Reclamă

Regina Camilla a vorbit despre diagnosticul Regelui Charles. Ce dezvăluiri a făcut despre starea de sănătate a monarhului

Regina Camilla a vorbit despre diagnosticul Regelui Charles. Soția monarhului a declarat că acesta se simte mult mai bine. Familia Regală Britanică trece printr-o perioadă agitată în această perioadă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 februarie 2024, 11:17

Regina Camilla spune că soțul ei „se descurcă extrem de bine în aceste circumstanțe”. Monarhul Marii Britanii a început tratamentul împotriva cancerului. Acesta nu va mai fi văzut la fel de des în public. Experții regali sunt de părere că Regele se va recupera rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Camilla a vorbit despre diagnosticul Regelui Charles

Regina Camilla a participat la un eveniment de la Catedrala din Salisbury. Soția Regelui Charles a fost extrem de emoționată. Aceasta a primit mai multe întrebări legate de starea de sănătate a monarhului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charle într-o mașină după ce s-a aflat că are cancer
Boala monarhului a fost depistată devreme / Profimedia Images

„Suntem toți foarte emoționați de toate scrisorile și mesajele pe care publicul le-a trimis de pretutindeni. Este foarte încurajator pentru noi toți”, a spus Regina în cadrul cele mai recente apariții.

Reclamă

Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer luni seara. Monarhul și soția sa au fost văzuți recent în public. Cei doi au mers cu o mașină privată la reședința lor din Londra. Cancerul Regelui a fost depistat în urma unui tratament de prostată mărită.

Tipul de cancer nu a fost încă dezvăluit, dar reprezentanții Casei Regale au confirmat faptul că nu este cancer de prostată.

Regele s-a retras de la toate îndatoririle publice în timp ce se află sub tratament. Regina și Prințul de Wales vor prelua atribuțiile pentru unele evenimente publice. Palatul Buckingham a mai spus că Regele va continua va prelua în continuare actele și îndatoririle sale constituționale în timpul tratamentului său.

Reclamă

Prima apariție publică a Reginei Camilla după ce Regele a fost diagnosticat cu cancer

Regina Camilla a avut prima sa apariție publică după diagnosticarea Regelui Charles. Majestatea Sa a ținut joi seara un discurs. Aceasta a participat la un concert muzical care sărbătorește munca organizațiilor caritabile locale.

Concertul a fost ținut la Catedrala Salsbury din Wiltshire. Printre cei care au vorbit în seara cea mare s-a numărat și un membru al echipei de Ambulanță Aeriană din Wiltshire. Alți membri ai Familiei Regale Britanice și-au continuat și ei îndatoririle regale de la anunțul privind starea de sănătatea a Regelui.

Prințul de Wales a participat și el la o strângere de fonduri pentru Ambulanța Aeriană din Londra. Regina Camilla a avut parte de o apariție elegantă. Aceasta a purtat o haină albă pe care a asortat-o că u pereche de cizme negre. Regina i-a adus și un tribut regretatei Regina Elisabeta, scrie DailyMail.

Regina Camilla într-un palton alb după diagnosticul primit de Charles
Regina Camilla a avut prima sa apariție publică după diagnosticarea Regelui Charles / Profimedia Images

Majestatea Sa a purtat una dintre broșele preferate ale Reginei Elisabeta. Soția Regelui Charles a vrut să onoreze amintirea monarhului la evenimentul caritabil.

Broșa micuță și elegantă i-a aparținut Reginei Elisabeta. Ultima dată când a purtat-o a fost în timpul unei vizite din Malta în anul 2015. Experții regali spun că broșa Reginei Elisabeta i-a aparținut în trecut Reginei Mary. Broșa a fost primită de Regina Mary în anul 1893.

Aceasta a simbolizat un cadou de nuntă, Regina urmând să se căsătorească atunci cu Regele George al V-lea. Broșa a fost transmisă din generație în generație, iar în prezent se află în colecția regală de bijuterii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie verde și ilustrează una dintre zodiile care au de suferit din cauza temperamentului său
Horoscop
Zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Nativii care se enervează cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele patru zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Acești nativi se enervează cu ușurință și ajung de multe ori în situații dificile și nefavorabile. Ele trebuie...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrele îți dezvăluie ce te așteaptă în cadrul fiecărui aspect din viață. Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024 aduce schimbări pe plan personal și profesional. Se pare că două dintre zodii vor...
3
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×