Reclamă

Regele Charles a avut prima întâlnire oficială după diagnosticul cu cancer. Monarhul Marii Britanii s-a întors la Londra

Regele Charles a avut prima întâlnire oficială după diagnosticul cu cancer. Monarhul Marii Britanii s-a întors la Londra. Acesta a fost întâmpinat de Rishi Sunak, prim-ministrul Marii Britanii. Fotografii au surprins momentul, iar admiratorii Casei Regale s-au bucurat să-l vadă pe suveran într-o stare de spirit bună.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 februarie 2024, 11:40

Aceasta este prima întâlnire oficială a Regelui Charles după ce a anunțat că se va retrage din ochii publicului pentru a începe tratamentul pentru cancer. Palatul Buckingham nu a dezvăluit forma de cancer de care suferă Regele, însă a menționat că nu are legătură cu tratamentul de prostată pe care l-a primit în luna ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a avut prima întâlnire oficială după diagnosticul cu cancer

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, s-a întors la Londra pentru a găzdui o întâlnire cu prim-ministrul Marii Britanii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles în timp ce dă mâna cu prim-ministrul Rishi Sunak
Monarhul Marii Britanii s-a întors la Londra / Profimedia Images

O sursă apropiată Palatului a declarat că suveranul a fost „emoționat” și „cu lacrimi în ochi” atunci când a citit miile de mesaje primite de la admiratorii Casei Regale.

Reclamă

Oamenii și-au arătat susținerea față de suveran în această călătorie pe care a început-o pentru tratarea cancerului de care suferă.

Charles a ținut o întâlnire cu Consiliul Privat, iar mai apoi l-a găzduit pe Rishi Sunak. În ultimele două săptămâni, Regele Charles și prim-ministrul Rishi Sunak au avut întâlnirile oficiale doar telefonic. Monarhul Marii Britanii s-a aflat la reședința sa din Sandringham, Norfolk.

Întâlnirea oficială a fost una emoționată. Casa Regală a dezvăluit diagnosticul Regelui charles pe data de 5 februarie, iar de atunci monarhul nu a mai apărut la întâlnirile publice. Prim-ministrul și-a arătat îngrijorarea atunci când a primit veștile oficiale, a scris BBC.

Reclamă

„Știu că gândurile tuturor sunt acum cu Regele Charles și familia sa. Sperăm ca Majestatea Sa să se recupereze cât mai repede și să-l revedem cu bine curând”, a spus Rishi Sunak la aflarea veștii că Regele suferă de o formă de cancer. La o următoare întâlnire care a avut loc video, Rshi l-a felicitat pe monarh pentru puterea sa.

„Este minunat să văd că arăți atât de bine. Toți suntem alături de tine. Țara este alături de tine”, a spus Rishi.

La aceste cuvinte, Regele a reacționat vizibil emoționat. Acesta le-a mulțumit tuturor pentru gândurile bune transmise în ultima vreme.

Regele Charles și-a amânat îndatoririle publice

În ciuda faptului că Regele s-a întâlnit oficial cu Rishi Sunak, aparițiile sale în public continuă să fie limitate.

Majestatea Sa și-a amânat toate aparițiile publice la evenimentele la care urma să participe. Regina Camilla va fi cea care îi va ține locul, urmată, de asemenea, de Prințul William. Regele Charles a declarat că va continua să lucreze de la reședința sa.

Presa mai scrie că Regele va lipsi de la comemorarea Regelui Constantin al II-lea al Greciei, pentru a-și continua tratamentul pentru cancer.

Regina Camilla ca conduce Familia Regală la memorialul de la Capela Sf. George din Windsor, marți, 27 februarie. Constantin, ultimul rege al Greciei, a murit la vârsta de 82 de ani în ianuarie anul trecut.

Charles nu a putut participa la înmormântarea lui Constantin la Antena anul trecut din cauza angajamentelor regale.

Publicațiile internaționale scriu că Regele Charles se va întoarce curând la reședința sa regală. Majestatea Sa nu va apărea la următoarele evenimente publice. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×