Reclamă

Prințul Harry a pierdut contestația în instanță făcută față de Guvernului Britanic. Ducele de Sussex s-a simțit nedreptățit când a fost lăsat fără securitate

Prințul Harry a pierdut contestația în instanță făcută față de Guvernului Britanic. Ducele de Sussex s-a simțit nedreptățit când a fost lăsat fără protecție și securitate. Acest lucru s-a întâmplat după ce a renunțat la atribuțiile regale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 februarie 2024, 14:16

Prințul Harry a pierdut rapid protecția finanțată de contribuabili după ce a plecat în California alături de soția sa, Meghan Markle. Cei doi au anunțat în anul 2020 că renunță la Familia Regală Britanică. Cei doi au spus că vor să aibă viața lor separată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry a pierdut contestația în instanță făcută față de Guvernului Britanic

Ducele de Sussex a acționat în justiție Ministerul de Interne Britanic. Acesta din urmă a decis în februarie 2020, că nu i se va mai acorda „același grad” de protecție atunci când se află în țară.

În timpul unei audieri, avocații Prințului Harry au susținut că decizia însemna că el nu a mai fost tratat ca ceilalți membrii din familia sa de rang înalt.

Potrivit agenției de presă PA Media, avocații săi au menționat, de asemenea, că Ministerul nu a luat în considerare impactul asupra reputației Marii Britanii al unui „atac de succes” asupra lui Harry, care locuiește cu soția sa Meghan în California din iulie 2020.

Ducele de Sussex a vorbit despre securitatea familiei sale. El a făcut adesea comparații între tratamentul soției sale și cel cu care se confruntă mama sa, Diana.

Reclamă

Diana, fosta Prințesă de Wales a murit în 1997, după ce a suferit răni interne în urma unui accident de mașină la Paris. Despre accident se pare că a fost provocat de fotografii care au încercat cu toate metodele să blocheze mașina Prințesei Diana. Aceștia doreau să o pozeze alături de Dodi Fayed, iubitul său de la vremea respectivă.

Prințul Harry a spus de mai multe ori că nu își va mai aduce familia în Marea Britanie din cauza lipsei de protecție. El nu dorește să-și supună familia la tensiuni și agresiuni care să le provoace daune fizice sau emoționale.

Prințul Harry a fost singur de mai multe ori în Marea Britanie. Meghan Markle și cei doi copii rămânând în California. Chiar și recent a fost în țara natală pentru a-și vizita tatăl după aflarea diagnosticului de cancer.

Reclamă

Prințul Harry a mai avut un proces care s-a încheiat în favoarea sa

Presa internațională scrie că Prințul Harry va primi o sumă „substanțială” în cazul de piraterie telefonică. Soțul lui Meghan Markle a dat în judecată Mirror Group Newspapers. El a cerut mai multe despăgubiri după ce i-a acuzat că i-au ascultat telefonul. Se pare că scopul agenției de preasă a fost de a obține informații despre viața sa privată. Au folosit orice mijloace fără să aibă acordul său.

Avocatul Ducelui, David Sherborne, a declarat instanței că MGN, care publică tabloidul britanic The Daily Mirror, îi va plăti Ducelui „o sumă suplimentară substanțială sub formă de daune”, precum și costurile juridice. Judecătorul a hotărât anterior că Prințul Harry a fost victima piratării telefonice.

Judecătorul a decis că Prințul Harry a fost victima mijloacelor de „colectare ilegală de informații” de către MGN. Judecătorul i-a acordat Prințului Harry 177.000 de dolari daune.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×