Reclamă

Predicțiile Prințesei Diana despre Regina Camilla s-au adeverit. La ce s-a gândit mereu fosta soție a Regelui Charles

Experții regali susțin că predicțiile Prințesei Diana despre Regina Camilla s-au adeverit. Fosta soție a Regelui Charles s-a temut mereu de leăgutra dintre fiul Regine Elisabeta și Camilla Parker Bowles.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 februarie 2024, 5:50

Prințesa Diana a trecut prin momente grele atunci când a aflat că soțul ei o înșală cu Camilla Parker Bowles. Deși Prințesa a simțit că există „o a treia persoană” în căsnicia ei, aceasta nu și-a confirmat temerile până în momentul în care Charles și-a recunoscut public greșeala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Predicțiile Prințesei Diana despre Regina Camilla s-au adeverit

Căsătoria Prințesei Diana cu Prințul Charles nu a fost una de lungă durată. Deși mama Prințului William și-a iubit soțul, aceasta a prezis încă de la început infidelitatea viitorului Rege.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Pințesa Diana stând de vorbă cu Regina Camilla în fața unui hipobrom în anul 1980
Prințesa Diana și Regina Camilla au avut o relație dificilă de-a lungul timpului / Profimedia Images

Fostul corespondent al BBC, Jennie Bond, și-a amintit de o conversație pe care ar fi avut-o cu Prințesa de Wales. Aceasta a povestit mai multe într-un interviu recent.

Reclamă

Jennie a declarat că Prințesa Diana a prezis despărțirea ei cu mult înainte de interviul pe care i l-a oferit lui Martin Bashir în anul 1995. În cadrul interviului din 1995, Prințesa Diana a dezvăluit că soțul ei, Charles, avea o aventură cu Camilla Parker Bowles.

„Mă gândesc adesea la ziua în care am stat cu Diana în salonul ei și mi-a spus că a recunoscut că Camilla a fost întotdeauna și va fi întotdeauna iubirea vieții lui Charles”.

„Ea a spus că orice căsătorie pe care ar fi putut-o face Charles nu ar fi putut să fie la fel de puternică precum relația lui cu Camilla”.

Reclamă

„Ceea ce m-a uimit cu adevărat a fost că Diana și-a descris rivala amoroasă drept loială și directă, având o oarecare formă de recunoaștere. În toți acești ani, cuvintele Dianei s-au dovedit a fi complete și exacte. Camilla i-a rămas mereu fidelă și devotată iubirii sale adevărate, Regele Charles”, a spus Jennie într-un interviu.

Experții regali susțin că Prințesa Diana ar fi știut mereu că Regele Charles se va întoarce la un moment dat la marea sa iubire, Camilla Parker Bowles.

Regina Camilla i-a rămas mereu loială soțului ei

Regele Charles și Camilla Parker Bowles au început să se întâlnească în mod deschis la scurt timp după moartea Prințesei Diana. Charles și Camilla s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse în anul 2005. Cei doi au rămas de atunci împreună și s-au sprijinit la bine și la greu.

Camilla și Charles și-au rămas fideli unul celuilalt. Regina Camilla a demonstrat că își iubește soțul în repetate rânduri. Cea mai recentă dovadă de iubire a fost atunci când monarhul a fost internat pentru o intervenție chirurgicală.

Regina Camilla l-a vizitat pe Rege, iar mai apoi s-a ocupat de îngrijirea acestuia la reședința lor personală. Pentru că Regele a fost nevoit să se recupereze, Camilla a mers singură la câteva evenimente regale. Soția Regelui a onorat evenimentele publice și nu s-a abătut de la îndatoririle regale.

Chiar dacă soțul ei s-a aflat acasă pentru a se recupera, aceasta a demonstrat că este la fel de implicată indiferent de circumstanțele în care se află. Experții regali par să o aprecieze pe Camilla pentru devotamentul ei față de monarh și față de întreaga Familie Regală Britanică, a scris presa internațională.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×