Reclamă

Britanicii nu au acceptat-o din prima, dar acum Regina Camilla „salvează monarhia”. Cum se descurcă în lipsa Regelui Charles

Britanicii nu au acceptat-o din prima, dar acum Regina Camilla „salvează monarhia”. Soția Majestății Sale este nevoită să apară singură la evenimentele publice. Monarhul Marii Britanii se află în continuare sub tratament după ce a fost diagnostica cu cancer.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 februarie 2024, 6:00 / Actualizat: 20 februarie 2024, 10:35

Regina Camilla, văzută cândva drept femeia care a intervenit în căsnicia Regelui Charles cu Prințesa Diana, a devenit acum unul dintre cei mai importanți reprezentanți ai monarhiei britanice. Cu Charles și Kate, Prințesa de Wales, lăsați deoparte din cauza bolii, Camilla a pășit în lumina publicului mai des ca niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britanicii nu au acceptat-o din prima, dar acum Regina Camilla „salvează monarhia”

Regina Camilla își asumă în această perioadă rolul de a menține Familia Regală Britanică în atenția publicului. Experții regali au explicat cum anume s-a schimbat rolul Reginei Camilla de când soțul său a fost diagnosticat cu cancer.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Camilla în timp ce taie un tort cu o sabie
Regina Camilla participă singură la evenimentele publice în lipsa Regelui Charles / Profimedia Images

„Avem parte de o transformare remarcabilă. Camilla, Regina Camilla, și-a câștigat cu siguranță respectul pe care îl primește. A făcut o treabă remarcabilă în această perioadă”, a spus un expert regal pentru presa internațională.

Reclamă

Prezența Reginei Camilla a fost deosebit de importantă în ultimele săptămâni deoarece doi dintre cei mai importanți membri ai Familiei Regale au fost nevoiți să se retragă din atenția publicului.

Regele și-a anulat angajamentele publice pe termen nelimitat după ce a dezvăluit că urmează un tratament pentru o formă de cancer pe care nu a dezvăluit-o. Vestea a venit în timp ce din Familia Regală lipsea deja prezența energică a lui Kate Middleton.

Prințesa de Wales încă se recuperează după o operație abdominală. Camlla a ajutat la remedierea slăbiciunii, demonstrând importanța ei în căsnicia pe care o are cu monarhul Marii Britanii, scrie presa.

Reclamă

De ce au fost britanici nemulțumiți de prezența Camillei în Familia Regală

A fost nevoie de mult timp pentru ca britanicii să ajungă să o accepte pe Camilla Parker Bowles. Regina Elisabeta a fost prima care a făcut primele demersuri în integrarea ei în Familia Regală atunci când i-a acordat titlul de „Regină Consort”.

Mulți nu au putut să accepte prezența Camillei, considerând că acesta a fost motivul pentru care Regele Charles a ajuns la un divorț cu Prințesa Diana, cunoscută drept „Prințesa Inimilor”.

Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină la Paris în 1997. Totul s-a întâmplat la nici cinci ani după despărțirea ei de Charles. Starea de spirit a publicului a fost mult mai tensionată atunci când Charles s-a recăsătorit. El s-a căsătorit în anul 2005 cu Camilla Parker Bowles.

Camilla, în vârstă de 76 de ani, și-a asumat rolul regal și s-a implicat în peste 100 de organizații caritabile. Cu un stil practic și simțul umorului, Camilla a reușit să cucerească publicul britanic.

Mulți jurnaliști susțin că prezența Camilei l-au făcut pe Rege „mai puțin distant și „mult mai uman”. Spre deosebire de generațiile anterioare de membri ai Familiei Regale care veneau singuri la spital, Charles a fost așteptat la spital de soția sa.

Regina Camilla a fost apoi văzută având grijă de soțul ei și mergând cu acesta periodic la biserică. În această perioadă dificilă din viața Familiei Regale Britanice, Regina Camilla și-a asumat rolul și a încercat să-i țină locul soțului ei cât mai bine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×