Reclamă

Regele Felipe și Regina Letizia s-au întâlnit cu Familia Regală Britanică. Care este legătura dintre cele două case regale

Regele Felipe și Regina Letizia s-au întâlnit cu Familia Regală Britanică. Familia regală spaniolă a fost invitată să participe la un serviciu special la Windsor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 februarie 2024, 7:02 / Actualizat: 28 februarie 2024, 12:37

Regele Felipe și Regina Letizia a Spaniei s-au reunit cu Familia Regală Britanică. Cei doi s-au numărat printre invitații la o slujbă specială de pomenire pentru Regele Constantin al II-lea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Felipe și Regina Letizia s-au întâlnit cu Familia Regală Britanică

Potrivit HOLA!, Reginei Letizia și Regelui Felipe li se vor alătura și părinții lui Felipe, fostul rege Juan Carlos I și Regina Sofia. Regina Camilla a condus membrii regali britanici la slujba de Ziua Recunoștinței de la Capela Sf. George, Castelul Windsor.

Regina Letizia a fost fotografiată într-o rochie de culoare bleumarin. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi cu toc, tip stiletto. Ca să se protejeze de frigul de afară, Majestatea Sa a ales să poarte o haină de culoare neagră stil capă, cu guler înalt.

Regele și Regina Spaniei, la slujba de pomenire a Regelui Constantin, în haine de culoare închisă
Regele Felipe și Regina Letizia a Spaniei s-au reunit cu Familia Regală Britanică / Profimedia Images

Regele Felipe a purtat nuanțe de negru pentru ceremonia de pomenire. El a ales pentru evenimentul de la biserică un costum de culoare neagră. Peste alegerea sa vestimentară, el a purtat un palton mai gros. Ținuta lui a fost accesorizată cu o eșarfă tot neagră. Suveranul Spaniei a fost zâmbitor și a dat mâna cu cei care ajunseseră mai devreme la ceremonie.

Reclamă

Regele Charles, care urmează un tratament pentru cancer, nu a participat la memorialul pentru regretatul său văr al doilea, Constantin, care a fost ultimul rege al Greciei.

Regina Sofia a Spaniei este una dintre surorile Regelui Constantin, în timp ce Regina Margrethe a II-a a Danemarcei, abdicată, era cumnata sa.

Reginei Camilla și altor membrii ai familiei li s-au alăturat văduva regretatului Rege, Regina Anne-Marie, fiul lor cel mare, Prințul moștenitor Pavlos, alți membri ai familiei regale grecești și membrii regali străini pentru slujba memorială din Marea Britanie care a avut loc în naosul capelei din secolul al XV-lea din Berkshire.

Reclamă

Regele Constantin a murit la vârsta de 82 de ani în ianuarie 2023.

Familia Regală Britanică s-a întâlnit de mai multe ori cu Familia Regală Spaniolă

Regele Felipe s-a întâlnit ultima dată cu familia regală britanică când a participat la finala masculină de la Wimbledon dintre Carlos Alcaraz și Novak Djokovic. Monarhul a fost fotografiat întâmpinându-i pe Prințul și Prințesa de Wales și pe cei doi copii ai lor mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte, în loja regală.

Regina Letizia și Regele Felipe s-au numărat de asemenea printre invitații la încoronarea Regelui Charles. Ei au fost văzuți la Westminster Abbey în mai anul trecut. Familia regală spaniolă a adus și un omagiu la înmormântarea de stat a Reginei Elisabeta a II-a din septembrie 2022.

Familia regală britanică a găzduit ultima dată familia regală spaniolă pentru o vizită de stat în 2017. În 2019, Regele Felipe și Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos au fost numiți cavaleri ai jartierei în timpul unei ceremonii de la Windsor.

Regele Felipe și Regina Letizia sunt mereu apropiați de familiile regale importante ale lumii. Ei sunt mai mereu prezenți la cele mai importante evenimente regale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×