Reclamă

Predicțiile Prințesei Diana despre Regina Camilla s-au adeverit. La ce s-a gândit mereu fosta soție a Regelui Charles

Experții regali susțin că predicțiile Prințesei Diana despre Regina Camilla s-au adeverit. Fosta soție a Regelui Charles s-a temut mereu de leăgutra dintre fiul Regine Elisabeta și Camilla Parker Bowles.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 februarie 2024, 5:50

Prințesa Diana a trecut prin momente grele atunci când a aflat că soțul ei o înșală cu Camilla Parker Bowles. Deși Prințesa a simțit că există „o a treia persoană” în căsnicia ei, aceasta nu și-a confirmat temerile până în momentul în care Charles și-a recunoscut public greșeala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Predicțiile Prințesei Diana despre Regina Camilla s-au adeverit

Căsătoria Prințesei Diana cu Prințul Charles nu a fost una de lungă durată. Deși mama Prințului William și-a iubit soțul, aceasta a prezis încă de la început infidelitatea viitorului Rege.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Pințesa Diana stând de vorbă cu Regina Camilla în fața unui hipobrom în anul 1980
Prințesa Diana și Regina Camilla au avut o relație dificilă de-a lungul timpului / Profimedia Images

Fostul corespondent al BBC, Jennie Bond, și-a amintit de o conversație pe care ar fi avut-o cu Prințesa de Wales. Aceasta a povestit mai multe într-un interviu recent.

Reclamă

Jennie a declarat că Prințesa Diana a prezis despărțirea ei cu mult înainte de interviul pe care i l-a oferit lui Martin Bashir în anul 1995. În cadrul interviului din 1995, Prințesa Diana a dezvăluit că soțul ei, Charles, avea o aventură cu Camilla Parker Bowles.

„Mă gândesc adesea la ziua în care am stat cu Diana în salonul ei și mi-a spus că a recunoscut că Camilla a fost întotdeauna și va fi întotdeauna iubirea vieții lui Charles”.

„Ea a spus că orice căsătorie pe care ar fi putut-o face Charles nu ar fi putut să fie la fel de puternică precum relația lui cu Camilla”.

Reclamă

„Ceea ce m-a uimit cu adevărat a fost că Diana și-a descris rivala amoroasă drept loială și directă, având o oarecare formă de recunoaștere. În toți acești ani, cuvintele Dianei s-au dovedit a fi complete și exacte. Camilla i-a rămas mereu fidelă și devotată iubirii sale adevărate, Regele Charles”, a spus Jennie într-un interviu.

Experții regali susțin că Prințesa Diana ar fi știut mereu că Regele Charles se va întoarce la un moment dat la marea sa iubire, Camilla Parker Bowles.

Regina Camilla i-a rămas mereu loială soțului ei

Regele Charles și Camilla Parker Bowles au început să se întâlnească în mod deschis la scurt timp după moartea Prințesei Diana. Charles și Camilla s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse în anul 2005. Cei doi au rămas de atunci împreună și s-au sprijinit la bine și la greu.

Camilla și Charles și-au rămas fideli unul celuilalt. Regina Camilla a demonstrat că își iubește soțul în repetate rânduri. Cea mai recentă dovadă de iubire a fost atunci când monarhul a fost internat pentru o intervenție chirurgicală.

Regina Camilla l-a vizitat pe Rege, iar mai apoi s-a ocupat de îngrijirea acestuia la reședința lor personală. Pentru că Regele a fost nevoit să se recupereze, Camilla a mers singură la câteva evenimente regale. Soția Regelui a onorat evenimentele publice și nu s-a abătut de la îndatoririle regale.

Chiar dacă soțul ei s-a aflat acasă pentru a se recupera, aceasta a demonstrat că este la fel de implicată indiferent de circumstanțele în care se află. Experții regali par să o aprecieze pe Camilla pentru devotamentul ei față de monarh și față de întreaga Familie Regală Britanică, a scris presa internațională.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×