvernamentale. Acestea vin pe biroul lui în fiecare zi, cu excepția zilei de Crăciun și a celei de Paște.

În documentar, există și un moment care pune accentul pe simțul umorului Regelui. El și secretarul său privat se uită la un mesaj trimis în Suedia, scris în suedeză, dar își dau seama că habar nu au ce trimit.

Documentarul este o relatare caldă și plină de simpatie a noii domnii, fără niciun fel de referiri la titlurile despre Prințul Harry, Prințul Andrew sau protestatarii arestați la Încoronare.

Îi arată pe Rege și Regină ca un cuplu sudat, pornind într-o nouă etapă aglomerată în viața lor, când majoritatea oamenilor de vârsta lor se retrag la pensie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×