Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry au lansat cu discreție noul site, Sussex.com. Ce decizie au luat cei doi soți recent

Meghan Markle și Prințul Harry au lansat cu discreție noul site, Sussex.com. Site-ul web al Fundației Archewell al Ducelui și Ducesei de Sussex a fost, de asemenea, schimbat.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 februarie 2024, 11:31

Meghan Markle și Prințul Harry tocmai au făcut schimbări pe platformele lor din mediul online.Ducele și Ducesa de Sussex au lansat în liniște un nou site web, Sussex.com. Site-ul cuprinde cele mai recente știri despre cuplu, biografii despre Harry, 39 de ani, și Meghan, 42 de ani, precum și link-uri către organizația lor Archewell Foundation și centrul Archewell Productions.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle și Prințul Harry au lansat cu discreție noul site

Pagina principală prezintă o fotografie cu Prințul Harry și Meghan în Germania, la ceremonia de închidere a Jocurilor Invictus din 2023. Imaginea pare să fie una dintre preferatele cuplului. Cei doi au ales-o și ca imagine pentru felicitarea de sărbători de anul trecut.

Meghan Markle și Prințul Harry, la Jocurile Invictus în 2023
Meghan Markle și Prințul Harry au lansat cu discreție noul site, Sussex.com / Profimedia Images

Sub stema lor, textul de pe pagina de pornire este următorul: „Biroul Prințului Harry și al lui Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex”.

Cea mai recentă informație din categoria de știri este apariția Prințului Harry la NFL Honors din Las Vegas.

Reclamă

„Prințul Harry pledează de mult timp în favoarea puterii sportului pentru vindecarea și construirea comunității. A fost onorat să prezinte acest premiu și să sublinieze importanța lui”, scrie pe pagină.

Site-ul web al Fundației Archewell a suferit, de asemenea, o rschimbare pentru a se coordona cu noul site web. În loc de un fundal bej, pagina de pornire a organizației non-profit prezintă o temă albastră similară.

Fostul site web al cuplului, SussexRoyal.com, redirecționează acum către noua adresă. Un mesaj pop-up de pe pagina web veche spune: „Acest site a fost înființat în 2020 și prezintă fluxurile de lucru ale Prințului Harry și ale lui Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex înainte de mutarea lor în Statele Unite. Pentru a afla mai multe despre Cuplul regal și eforturile lor filantropice, faceți clic aici.”

Reclamă

Meghan Markle a promis că va reveni pe Instagram

După ce Meghan și Harry s-au căsătorit în mai 2018, știrile despre munca lor regală au apărut pe conturile @KensingtonRoyal alături de actualizări despre Prințul William și Kate Middleton. În anul următor, cuplul a lansat o pagină separată de Instagram, @SussexRoyal, ca parte a planului de a înființa un birou separat de William și Kate.

Contul de Instagram @SussexRoyal a încetat să fie actualizat după ce Harry și Meghan s-au retras din rolurile lor de membrii regali în 2020, iar ultima postare acolo a fost făcută în martie 2020.

Cuplul nu a mai avut o prezență pe rețelele sociale de atunci. Meghan a dat însă de înțeles că o revenire la Instagram ar putea fi în planurile ei de viitor. Într-un interviu din 2022 pentru The Cut, Ducesa de Sussex a spus: „Vrei să afli un secret? Mă întorc pe Instagram”. Meghan a transmis atunci că nu mai era sigură că se va întoarce. Se pare că a luat această decizie pe fondul lansării podcastului său Archetypes.

Meghan și-a închis conturile de pe rețelele sociale (inclusiv pagina ei de Instagram cu 3 milioane de urmăritori) și blogul The Tig după ce s-a logodit cu Prințul Harry.

„A fost o mare ajustare. O adaptare uriașă pentru a trece de la acest tip de autonomie la o viață diferită”, a spus ea într-un interviu.

Meghan și Prințul Harry urmează să călătorească în Canada pentru evenimentul One Year to Go din Vancouver Whistler 2025. Pe parcursul vizitei lor de trei zile, cuplul se va alătura membrilor taberei de antrenament de iarnă a națiunilor participante. Acestea oferă o oportunitate membrilor Comunității Internaționale Invictus, inclusiv managerilor de echipe, antrenorilor și concurenților. Ei pot experimenta sporturile adaptative de iarnă înaintea Jocurilor de anul următor.

Prințul Harry, fost căpitan în armata britanică, a fondat turneul internațional de sport adaptiv în 2014.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie verde și ilustrează una dintre zodiile care au de suferit din cauza temperamentului său
Horoscop
Zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Nativii care se enervează cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele patru zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Acești nativi se enervează cu ușurință și ajung de multe ori în situații dificile și nefavorabile. Ele trebuie...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrele îți dezvăluie ce te așteaptă în cadrul fiecărui aspect din viață. Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024 aduce schimbări pe plan personal și profesional. Se pare că două dintre zodii vor...
3
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×