Reclamă

Prințul Harry a pierdut contestația în instanță făcută față de Guvernului Britanic. Ducele de Sussex s-a simțit nedreptățit când a fost lăsat fără securitate

Prințul Harry a pierdut contestația în instanță făcută față de Guvernului Britanic. Ducele de Sussex s-a simțit nedreptățit când a fost lăsat fără protecție și securitate. Acest lucru s-a întâmplat după ce a renunțat la atribuțiile regale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 februarie 2024, 14:16

Prințul Harry a pierdut rapid protecția finanțată de contribuabili după ce a plecat în California alături de soția sa, Meghan Markle. Cei doi au anunțat în anul 2020 că renunță la Familia Regală Britanică. Cei doi au spus că vor să aibă viața lor separată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry a pierdut contestația în instanță făcută față de Guvernului Britanic

Ducele de Sussex a acționat în justiție Ministerul de Interne Britanic. Acesta din urmă a decis în februarie 2020, că nu i se va mai acorda „același grad” de protecție atunci când se află în țară.

În timpul unei audieri, avocații Prințului Harry au susținut că decizia însemna că el nu a mai fost tratat ca ceilalți membrii din familia sa de rang înalt.

Potrivit agenției de presă PA Media, avocații săi au menționat, de asemenea, că Ministerul nu a luat în considerare impactul asupra reputației Marii Britanii al unui „atac de succes” asupra lui Harry, care locuiește cu soția sa Meghan în California din iulie 2020.

Ducele de Sussex a vorbit despre securitatea familiei sale. El a făcut adesea comparații între tratamentul soției sale și cel cu care se confruntă mama sa, Diana.

Reclamă

Diana, fosta Prințesă de Wales a murit în 1997, după ce a suferit răni interne în urma unui accident de mașină la Paris. Despre accident se pare că a fost provocat de fotografii care au încercat cu toate metodele să blocheze mașina Prințesei Diana. Aceștia doreau să o pozeze alături de Dodi Fayed, iubitul său de la vremea respectivă.

Prințul Harry a spus de mai multe ori că nu își va mai aduce familia în Marea Britanie din cauza lipsei de protecție. El nu dorește să-și supună familia la tensiuni și agresiuni care să le provoace daune fizice sau emoționale.

Prințul Harry a fost singur de mai multe ori în Marea Britanie. Meghan Markle și cei doi copii rămânând în California. Chiar și recent a fost în țara natală pentru a-și vizita tatăl după aflarea diagnosticului de cancer.

Reclamă

Prințul Harry a mai avut un proces care s-a încheiat în favoarea sa

Presa internațională scrie că Prințul Harry va primi o sumă „substanțială” în cazul de piraterie telefonică. Soțul lui Meghan Markle a dat în judecată Mirror Group Newspapers. El a cerut mai multe despăgubiri după ce i-a acuzat că i-au ascultat telefonul. Se pare că scopul agenției de preasă a fost de a obține informații despre viața sa privată. Au folosit orice mijloace fără să aibă acordul său.

Avocatul Ducelui, David Sherborne, a declarat instanței că MGN, care publică tabloidul britanic The Daily Mirror, îi va plăti Ducelui „o sumă suplimentară substanțială sub formă de daune”, precum și costurile juridice. Judecătorul a hotărât anterior că Prințul Harry a fost victima piratării telefonice.

Judecătorul a decis că Prințul Harry a fost victima mijloacelor de „colectare ilegală de informații” de către MGN. Judecătorul i-a acordat Prințului Harry 177.000 de dolari daune.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×